the supermarket

Nu är det nyårsafton! :D

Jag har precis varit på Ica och handlat ingredienser till kvällens som blir lax i limegrädda med pasta till. Efterätt blir chokladdoppade jordgubbar Låter det inte mumsigt? Lite senare drar jag till Flisan. Vi ska kolla på fyrverkerierna, möta upp Josse och laga mat. Till kvällen drar vi till Elin och väntar in det ya året. Vad ska ni göra idag?

Nu ska jag packa väskan med smink, kläder, tandborste och sådant som behövs för ikväll sover jag hos Felicia. Jag ska föröska få tid med att spela lite på guran också. Vill, vill, vill spela nu. Haha, man blir lite beroende tror jag. 

Hoppas ni får en kanonstart på det nya året,
det ska nämligen jag ha! Kyssar.

be a nice girrrl , I´l try !

Tja flickor o pojkar, läget?

Sitter här och lyssnar på lite kickass musik som ex. denhär låten. Kollade just igenom H&m katalogen. Änkelt och ltie tråkigt som vanligt men några godbitar fanns det. Tänkte visa er vad jag tycker är fint och vissa saker funderar jag redan på att klicka hem. Gudarna ska veta vad jag är sommar-pep nu! :D




13.25

Vart tog alla läsarna vägen när jag var sjuk? Nu är ni borta, eller?

Jag vaknade halv två av att min syster kom in och skrek det. Hon hade tydligen sagt det några gånger ´men hur mycket märker man när man sover? haha!

Flisan hade ringt mig men det hade ju inte jag märkt det häller. Så ringa henne var det första jag fick göra och sedan var det på med kläder i ett naffs.  Idag ska jag och Flisan planera nyår täntke vi och om vi får tid kanske göra blonda slingor på mig. Om jag vågar... Jag är så sommarsugen nu så det vågar jag nog.

Nu - bädda sängen. Puss på er!

H&M sköna H&M



Har ni sett H&m´s vårinsperation?
 Frågar ni mig så är det ljuvligt. Se bara bilden ovan!
 Men jag är lite av ett vår/sommar freak med.

Har inte kollat på kläderna så mycket än men bilderna är i alla fall underbara! 

Trötter

Pust, precis när jag kom hem från göteborg vart det fotbollsträning och nu är jag helt slut.

Honungsvatten coh mammas blifrisk blandning är vad jag ska hälla i mig nu. Asså denna förkylningen tar kål på mig. Kunde inte ge ett skit på tröningen idag, kände mig som världens soffpotatis. Åh, jag blir så arg! Mitt nyårslöfte är att jogga en gång i veckan förutom fotbollsträningarna. Jag tänkte att om man tränar en dag till i veckan kanske man håller sig lättare ifrån sän här skit också.


Jeans fick jag köpt idag, på cheap monday. Ett par ganska blåa stuprör. Slimmade till tusen! Så ska det vara. Det var faktiskt bara det jag fick köpt den här gången. Det och några strumpbyxor. Min fundation var slut så ajg får köpa dne här tue istället. Aja, bra att ha pengar kvar till våren.

Imorgon är det jag som gör blonda slingor. Om jag vågar, tror ni det? 


Nej vad jag är trött och snart är det julafton, nej ajg menar nyårsafton. Hur mår ni? Är ni lika trötta?

Puss på er at least!

Götelaborg

Hej hopp på er ! :D

Hoppas ni står ut med min dåliga updatering av bloggen. Just nu sitter jag i mormors och morfars datarum och skruver. Jag och mormor har varit på stan och kikat lite idag. Vi har tagit det lugnt, kikat i lite affärer och tagit en fika. Imorgon blir det till att shoppa. Jeans, strumpebyxor och foundation är vad som behövs allra mäst. Skulle vara najjs om jag hittad elite överdelar också.

Vi var inne på rut m.fl idag och jag testade en kanonsöt småblommig kjol som jag har kikat på lite, M vad för stort men lite närmare våren kanske en S får åka med mig hem. Jag och kjolar är något som hör ihop helt enkelt. Däremot tunikor är lite svårt att hitta som jag tycker om. Man vill gärna att det ska vara personligt, inte sant? Inte vara sånt som " alla andra" har. Haha, sådan är åtminstone jag.

Tycker ni det är kul med mellandagsrea? Jag tycker det kan vara lite rörigt just då. Teknikprylar är ioförsig bra att köpa nu! Och just nu känns det som en sådandär mellanperiod. Man börjar sniffa på vårkläder och känner för att köpa ljusa jeans medans det egentligen är nu man använder vinterkläderna som mäst i och med att det rä nu vintern kommer. Vad tycker ni ? Är det dags för vårkläder redan eller ska mna handla på sig lite vinterkläder fortfarande? Esh, jag tycker att man sak börja i tid så jag har lust att köpa både ljusa och mörka stuprör. :D

Yäyä.. Puss och Kram på er osså hörs vi snart igen!



Jag kikade lite blands mormors bilder. Julen 1999  ( 5 år ) fick jag min allra första kamera! Ni förstår nog att jag var glad då.
Jag kommer ihåg att de först korten jag tog var på älgarna i slotsskogen.

hate this shit

Ush.. nu har febers smygit sig på också tror jag!

Jag avskyr verkligen att vara sjuk. Jag ursäktar min dåliga uppdatering idag men det kommer nog vara så några dagar här frammöver.

Jag som ska träna smkvals-träning imorgon och åka till göteborg och shoppa. Vi får se hur det blir med allt det... se hur jag mår imorgon. Nu ska jag i alla fall se på Laguna beach eller The hills. MTV är verkligen räddningen när man ligger hemma hela dagarna.

Hoppas ni har ett bra jullov och att ni inte, som jag, ligger sjuka i tvsoffan. Kyssen!

Chordies

Shao rumpnissar! ;D

Sitter här i en mysig halsduk och letar efter bra "chords" till en låt jag måste lära mig på gitaren. Vill lära mig och spela fingerspelet men det blir nog svårt. Jag får göra så gott jag kan av det jag hitta. Sitter ni också där hemma och leker med era nya leksaker?

Ni förstår att jag lägntar som en gris till att få flytta upp på mit nya rum så jag kan kopla in min Kobra, ställa upp smyckesträdet och bara bona i ordning runt mig där uppe. Presentkortet på Ikea kommer också användas kan jag lova!

Nu ska jag vara hemma i två dagar och pyssla om mig själv så min förkylning försvinner och på Lördag blir det smkvals träning i två timmar och efter det drar min familj till Göteborg på julmiddag hos mormor. Jag stannar där i några dagar och då ska jag dra med mig mormor på stan tänkte jag. Det är aldrig fel, eller vad säger ni?

Hoppas ni inte är lika igentäpta som jag  , P U S S !

Kobraguitar

Glad glad glad!

ja, det är en beskrivning på hur jag känner just nu... Ni vet ju att jag önskat mig en systemkamera, men jag viste nästan att jag får spara ihop till det själv eller önska mig i konfa( gåva?). Vad ni inte viste är att jag också önskat mig en gittar & en kobra! De var nämligen vad jag fick av min mor o far. En svart en med stålsträngar och en röd kobra, najjs!

Här är en lista över vad jag fick av tomtefar:
( Bilder kommer imorgon )

En röd kobratelefon!( perfekt till mitt nya rum )

En liten och en halvstor necessär

parfym - puma I´m going

smink

två halsband

smyckesträd från ikea - vitt ( också bra till mitt rum )

presentkort på ikea 150:-   ( ... också bra till rummet! )

Bodylotion från h&m

Bodylotion och Showergel med doft av rosa rosor ( luktar verkligen rosor )

200 kr i bidrag till mitt sparande av systemkamera + en tegelsten, garvade igäl mig x´D

en urmysig kofta från chea monday , jag är kär!

blårutig sjal

underställ att ha när jag springer

grön stickad sjal, mysig att ha till min skinnjacka

Och en snygg gitarr, som jag kommer ha problem att stämma varge dag men som jag älskar redan nu!


Haha, nu ska jag berätta om tegelstenen. Min farbror hade skrivit rim på alla, och då menar jag alla, sina paket. På mitt stod det typ:  detta är en bra start om du vill bygga ett hus. Den är brandgul och ljus.  ( Hans rim var bra till skilnad från min förklaring ). Jag  - Vaaaaaad tusan är dethär. Han är en sådandär påhittig människa som altid ger oss skitroliga julklappar. Då säger en släkting till mig på skojj, det MÅSTE vara en tegelsten för paketen var verkligen jukt tung. När jag kämpat med att få upp en vältejpad karton i ungefär tio minuert ser jag ett paket ligga inuti kartongen. Pust, tänke rjga. Han har dåhaft kul när han slog inte denähr paketen. Efter att ha packat upp ett lager till ser jag en massa plast och jag börjar fundera på vad detta egentligen är. Det var ju så tugnt osså var det bara plats liksom. När jag grävt en gång in i plasten fick jag syn på något orange. Då började jag nästan gråta av garv. Det VAR en tegelsten, hahahahah!
 
Den  tygnsta tegelstenen han hade fått tag på låg där. och ajg som suttit och kämpat med dendär paketen i tjugo minuter. På tegelstenen stod det. " Du sa sten - inte tegelsten. Hehe !  "  jo för det sa jag micke! :D  Fast helt i onödan hade jag inte öppnat paketen. Jag fick mig ju ett riktigt gott skratt + att på ena sidan av tegelstenen låg en platsficka med 200 : -  till kamerasparande. Tegelstenar är rätt fina endå så jag fundera på att ha den som prydnad, inte!

Men tänk, vad mycket jag skulle skratta varje gång jag såg den!


Vad har ni fått i julklapp ? Inte tegelstenar va? :D



Doppardagsklädsel

Ja, snart kommer all släkt hit för att äta julmat, träffa tomten, saffanspankaka och ja ni vet. Hela kittet! Tänkte bara slänge in en bild på hur jag ser ut ikväll. Jag blir bättre på detdär med dagens, eller ska vi kalla det veckans haha,  nu faktiskt!  Visst var Kalle Anka lika bra som altid föresten? :D



Christmas time everyone, be happy!

God julaftons morgon !

Nu är det jul här i vårt hus julen är kommen hopp tralalala ... host host! Ungefär så lät det när vi åt frukost hela familjen i morse. Mina julkänslor är inte på topp fast ni kanske kan förstå det, är halft stum på grund av min förbaskade hosta och min näsa är så gott som igentäppt. Ush säger jag, på julafton av alla dagar! Jag som har varit så snäll i år. Nej, något sängliggande blir det endå inte för jag tänker inte missa denhär dagen.

Föresten! Har ni fått någon snö? Här är det nämligen grönt gräs på marken. Inte äns lit frost kunde vi få till självaste doppardagen. Nähe!

fast nu ska jag inte vara sådan surkärring utan jag ska se det på den ljusa sidan. Visst är det kalle Anka idag och visst kommer en stor del av alla mina söta släktingar. Sådär ja, nu var min julstämning lite högre. Vilken är eran favoritdel av julafton?

Nu ska här hjälpas  till i köket så att mamma i inte får det altför  stressigt! Julkramar på er allihopa.
Ey, glömm inte av att ställa er under misteln idag! ;D


När man får se på Kalleanka ska man inte klaga varesig man är sjuk eller inte...

Nu är det julafton!

Nu är det julafton, fast för mig är det inte julafton förens jag vaknar imorgon bitti. Eller hur tycker ni?

Har suttit här och spelat lite gitarr, fikat med mormor och morfar och lyssnat på musik och plötsligt blev klockan mycket och det blev julafton!

Och vet ni vad, det första jag ser på julafton är att ni har varit riktigt söta och komentarsglada idag, härligt! Jag blir så glad när jag vet att någon läser det jag skriver. 47 besökare, elle rnått, idag i alla fall. Ett första steg är altid ett första steg, eller hur! Nu är det ungefär 17 ( olika hos alla självklart ) timmar kvar tills tomten kommer, hur känns det mina kära vänner?
Nej, mamma tycker visst att jag ska sova kudden nu. Jag får väll göra som hon säger, är ganska pömsig faktiskt. Man blir de av förkylningar har jag märkt.




Det sista ni hör från mig och blogen idag är lite skön musik
. Vet att jag är efter med musik men ja tror jag måste smälta låtarna först. De är goa på högsta volym! ;D

Eva och Adam

Hejsan!
Kom just hem ifårn Kacka. Vi har varit nere på holmen och fikat. Vi satte oss på en bergskulle som går ut en bit i vattnet. Solnedgången var underbar verkligen. fast solnedgång halv tre på dagen? Kändes lite konstigt. I alla fall så var det jättemysigt. Vi pratade julklappar, drack varm choklad och åt lussebullar och pepparkakor.

Sedan gick vi hem till henne för att se på Jönsonligan för jag blev så sugen på det. Men när vi kom hem till henne fick jag syn på hennes Eva & Adam box med alla avsnitten så då var vi tvugna att se dem. Jag älskar Eva och Adam och visst är Alex och Tobbe coolast?

I kväll blir det nog någon mysig film att se på,. Nej inte bingolottos uppesittarkväll, haha inte min grej!


Ja, jag går. Men jag kommer tillbaks! Jag är tillbaka. Men ack så trött jag är. jag måste låna din miniräknare för mina bataerier är slut. xD
Frågan är hur länge någon akn vara i ett badrum!
Haha, jag älskar´t !

Mcly - Do ya



Tänk att få dessa smörsopparna i julkapp! Det hade inte varit fel eller vad säger ni?

Glittering

Goder morgon, eller god förmiddag kanske man säger vid denhär tiden?

Nu är jag uppe och min hals värker och min näsa är helt uppstoppad. När jag vaknade i morse stod mitt hår på halv stång så jag var tvungen att ta plattången till hjälp... Jag och mina plattångsfasoner, måste bli bättre på att låta håret vara som det är. Men idag var jag bara tvungen, ni skulle förstå mig om ni såg när jag vaknade,haha!

I dag ska jag mest ta det lugnt och låta förkylningen dämpa isg. Till eftermiddagen ska jag ta en promenad med kacka. Lovade att jag skulle fixa varm choklad och bullar! Ska se om jag får fotat lite också. Fint småfrostigt ute idag, kanske att det håller i sig till i eftermiddag.

Glöm inte att skriva vad eran favoritträningsmusik är !! Pusspåer

Big Begnt


Säg hej till Big begnt! Detta är ungefär vad jag spenderat den senaste timmen med. Min första illustartion/ihopklipp i ps. haha, inte vidare snyggt men någongång måste man börja.

Annars är allt bra, slog in de sista paketen förut. Nästan hela familjen hade tomtevärkstad när min lillebror gått och lagt sig. Det är så gulligt när små barn tror på tomten, dom ser vättskärmda ut men endå glada. Han kommer bli så glad över en av sina presenter. Jag vet inte varför jag inte skriver vad det är här, jag menar han ju varken läsa eller handskas med datorer än den lille pojken. Naj, det får vänta, man vet ju aldrig.

Ni får sova gott och drömma om småsöta gröna monster!

Bästa träningsmusiken?

Jag ber er, kommentera eran bästa träningsmusik så ska jag publisera alla era komentarer här senare under veckan!

maniac

Hej hopp! Grymt bra träning idag säger jag, eller det är kanske bara jag som är trött och förkyld. Är helt slut och känner att min hals är som ett skrumpligt russin på insidan. Kändes som att jag gjorde det bästa jag kunde. Med tanke på att jag har sjukt ont i halsen så gick det bra, kände mig ltie spyfärdig ibland men så kan det vara när man har min kondis.  Jag hade mycket bättre kondis när jag tränade friidrott. Jag måste helt enkelt börja springa de där kilometrarna igen. Minst en gång i veckan.

Jag och Flisan ska börja med det efter nyår. Som ett nyårslöfte typ. I mitten av Januari börjar vi och då får man bara äta söta saker en gång i veckan. Med inga sötsaker menar jag godis/glass/sockerbitar(!)/fika ( hur ska vi göra med det?) , aa you name it.  En gång i veckan blir nog lagom för mig som har haft uppehåll från godis i ett år nu, glassen kommer vara mitt största bekymmer dock. Ojoj, men en gång i veckan räcker gott och väl.

Körde lite magövningar och stretchning här hemma också och vet ni vad jag upptäckte när jag stetchade? Jag kan nästan går ner i split, spagat? eller vad heter det? När man tar ett ben bakåt och ett ben frammåt. En liten bit kvar tills mitt livs mål är avklarat då, haha!!!



Nu blir det honungsvatten och kanske någon rolig film på tv? Pussaaaarrr !
p.s Jag ser allt att ni kollar in här ibland. Varför inte lämna en kommentar?d.s



Lätt bästa låten att träna till, girlpower eller vad?

Frozen

Nu är det fotbollsträing och till det laddar jag upp med en tallrik fil/müsli/frysta hallon!

Tjingeling!

Uppe med tuppen, nästan

Hej allihopa. Idag är jag pigg som en lärka! Jag vaknade just av att det var en diskmaskinsgubbe i vårat kök, det första jag fick göra när jag steg upp var att visa honom vart propparna satt. Min syster... hon viste inte..

Jag tänkte ringa Kacka och fråga om hon har lust o spendera dagen med mig, kanske göra lite julgodis eller något i den stilen. Ikväll blir det fotbollsträning för er som är intresserade. Det är jag, minst sagt. :D

Ha en julkul dag med mycket jingebell!

Does this gum make my ass look big?

Idag på stan hittade jag och mamma världens sötaste affär, näst intill lagerhous då. Kolla bara på tuggummipaketen á 10 kr styck. Jag garvade lite när jag såg tuggumina för rövslickare så jag var tvungen att köpa dem. Vi köpte också en kanonsöt tändstickask med en björn på, sötare än vad det låter kan jag lova!

Undre bilden visar min lilla paket till sockersöta Flisan ! Tyst, hon kanske hör.






I´m going woman

Jag  har kanske inte berättat att jag och min syster har en presentkalender? Jo, vi hade alltid det när vi var små. Då kunde vi få t.ex glitterpennor,hårspännen och andra små söta saker. Nuförtiden är den nästan helt full med lotter. Lite vinner man faktiskt, vi är nog uppe i 40 kr eller nått i dne stilen, haha. Kul med lite dramatik på morgonen när man äter frukost.

Aja, från det ena till det andra. Häromdagen fick jag ett prov på en av pumas nya pefymer. Nämligen I´m going - woman. Den luktar väldigt gott. En skälli vardaglig perfym. Jag vet inte varför men varje gång jag luktar på den tänker jag på frisörsalongen där jag klipper mig. Den luktar fräsht och gott. Svårt att förklara, men om ni har vägarna förbi Kicks eller någon annan butik där de säljer perfym så tycker jag ni ska ta en sniff på den.  

Jag var inne på Kicks tidigare diag och luktade på lite olika sorter som jag har hört ska lukta gott.  D&G har ju någon som luktar rätt gott men tyvärr kostar den en hel förmögenhet. Svårt att känna dofterna på en perfym när man är inne i en butik där det sprutas olika dofter flera hundra gånger om dagen. Jaja, jag gillar I´m going woman rätt mycket än så länge. Förpackningen är väll inte den snyggaste men det är innehållet som räknas faktiskt. Får se vad mina luktsinnen säger när det snart blir dags att köpa en ny.  Tomten kanske kan trolla fram den perfekta doften till just mig? blinkblink *

Nu ska jag iaf sova, det borde ni också göra. And you, sleep tight!

Mamma mia!

Ja, några julklappar blev det köpt idag och nu är min julshopping avklarad. Ikväll ska jag se på Mamma mia! för andra gången. Bara pappa får ordning på det tekniska som altid krånglar i vårat hus. Clementin och film i tvsoffan nästa, hoppas ni har en fin kväll!

p.s tryck på bilden för att höra en underbar låt. Ni vet reklamen för björn borg? Den låten är det. Det är sötaste Lisa som fann låten på youtube.




Vinn en nikon D60

Allt du behöver veta om digitalkameror hittar du här ---> ( Digitalkameror ) .
Jag vet att  det är många som har systemkamera högst upp på önskelistan i år. Eller kanske du bara tycker det är kul att ta kort nu i juletiden på släkt vänner eller familj? Jag tycker i alla fall du ska ta chansen att vinna denna fina systemkamera. För att komma till tävlingen trycker du här.


Äntligen

får ni en outfit bild!

Kanske inte den bästa i historien men iaf en liten kik på hur jag faktiskt ser ut nedanför mitt huvud. Tagen i all hast. Nu väntar jag bara på att mamma ska skriva klart sin julmat-inköpslista och sen åker vi in till stan.






grått grått grått

Ute är det bara grått grått grått, ingen julstämning för mig idag, men den kommer nog senare när det mörknar.

Nu är jag uppe ur sängen! Det blir tyvärr inte någon resa till göteborg idag heller men mamma sa att jag skulle fråga mormor om jag kunde få vara hos dem någon dag under mellandagsrean. Det blir nog bättre om man tänker efter, då är det ju rea + att jag har fått en ny månadspeng.

Idag blir det En liten sväng till Uddevalla bara, för att fylla på tomtens säck och kanske kolla på lite inredning till mitt rum. Ni vill väll se vad det är för tapet jag ska ha som fondvägg? Men jag blir så arg, jag hittar verkligen inte sladden till den kameran som jag tog kort på tapeten med. Tänk om jag endå hade haft en sytemkamera, då skulle jag aldrig tappa bort sladdar och sådant. Haha!

Men då vet ni vart jag håller hus, vad ska ni hitta på idag?

SKIMMER Ljusstake för blockljus
GLANA Collageram för 4 kort
Några ljusstakar eller ramar liknanade dessa hade inte suttit fel där uppe tror jag!

redbluegreen


Såhär ser mitt fönster ut från och med idag och fram tills julen är slut.

Nu är det jul minsan. Idag är mina julkänslor på topp! Granen är inne och påklädd, paketen är snart färdighandlade och mamma oroar sig för vad hon ska göra först, sillsallad eller skinka. Nu känns det som att julen bara hoppade in genom dörren. Innan vi slutade skolan kändes allt trist och dött men nu är det bara snön som fattas och när den ( om den ) kommer så blir det en perfekt jul. Idag har jag ägnat hela dagen åt att röja upp allt på mitt rum och att ta fram tomtar och änglar. Känns som att alla hade julpyntat för längesedan. Är vi sena?

Fick också tid att slå in några paket nu på kvällen. Jag är en av de personerna som tycker om att slå in paketen nästan mer än att öpnna dem. Det är ju så kul att se någons min när de får ett fint paket istället för ett med "no pimp". Vad tycker ni är roligast, öppna eller slå in paket?



Mina välinslagna paket!


Decormaison

Idag ska här röjjas! Snart ska mitt rum tapetseras och efter det är det inte lågnt tills jag kan flytta upp, dock antagligen efter jul. Jag lägntar efter att få krypa ner i en 1.20 säng. Tapeten är bestämd nu och det blev en från Decor maison. Hittar tyvärr ingen bild på den men jag ska ta en åt er i eftermiddag. Nej, här ska röjas på mitt gamla rum. Puss&Kram!

JAG ÄLSKAR ROSA!




K, grades

Äntligen funkar mitt tangentbord!

Jag har haft en underbar dag. Inte konstigt när man får sluta skolan , tävla mot 7an och 9an i gymnastiksalen, se på fint uppträdande i folketshus, äta tomtegröt, öppna betygen på en pizzeria med sina bästa tjejkompisar och dessutom bli nöjd med dem, busa med Flisan och sedan komma hem och se att mamma har plockat fram fika. Vilken bäst dag!

Vi hade lovat varandra att inte öppna våra betygskuvert förräns alla var samlade på pizzerian. Därför sprang vi till en
pizzeria men där var det fullt så då sprang vi vidare till nästa pizzahak. Där satte vi oss och läste var och en upp våra betyg. Sist fick jag läsa upp mina betyg. 6 Mvg & 8 Vg, lite stolt blev man men det är klart jag ska höja mig. Specielt i gymnastik och engelska! De ämnena jag fick Mvg i var: Matte, spanska, No,  Historia, Religion och svenska.


Nu sitter jag med gitarren. Hey there delila är vad som spelas idag och senare ska här läsas tidningar. Tyvärr blev det inget med Gbg eftersom min lilla bror fick sjukan och vi var tvugna att stanna hemma. Imorgon kanske jag och mamma åker in i alla fall för julshopping.
Huuuuuuuuuuugs!

you´r a star, a rising star

Nemen hej, trevligt att ses. Nej ush vad trött jag änu, ont i magen har jag också. Inte konstigt eftersom jag åt en C vitamins brustablett utan vatten, oj vad det kicklades på tungan! Man får helt enkelt ta konsekvenserna.

När jag kom till skolan i morse var det första jag fick reda på att vi hade håltimma. Hur putt blir man inte då? Kunde ha legat hemma och sovit. Jag och Sofia bredde ut oss i koridoren och lyssnade på musik, bägge två var lika trötta. Efter en timme var det dags för So men då sjöng vi singstar med våran svenskalärare och niorna. Skitkul!  Nu har jag "Walking in mempis" på hjärnan, bra låt men rätt jobbigt att ha den i hjärnan 24/7. När de tre förmiddagslektionerna hade gått var det dags för lunch. Världens äckligaste julbord vilket vi bytte ut mot päronhalvor. Efter lunchrasten som spenderades i bamba var slut såg vi på skräckfilmen ( De bortglömda ) och ajg höll på att skita ner mig minst tre gånger. Sedan var det musik och spela gitarr som gällde de sista två lektionerna. 

Efter skolan gick jag med Flisan hem och vi åt köttbullar med brunsås, ingen äcklig bambamat utan flisans pappas köttbullar, riktiga grejer det ni! Vi kikade på OTH och sedan var det fotbollsträning.

Nu sitter jag här med veckorevyn och önskar att jag såg ut som Klingan. Åh, den tjejen har då alltid rätt kläder och är alltid så otroligt söt! Fast en outift i Vr var inte specielt vacker. En blå fransklänning hade hon på sig och typ några konstiga platåpumps, lite för mycket spice girls tycker jag.
 


Fruktansvärt bra låt!
 - Gavin DeGraw mina kära vänner.

Not a stalker but a fan . . .

Tjenixen!

Jag föll pladask för Robin idag. Han är riktigt riktigt riktigt söt! Okej, ska inte förhasta mig nu.

Idag var jag och Flisan och kollade på finalistaerna i Idol på stan. Vi köpte en liten leksakscross till Robin B inne på Olles leksaker. Det var precis den modellen som han kör och vi skrev hans siffror på den. Han sa att det var den bästa presenten han fått hitils och att han skulle ha med den på hela sin turné  hihi! Jag vart så glad när jag såg alla tre, Agne, Robin och Kevin, så jag glömde min skiva på deras bord och fick bara med mig broshyren med autograferna. Oj, "inte alls typiskt mig." Flisan påmind mig såklart och när jag sträckte mig efter den skrattade Kevin högt åt mig, haha! :D Robin såg väldigt trött ut när vi kom fram men när han fick crossen sken han upp lite i alla fall, haha. Vad glada vi blev då!

Lite julklappar fick vi ockås köpt. Kusin och lillasyster fick jag köpt till och nöjd blev jag också. Hoppas nu de blir det också!

Nu är det bara två dagar kvar i skolan och sen är vi fria. Vad härligt! Vad ska ni göra första helgen på jullovet? Jag själv ska till Lisseberg också ska jag julshoppa. Sover gör jag hos mormor och morfar. Kisseees!



 

So fucking happy

Hey allihopa! :D

Oj, idag är jag sjukt glad! Jag var just på fotbollsträningen och fick reda på att jag kom med i sm-kvalet. Det är tio från vårat lag som kom med och jag trodde aldrig att jag skulle bli en av dem. Jag har bara spelat i ett år så jag blev lite smått chockad om man säger så, men men nu blir det att träna extra hårt om man säger så! Tränarn sa att jag hade rätt oinställning,att jag kämpade och att det vägde stort. Hoppas att jag inte är helt värdelös annars, om det är så så får jag träna ännu hårdare för det är så sjukt kul. Spammr nästan frida med glada gubbar på msn så glad som jag är!

Slusnackat om det. Nu ska jag dra mig från msn och ut i köket för det vankas mat tydligen och dusch förtusan!

Föresten! Glömde att säga en sak. Jag tycke rni ska klicka er in på Forever21.com genast för dom har sjukt mycket fina ting i sin shop just nu! Hurryhurry....

fortyforty

Sitter här och lyssnar på mc fly och  funderar på att gå och lägga mig men jag är verkligen inte ett dugg trött. Imorgon blir det skola igen. Det känns inte kul efter en sådan mysig helg som jag har haft. I går vart det lussefika hos min farbor först i några timmar och sedan öppet hus hos några kompisar till våran familj. Mycket kul folk där som jag aldrig träffat så det gick verkligen inte någon nöd på mig trots att ett 40-års kalas inte låter specielt "yeeeeeehy" . 

Idag har jag träffat Therese och Julia, som jag inte har träffats sedan i sommras, och de följde med mig till kyrkan ( denna konfa.. ) och sedan gick vi över bron, köpte lite fika på ica och sedan tog vi busen hem till mig. Kolla i skolkataloger, prata gamla sjuka minnen och prata om allt nytt hann vi också med. Eftermiddagen har spenderats med att hjälpa pappa att täcka ett golv med papp som skyddar golvet när han arbetar på övervåningen med mitt rum.

Nej, jag kanske borde gå i säng endå eller vad tror ni? Det är nog bäst så, behöver verkligen min sömn.


En kalasbra helg har det varit, Fredag till Söndag! ( tråkbild )

Just a pic


Kan inte släppa detta

Jag kan inte släppa tanken om idol. Jag vet att det är en stor Idol-bubbla just nu som man har glömmer om ett tag. När jag såg att Erik skrev om att Kevin inte har svenskt medborgarskap än började jag bli lite fundersam. Får han vinna svenska Idol över huvud taget? Detta tycker jag verkligen ska kollas för om det står något om detta i reglerna är Alice den värdiga vinnaren. Jag säger absolut inte att Kevin inte ska få vinna men jag vill veta hur reglerna är. Man vill själklart att det ska vara rättvist. Någon som vet?


Följ med i vimlet på Idols efterfest. Foto: TV4

snälla snälla tomten



Detta står från och med nu på min önskelista!

Lucia morgon

OKej, nu har jag sansat mig sedan igår. Lite väl galen då kände jag. Jag har svalt att Kevin vann och det är klart att han skulle vinna, det förstår jag i efterhand att det var rätt men jag hade inte blivit arg om Alice vann heller. Nu sitter jag här och lyssnar på honom och kan inte sluta. Jag har precis varit tomte, mina syskon ville lussa för pappa så jag fick vara en liten eftersläntande tomte. Ni kan nästan se det framför er va? Nyvaken, rufsig i håret och på med tomteluva och mysbyxor, haha! Lussebulle var en bra frukost i alla fall för pigg blev jag snabbt. 

Skulle egentligen varit med Julia och Therese som flyttade härifårn när vi slutade sexan. Tyvärr så körde allt ihop sig och vi skulle på luciafika med familjen som jag inte fick slippa. Ska försöka hinna med att träffa dem imorgon, jag måste det!

Idol ångest

Jag vet inte vad jag ska tro! :O:O:O Alice skulle vinna eller nej Kevin eller vafan varför itne Robin B ? Jag har verkligen ångest!!! Hur kan jag göra såhär? Jag har fan hejjat på Kevinhela idol men nu har ajg ingen aning om vad jag tycker. vad tycker ni? Jag är sjukt förvirrad.

Vad gör man ?







 Här är robins BÄSTA låtar i Idol!


 Här är Alice BÄSTA låt i Idol!


 
Kevins BÄSTA låt!

Friday i´m in love


Hej sockertoppar!
Idag är det dagen före dagen? typ, jag menar självklart Lucia. I skolan var det mäst lussefirande och slapp. Först gick hela skolan till kyrkan. Segt men mysigt, jag satt där och sjöng och snarkade mellan vartannat. Vi fick sluta en timme tidigare idag och jag + några till smet iväg en stund innan det för vi ville hinna med bussen. Jag hade redig tur att jag tog rätt buss för jag var påväg att inte förstå vilken buss jag skulle ta, är ju olika vid olika tider på dagen + att dom sk aändra linjerna och jag viste inte om de gjort det än. Hemma var jag vid halv två, gött gött! Nu har jag röjt upp på mitt rum som för en gång skull inte var SÅ stökigt och ska snart dra ut til Flisan. Vi ska se på Idol ikväll med några andra, men först ska jag ner över och kolla på tapeter till rummet.

Jag kan verkligen inta bestämma mig för hur jag vill ha det! Det är jobbigt, haha. Jaja, ska fixa mig lite nu. Åhh jag fullkomligt älskar fredagarShao!



Vad tror ni om denna från Cole and son?

Maravilloso y delicioso ! ! !

Hey!
Hur e det med alla? Idag kom julkänslorna som bara den och detta är första dagen som man är helt läxfri denna terminen, känn det som i alla fall. Jag är kanonglad idag eftersom jag fått "riktigt bra!" på min svenskauppsats och fått reda på att jag har mvg i spanska. Kan det bli bättre när man inte äns har fått sina betyg i handen?! Eftermiddagen spenderades med Jessica, film och fruktsallad. Hip hip hora såg vi, vi ser alltid på gammla filmer haha. Sista var det ju Tsatsiki, men det är kul och se sådant som man såg förr. Det väcker minnen på något sätt.

Nej, jag vet att min blogg är riktigt tråkig och innehållslös nuförtiden men jag har annat som är mycket viktigare för mig. Till exempel som att just nu måste jag hitta en tomteluva tills imorgon! (i) Bye...


T i r e d and a m a z e d !

Hej allihopa. Jag har varit väldigt trött de senatse dagarna. I Tisdags var jag och några vänner domare för niornas volleybollturenering och det var rätt skoj. I dag är mäst chill förutom att jag slldeles snart måste ta tag i mitt so prov som jag ska ha imorgon. Åh, är värkligen inte pep att sätta mig och plugga nu och specielt inte so. Jag hatar verkligen so men det är bara att bita i det sura äpplet som man brukar säga, jag vill ju ha bra betyg!

Just nu sitter jag här och bara väntar tills vi får jullov. Åh, julaftons morgon. Vaknar upp klockan nio kanske för att äta frukost med familjen medans det snöar på utsidan och man vet att dagen kommer bli helmysig. Man väntar tills tomten kommer och man vill se allas léenden. ... Visst är julen fin! Men det finns faktiskt en inte så kul sida med julen. På jul tar de flästa barn och ungdomar för givet att "tomten" kommer med en massa fina paket och att ha sina nära och kära runt sig att umgås med. Alla har inte råd att köpa dyra julklappar eller god julmat och viss har inte äns någon att krama på julaftons morgon. Nu menar jag inte att det ända viktiga på julen är paketen utan jag tycker att julen framför allt är till för att träffa alla underbara människor man känner. Släkt, nära vänner och familj. Ha detta åtminstone i bakhuvudet när ni öppnar era paket eller kramar om eran mormor.Ni är lyckligt lottade och var tacksamma. Det tänker i alla fall jag vara!

Ja, snart är det jul och nyår och ett nytt fantastiskt år ska börja. Man vet inte vad som händer och man vet inte hur det ska bli, det är nästan bättre än jul tycker jag!

Bye swetiepie!

Cant stop moving

Idag är jag glad. Vet inte riktigt varför men nu ska jag iväg på träning. När jag kommer hem ska jag plugga lite volleybollregler, plugga so, kolla Elle interiör och kanske skriva lite på bloggen? :)  Kisses&Hugs


Gratis mode

          " GratisMode är ett nytt koncept där vi belönar våra medlemmar med trisslotter, biobiljetter och presentkort
          (på ex. H&M, Vero Moda) när de handlar eller registrerar sig hos våra välkända annonspartners. "
         
           " Det finns ingen hake - medlemsskapet på GratisMode är 100% gratis.
           GratisMode finansieras via våra         annonsörer som ni hittar under Samla poäng-sidan."

Klart man försöker, det är kläder vi pratar om!

Vill ni också fixa ett presentkort så tycker jag ni ska göra det genom min länk. Om ni blir medlemmar genom mig får ni 50 poäng att starta med. Så vad väntar ni på, ni hjälper dessutom mig!?


second sunday

Tjillevippen allihopa!

Idag var det heldag på Torp med familjen och hem komme rjag nästan tommhänt! Det känns jättejobbigt, ush. Dagens mål var att köpa julklappar och hitta kläder för julafton. Jag fick köpt en present och ett diadem. Ojoj, mycket där! Egentligen hittad ejag ett par byxor på bikbok också som jag gärna ville ha men tyvärr fanns de inte i min storlek. Påtal om byxstorlekarna på bikbok, är de inte lita jobbiga? Byxorna töjjer sig så mycket som en hel storlek när man har haft dem i typ två dagar så man måste  köpa byxor som är för små som sedan kommer att passa om två dagar, jobbigt.

Nix, nu ska jag plugga spanska, äta kvällsmacka och se andra avenyn ( spännande ). Hoppas ni har en fin andra advent och glömm inte att tända det andra ljuset!



egopic.. ps, yes.,

Kevin is the shit

Hello georgious people!

Hel dagen har gått åt att plugga, spela gitarr och sova. Oj, vilket intresant liv hon har tänker ni nu, haha! I kväll blir det till att stanna hemma för vi ska ha hem min farbro och hans fru hit på middag. Självklart ska jag kolla på finalen i stjärnor på is ochså. Inte för att egentligen följer det men det är altid kul med finaler. På tal om finaler, oj vad jag är glad! Min storfavorit Kevin är i Idolfinal nästa fredag och gissa vem som kommer sitta bänkad framför tvn då?Jag behöver inte äns säga svaret. Han gjorde apigt bra ifrån sig i går. Living la vida laco lixom. 
K i s s e s





 
Föresten, vet ni att Kevin har deltagit i den maltesiska melodifestivlane två gånger? Det hade inte jag någon aning om förräns idag. Däremot var inte dessa bidrag alls lika bra som han är i Idol, inte alls.

The Fear


Lilly Allen, skön låt att bara sitta och lyssna på. Jag gillar slutet! :)

Where do you go when you'r lonely, when the stars go blue?

Sweethearts !  Ennu en dag i livet trippar förbi och vet ni vad? I dag var första dagen i vunder denna vintern som jag vakande med snö liggande på marken. Inte vart det mycket, men lite... tyvärr slaskade det bort lika fort som det kom.

Volleyboll turnering i skolan idag. Rätt skojj var det allt, men lite dålig förlorare är man ju endå.. man räkanr poäng så konstigt i volleyboll så de som vi mötte första matchen och vann över vann alltihopa sen och vi kom femma, jätteknasigt. Sedan var det någon konstigt adventsgryta i bamba som smaka som det låter, urk. Maten i bamba måste vara det värsta som man utsäts för dagligen. Förstår de inte att vi behöver mat för att orka en dag? Jo visst vi får mat men vad är det för mat? Hoppas någon snubbe som har hand om maten i skolorna läser detta, haha.

Nej, nog snackat om sånt. I morgon ska jag ägna en stor del av dagen åt att plugga spanska och so. Vilken lördag, yäääääy! *host*  Nu ska jag kolla på Idol och hejja på Kevin för han är trots allt bäst, även om både Robin och Alice är grymma. Jag hoppas verkligen att ala tre komme ratt få skivkontrakt på något sätt. Både Alice och Kevin kommer få det om de inte vinner, det är jag väldigt säker på, men Robin är jag lite mindre säker på. Miiiiiiiiiiihhhiiiiiihh... jag är nervös.

kissseeessss

Heyyou

Hejhopps folket!

Någon som har en bra anledning till att inte städa sitt rum? Skulle behöva en sådan just nu. Det ser ut som fan men ajg orkar bara inte. Sog ajg sagt i tidigare inlägg, jag är nog lat. Vad har alla haft för sig idag då? För mig har det varit skolan, hem träning, hem. Nu ska jag göra ett mer seriöst försök att röjja upp i skiten Adiosamigos!


Some kind of glance





Min favoritbild på mig från i går  när jag och Fialoppan fotade.
Jag ska lägga up fler bilder mne har inte hunnit redigera fler.



Burned article and a bored girl

.. det luktar bränt skrivaren och ut kommer typ tjugo sidor faktauppsats. Det är det jag har hållt på med de gånger jag inte har haft tid att blogga. Som ni förstår är det mycket mellanrum och sånt men visst, jag har verkligen lagt ner arbete på att få detta bra. Jag försöker nå mvg i svenska eftersom jag tycker att svenska är ett rätt kul ämne. .  när man inte ska skriva faktauppsatser om ballongfarare. Nu är den näst intill klar i alla fall, bara lite bearbetning kvar men det löser sig imorgon på vipen innan deadline.

Idag kände jag mig riktigt slak ( kan man säga så? ) i skolan. Mitt huvud var helt tomt och ur munnen kom mäst ingenting. Vissa måndagara är sådär, specielt efter en sådan helg som varit. Imorgon kommer min underbara Pattlisa hem men jag får inte träffa henne förens på Onsdag. Och vet ni vad? hon ska få brutalt många kramar då!

Nu är det bäst att jag går och rensar upp på mitt rum så Sofia vågar komma hem till mig imorgon. Vi sak ta kort och photoshopa hade vi tänkt.                        Åååhhsh.. en systemkamera hade inte suttit fel där! ( - Dagdrömmer)

Kiss and godnight.

RSS 2.0