A good year for fun, or?

Här sitter jag och småäter julgodis eftersom det är något jag inte gjort på ett år. ush vad gott det är men endå inte. Jag förstår varför jag har klarat mig  i från godis i ett år.  Så gott är det tine, men endå äter mna för dte är gott för stunden. Nej, När vi börjar skolan igen ska det bli ordning på mig. Godis en gång i veckan och ut och jogga ska ajg med en gång i veckan förutom annan träning. Detta ska bli ett bra år när det gäller hälsa!

När vi är inne på nyårslöften, vad har ni för nyårslöften? :D

I går va vi några vänner hos Lisa och umgiks och hade det kanon. Ett tag trodde jag inte nyårafton skulle bli så lyckad men tillslut ornade det upp sig och det blev en bra kväll! Poker, lockar, fota, jordgubbsdoppade jordgubbar, vänner, fyrvärkerier, kvälpromenad, sms, fizzy flaskor, nyårspussar, glädjetjut, lax, skratt och ett helt nytt år framför oss som vi själva påverkar hur vi vill  -  För att beskriva kvällen kort .

Imorse ( 13.45 ) vaknade jag av att Flisan kittlade mig på näsan eller något sådant och sa
 - Asså karro, du sover ju exakt likadant hela tiden. Du vänder inte på dig en endaste gång!
Hahahaha! Senare gick vi ut på en promenad längs klipporna vid havet i en och en halv timme. Så fint det är här ute utan att man tänkte på det, tyvärr var det första som hände att min kamera dog. ( som vanligt! ) Vi såg några barn som var ute och spelade hockey ute på en damm. Det låter så härligt om skriskorna tycker ja!

Nix, imorgon ska jag höra om Kacka vill ses. Ha ett fortsatt extra bra 2009!

Kommentarer

Komentera gärna inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0