Nyköping vs Kolmården

Nu är jag hemma från Kolmården! Det var mysigare än vad jag hade tänkt mig faktiskt.
Vi bode på Hotell Blommenhof i Nyköping. Jag måste säga att Nyköping är en underbar stad, de mysiga gatorna och de trevliga resturangerna är bara lite av vad man måste besöka när man är där.

Dag 1; Vi startar våran bilfärd klockan 08.30 och åker raka vägen till Nyköping med endast några små Ät&kiss stopp på vägen dit, trodde vi ja ! Nej, när vi väl trodde att det bara var en liten bit kvar upptäcker vi att vi har kört efter en karta som går till Blommenhov och inte Blommenhof. Som tur så låg de rätt nära varandra så det tog kanske bara en halvtimme extra att komma fram. Efter att ha checkat in och ha tagit ett svalkande dopp i poolen så gick vi ut för att äta en god måltid på en restaurant vid hamnen. När vi väl var på hotellrummet zappade jag runt på tv´n lite och såg klart på Borat. Det var på tiden att jag såg den, för jag hade bara sett början innan detta.


Dag 2; Vi började dagen med att äta den smarrigaste frukosten på länge och sedan gick vi för att checka ut. Sedan tog vi bilen in till Kolmården vilket låg låååångt inne i skogen. På Kolmården var vi tills det stängde kl 17.00 och sedan var det dags att fara hem.

Delfinshowen och Aporna var lätt bäst !haha..



No english

explaination.


Kommentarer

Komentera gärna inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0