Ni vill bli stormade .

OKej, nu ska jag skärpa mig. Jag har fått komentarer om att detta inte känns som en riktigt moderiktig blogg. Jag kn förstå, det är inte så lätt att ha en helt moderiktig blogg när man gör såå (så) mycket annat också. Jag går i skolan, har prov, och sist men inte alls mist tränar 4 ggr i veckan. Jag bor ute på landet, men jag försöker.

Snart ska jag storma er, men vi får låta det ta sin lilla tid. Jag måste hitta hem till min egna stil först. Utforska lite omkring mig. Jag står på väldigt öppen mark, känns det som.




Våren börjar smyga på i hörnen här och där och blåsipporna står ute i backen, mn det är fortfarande chanser för att man vaknar också är det vitt överallt eller så står regnet i backen som alldrig förr.
 Nej , nu låter jag som värsta meterologen men det jag menar är att klädvalet inte är så lätt just nu.

Stil går inte att köpa för höga summor men alla bäckar små som man så fint kan säga. För att ha stil får man ändå ha lite pengar att kunna lägga på kläder, accesoarer, skor.
För oss som går i skolan och inte jobbar (har inkomst) är det inte lätt. Man vet inte om man ska köpa nya vårskor nu eller om man ska vänta o köpa dom vita tygskorna om en månad när det är torrare i backen eller om man ska köpa dom fina vårtopparna redan nu på vårkanten eller om man ska vänta o se fall det kommer ut någontingen nytt och snyggare.

Jag tror att man kan säga såhär, detta är ett problem för många som har gett sig in i detta med stil och bloggar. Känn dig inte så ensam, dom flesta som bloggar är nog runt 18 - 25 år , inte vet jag, men något jag vet är att ajg bara är 13 ( snart 14 )  år , jag har inga inkomster förren i sommar och efter det, då fan ska det shoppas.
Men även sparas.

Ett tisp till er som inte har några inkomster pågrund av att ni går i skolan och har skolplikt, gå i skolan och lär dig saker sedan kan du jobba på sommrarna för att få lite inkomster. Det är alltid något att leva på under vintern och alltid bra för framtiden.

Detta säger jag som snart 14 åring, så ni får tänka vad ni själva vill men jag känner att det är nog såhär många tänker i min ålder , jag om inte någon annan, som har gett sig in i bloggandets värld och inte bor mitt inne i stockholms innerstad.


Kommentarer

Komentera gärna inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0