Gula lackpumps



Förra året hittade jag världens finaste lackskor från vagabond , men då hade jag varken råd eller fötter som passade i just dem skorna , vilket var synd.  Liknande dom på bilden var de skorna. Nu hittade jag dessa på Ebay men är det kanske dumt o köpa skor på internet ...  Jag har väldigt breda fötter så det kanske inte är så smart. Dessa lackpumps är iaalfall skitsnygga!

Minidressone.

Har snokat mig runt på ebay lite , denna fina klänningen hittade jag .Kan inte bestämma mig om den var fibn eller ful , den är ju så söt o så , men den känns lite gammal på nått sätt ?
Fram.                                                                                                                Bak.
 



Flipp  /   flopp ?

Little bag

Nu ska ni få se den lilla lilla väskan jag hittade i källaren häromdagen bland mammas grejjer.
Den är gjord i Naturligt läder & kommer kanske passa jättebra till en lite sailor inspererad outfit i sommar,
eller inte ... får fundera lite , är ju ett tag kvar.
image20

Vad tycker ni , hiss/diss?

Bettie´s Galleria :)

Kolla in på söta Bettie´s Galleria , hon har massor av fina accesoarer & "NYHET" skönhetsprodukter.
Allt från Bamboo-örhängen & armband med Nicole Richie stil till Carmex läppbalsam. Värt ett besök !

Bamboo Örhängen - Runda Guldfärgade - Klicka på bilden för att stängaVitt/Guld Armband i Nicole Richie Stil

Funderar själv på att köpa ett par bamboos, något som hamnar i erat smyckeskrin?

Plugg , baaah

Hej , idag hinner jag värkligen inte göra nått mydigt inlägg på bloggen . Jag har massa plugg så ajg måste plugga som attans. Mormor o morfar kom hit o hälsade på idag för mormor skulle in till Uddevalla o kolla sina fötter eller något sådant o då tog dom vägarna förbi. Trevligt trevligt med smörgostårta till kvällen , mormor fyllde nämligen 65 i förrgår. :) Nej nu sk ajag plugga , Ma , No & So o möjligen Eng , så vi syns la ikväll ;O  ( möjligen) Då ska ni få en outfit bild , har faktiskt på mig mina insydda svarta stuprör så då får ni ju se dem också.

Igår när jag kollade nere i källaren hittade jag en väska som jag sett där förut men alldrig lagt märkte till i naturskinn , kanske kommer bild på den sedan , den är urgullig att ha på sommarens småturer till smögen. Om den passar outfiiten vill säga , hihi. Pusshej !

insperation

image19
image17


I LOVE iT <3

Mitt tävlingsbiddrag.

image15

Nu pågår en tävling i lindaslya tillsammans med modeakuten.se där man skall mixa ihop sin önskeoutfit som man sedan har chans att vinna, detta är mitt bidrag i tävlingen.


I NEED IT NOW !

TrolleriTrollera och poff har vi hittat den suveräna skinnjackan !

Jadu tänk om det hade varit så änkelt, vart tror ni att den finns? Jag måste nämligen hitta den och det på stört, för jag orkar inte gå runt i min vinterjacka längre, seriöst DEN ÄR VARM!!!

Kan ni hjälpa mig att hitta den tror ni ? gör ingentingen om det är secondhand, bara så att den är i bra skick ,svart , snygg (det avgör ju självklart jag ) ,bra pris och i storlek medium.
Tror ni att ni kan hitta en jackamed de kraven  uppfyllda? Inte har jag gjort det än iallafall ,o det är synd, vääääääääääääääääääääääääääldigt synd.

Aja, här sitter jag o halvsnyftar.
Ni kan väll höra av er om ni hittar nått?  

Alla bloggerskor är så söta i sina, ta till exempel Steffanie 

Nej nu får jag gå i säng Pussmylove<3

Frisk&fräsh / söt&festlig

Jag saknar min friska och fräsha doft från Perfume Puma Jamaica ,någon som vet vart man kan köpa denna?
För tillfället har jag en lite sötare doft - Björn Borg Advantage Woman Eau de Toilette , men det känns som om den är lite mer festlig och det är inte alltid som man har lust att ta på sig den på t.ex en vanlig enkel måndag.

Björn Borg Advantage Woman Eau de Toilette

Kostsam swarowskinalle , jag är kär.


             Är det inte alltför gulligt?              


Synd att prislappen ligger på 2.275,00 kr, men när man läser att hela nallen är prydd med swarowskikristaller är det iförsig inte så svårt att förstå. Inget inköp för min del iallafall, synd det.

Önskeoutfit.

Jag vill  vara frisk idag och gå till skolan , tusan asså.

Så jag satte ihop en underbar önskeoutfit tills söndag då hela familjen sak träffa moster , morbror , mormor ,morfar & kusinerna på Farshatt och äta söndagsmiddag eftersom mormor fyller 65. Tänk om man nu hade dessa underbara kläder ! (A)

Blå kjol - See by chloé
Halsband med inbygd klocka - Forever21
Naturbrun pump - Dinsko
Balerinaärmad topp - Josefssons
image12


Skulle vara underbart med ärliga komentarer om outfitten från alla som läser , eftersom jag är rätt så ny bloggerska så är det kul o höra vad ni tycker!

Sjukling

Jag har tyvärr inte haft ork att ta kort på dom insydda byxorna men det kommer " promise" , det har bara kommit lite förhinder eftersom jag sitter hemma och är sjuk. Det är inte alls kul , det är precis så jag orkar skriva detta nu. Resten av dagen blir väll till att kolla på repriser från oskarsgalan eftersom att jag inte orkade kolla på den igår. . Min outfit som inte borde kallas för outfit utan mer "sunk"fit idag är en hel katastrof , men är man sjuk så är man , jag säger bara en sak ; 
- Jag är såå trött på pyamasbyxor & T-tröjor !


Byxdag (;

Hejsan alla fashionistas <3

Välkomna till min nya blogg. Idag har jag sytt in mina svarta h&m jeans till stuprör , nu har jag bara uppläggningarna kvar.Är riktigt nöjd faktiskt, även om jag fick hjälp av mamma kändes det som om jag har fattat lite nu. Nu ska jag ut i köket och baka pizza till hela famillia ;D  Efter det gör jag resten på byxorna, bilder kommer imorgon.   P.s Håkan Hellström äger alla musiker denna dag <3

Summerskirt<3

                                            
image16


Nu gäller det att hitta en underbar sommarkjol , det finns massor att välja mellan , frågan är vilken som är just " THE SKIRT" för dig o mig. Här är några underbara kjolar som mycket väl kanske kunde vara " THE SKIRT " för mig. Alla från Urban Outfitters <333

beutybeuty :)

God kväll alihopa :)
 Idag fick jag mitt H&m paket , vi får se om jag behåller den vita blusen , den var rätt stor kändes det som o den var lixom lite randig i tyget , det "hallon " färgade linnet var nästan nyonrosa men det gjorde ingenting för det var fint . Hårklämmorna var större än jag trodde men dom var fina. :) Dem gröna byxorna kommer om ett tag.

Badsäsongen , vi lägntar som sjutton.


Den nya badkolektionen från JG4B är här. Kolla in dom super fräcka bikinisarna på Nelly.se badavdelningen.
Till höger har du ett smakprov. På Nelly finns också fina badkläder från Vitamin A , L space , Juicy Couture & Roberto Cavalli.

Här nedan ser du 2 bikinisar från Vitamin A vilka jag själv tycker är lite finare än JG4B`s nya kolektion faktiskt.
.


Saxen?

Godmorgon Godmorgon , idag blir det till att klippa håret på Salong Linda , jag ska också slinga blonda slingor i håret. Jag funderar på om jag ska låta håret växa ut så att ajg inte har varken snelugg eller raklugg ? Nu behöver jag snabba svar , vad tycker ni?
Jag tror nämligen det kommer bli jobbigt att hålla på o platta korta lugglägnder til sommaren , bättre o kunna dra hela drag i håret med platttången eller kanske fläta / locka det.
Mitt hår växer i helt okej takt så det är nog inte helt utväxt men rätt så iaf till sommaren kan jag tro.

Jag tänkte att om man har lång snelugg i början o sedan låter den växa ut , vad tror ni , typ som Ashley Tisdale?

Mischa har stil.

Idag blir det till att städa rummet , jag säger bara en sak - BOOOOOOORRIIIIIIING!!

Jag vill bara visa hur stylish Mischa Barton är i sin klänning . Visst är hon en riktigt sötnos här nedan ? Hon har denna underbara kläningen vid olika tillfällen men den funkar alla gånger.Men frågar är , när tycker ni hon är sötast , när hon springer med kaffe i all hast , när hon är stylish med en kofta till eller när hon har lockat håret så hon blir bedårande söt ?


....

                                         

Hela kittet är från topshop ! <3


TOPshop

Denna kjolen är värkligen ett - Åhhh vill ha till mina ny strumpbyxor !!! :D , haha , jag hittade den just när jag kollade in på Topshop .

ASIAN-FASHION !

Jag älskar Japanska kläder , allt från knästrumporna , hårklämmorna och dom urgulliga tunikorna.
Det hela började med att jag läste en gammal starlet tidning där dom diggade Japan fashion , sedan började jag kolla runt lite på nätet efter fina tunikor med insperation från Japan på Asiajam .Dom har värkligen jättesöta kläder.
Här är några klädesplagg som jag fastnade för.Jag tycker att det är väldigt fint med japansak kläder , men jag tror inte att det är något jag skälv skulle ha på mig , fast dessa klänningar kanske skulle sitta fint! :)

Den blommiga klänningen
 skulle vara dundersöt som enkel sommarklänning
 att stassa omkring i
på sommarens grillpartyn.
 Den gröna passar kanon på skolavslutningen.
Den är på ett sätt enkel, så den går att ha även under resten av sommaren.
Jag gillar designen med träknapparna fram på bröstet.






















Sedan har vi alla dessa underbara skor.
Dem jag fastnade för mäst var dom polka randade tygskorna. <3333
Kolla in på denna sidan så kommer ni få se många gulliga saker såsom allt från
Hellokitty - dödskalleskor.
Mycket modekärlek // Karro :)


H&m i mitt hjärta 4-ever and ever.

Nu är det beställt lite från H&m :D Vill ni veta vad jag har beställt? jag tänkte väll det.

Jag beställde dom gröna byxorna , dem får va min färgsättning på våren iaf .

Ett Hallon färgat linne.

2 hårklämmor , som ser ut som tropiska blommor.
Vit blus med snöre om midjan och lite puffärm. Den får funka istället för den som jag bloggade om , som bara fanns i XL ;/ Denna blusen blir nog mest att ha till kalas eftersom den har lite den stilen känns det som.                    

Aloe Vera .

Hejsanhoppsan , idag blir det till att sola solarium + se på Melodifestivalen med älsklingarna (:

Skulle bara vilja tipsa om en underbar Aloe - Vera serie . Den går också att läsa om på Åhlens eftersom det är där man kan köpa den.

I serien finns ; Kroppskräm, Kroppslotion, Gel, Showercream, Handcream, Handtvål.

Själv fick jag en paket med Showercream och Kroppscream i julklapp av min kusin , den är väldigt uppfriskande att ta på sig .


Har ni något tips på härliga kroppvårdserier som ni har testat?

Shoppingtour - bildresultat.

Förlåt , förlåt o återigen förlåt !

Jag har inte bloggat på huuuuuur länge som helst, det är mycket med vännerna just nu som inte klaffar perfekt.


Nu ska ni få se mina härliga innköp från söndagen . :D Högst upp ser ni alltihopa .


- Skorna är kanske inte som bekvämsat , men dom funkar helt enkelt , vad tycker ni? dom är lite anorlunda men jag gillar´t just därför !

- Maskaran är skitbra , den bästa jag har haft faktiskt. Inga klumpar & inte för att skryta så blir fransarna riktigt fina fom man jäför med de jag hade innan.

- Sjalen , ja , vad ska man säga om den? Den är skitbra till en änkel svart eller vit tröja när man vill vara fin men inte orkar piffa så mycket. Jag gillar mönstret väldigt mycket.

- Bh;arna är väl helt okej , som en bh ska vara . (;

- Hårbandet sitter perfekt nu när jag ska spara ut luggen inför sommaren.

- Grusskorna får vi se hur dom är snart :D <3>




Shoppingtour.

Igår blev det köpt:

sjal med blommor från Cassels
"herrskor" från peperoni
Hårband från Indiska
Ribbade strumpbyxor från H&m
Den röd/oranga spets bh:n som jag har bloggat lite om + en vit bh från H&m.
Grusskor till grussäsongen med fotbollen från Umbro

Bilder kommer imorgon eftersom jag inte har tid att ladda upp dem nu.

Håret?

Imorn blir det nog till at köpa nya skor , jag ska ha ett par vita tygksor i år , men det är kanske lite för tidigt för det . Det får nog bli converse eller några andra snygga gummiskor först .

Jag måste klippa luggen snart igen . Jag funderar på att kanske låta den växa ut som på det svartvita kortet till höger , vad tycker ni? Ska jag ha snelugg , raklugg eller bra helt lågnt ? Jag kan inte bestämma mig.
Nu får ni rösta .
röst en 1:a , 2:a eller 3:a !

1:a är raklugg.
2:a är snelugg.
3:a är låt det växa ut.

(ursäkta mög bilderna)


Modemecka

En jättemysig sida är Modemecka.se. , jag hittade te.x dessa & dessa gött söta örhängena , detta söta armband , kanske lite dyrare pris på det.

Hängslebyxor på ett annat sätt.

När jag letade efter fina saker på h&m idag snubblade jag över dessa tuffa byxorna.
Jag gillar värkligen hela känslan av dom . Om jag ser dem i någon butik ska jag ta o prova . Min mamma får somsagt betala mina kläder o hon är inte fullt så glad över att jag gärna beställer kläder online. Idag har jag en av mina sjukt jobbiga dagar.

Jag får värkligen ryck på allt o alla . Först är det min syster som vägrar att släppa mig till datorn för att jag ska fråga en kompis om engelskaglosor på msn , sedan är det mamma som så snällt sa att vi kunde beställa fårn H&m när jag pratade med henne i telfonen och sedan när hon kommer hem är skitsur o säger at hon tycker vi ska vänta , - MAAAAAAMMA , kläderna tar sluuuut ! :O Och sedan ser jag att dom gröna byxorna är slut i min storlek. Men vi får ringa o kolla. HOPPASHOPPASHOPPPAS , annars frå det väll bli dessa . + Jag har tappat bort mitt presentkort på Jc på 300 :- , Skit säger jag bara , Jag är så vimsig.

Vit tröja.

Idag har det vart rätt så full fart hela dagen , vart väldigt trött idag , men p eftermiddagen efter skolan piggnad ekjag till , ska i alla fall gå o lägga mig i tid i dag. änkte att ajg skulle gå o lägga mig vid 21.00 för att orka imorgon , men det blir tydligen inte fören 22.00 endå. Jag är gött trött i alla fall.

Igår beställde jag o mamma från ellos , jag fick regnkäder " suck " osså en vit tröja jag har kollat på , med långa mysiga ärmar . Den vita blusen som ajg ahr bloggat lite om , den fans bara i svart o det kändes onödigt nu inför våren. Bättre o spara pengarna till H&m snart :) Vi beställde ju just från H&m men det får tusan bli snart igen , förra gången såg jag inte ALLT fint . Måste komma över som gröna byxorna ock det ljusblåa linnet. Ett måste för sommaren är oxå en fin vit blus , gärna skuren under bröstet + ett par (kanske rutiga) shorts .



 Här är tröjan jag beställde . Vad tycker ni?
Den ser skön ut tycker jag .
Bra med lite änklare kläder ibland till skolan faktiskt, när man är trött pallar man inte alltid ta o stassa till sig varge morgon. Också skönt med långa ärmar nu på vintern. P.s JAG VILL HA VÅR NU

Skyndafynda säger ...

ELLOS har superstor REA nu . SKYNDAFYNDA säger jag bara .
Jag själv ska nog klicka till mig lite godsaker med .

WESC


Härlig blus från WESC , dock lite för dyr för min plånbok , men för dig som just nu känner dig benägen att köpa nått för lite större slant , här har du en riktig godbit !

Bada.

Idag ska vi bada badtunna :D , fett nice , Btw , vad har ni för bikinis ? :D

Koncept.

                                                       



Detta är ett rätt bra koncept för vad jag skulle vilja ha under våran/sommaren , jag får försöka skramla med pengarna och fjäska för mamma (a) Detta är ett lätt sätt för er att se vad ajg kommer ha för stil under våren. För er som känner mej , dessa godbita är MINA!! ;D <3
 
Först har vi en bedårande spets-bh som finns i massor av klara fina fäger -H&m

 Sedan har vi en enkel men alldeles perfekt vit blus från ellos , tyvärr fans denna dock inte i min storlek i färgen vit , den fans i färgen grålila , så vi får se. - Josefsson

Sedan har vi ett par, gud så fina , shorts , svart vit rutiga typ. - josefssons

Det vita linnet är gulligt med knapparna fram på, något liknande skulle var fint till dom gröna byxorna - H&m

Efter detta har vi ett urfint linne , lite jeansblå färgat fast väldigt ljust. - H&m

Rosa glittrigt nagellack , hellokitty , jag har ett liknande fårn vivaladiva - H&m

Spralligt härligt gröna byxor , dess abyxorna frå vi se om det blir , skulle förmodligen inte tänka mej att mamma köper dessa iaf , hon skulle säga att dom var för anorlunda förg på som inte går till så många olika plagg , men jag tror att dom skulle kunna bli en riktig hitt. - H&m

P.S Kommer att updatera detta inlägg snart , alla bilder är inte uppladdade än , det kommer snart för det var lite fel på ellos hemsida.

Partytricket.

 

Ett tips är att laredoute har jättefina leggings som skimrar , jag gillar färgen choklad/guld ! Kan ni tänka er dom och en vit tunika ,+ ett guldigt änglavingshalsband , kan de bli bättre? Här är en komplett outfit för festen

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT !

 
 


Förlåt för att det inte har blivit så mycket bloggande på sista tiden , har hafft fullt upp. Jag har fått byta klass o det har vart mycket runt omkring att stå i , detta har jag kämpat för i ett halvt år så jag är väldigt glad just nu ;D


Nu vill vi ha dem ...

Osh , nu vill vi ha dom ! , Sommatopparna :D , Visst lägntar vi tills solen är så varm så att man kan gå runt i en blus eller ett linne til shortsen !??

Här är mina favoriter för tillfället , 
 
Tänk om man hade lite pengar också ;I
Får väll övertala mamma ( a )

Ojojojojoj.

Ojojojoj ! , det drösar av fina kläder på BikBok !

Ex. dess byxorna skulle jag vilja lägga beslag på :D Så härliga till sommarens kyliga kvällar.

Önskeoutfit.




Jeanskläning , Laredoute 919 :-
vit topp , Laredoute 359 :-
Gul/blommig väska , Ebay , ca 550 :- med tull&frakt , ajg kan inte släppa väskan , men är snål :'(
 Träarmband , Laredout 119:-
Trähalsband , Ellos 149 :-

25/1-08


DAGENS ! - vad tycks? Örhängen , gröna plastrosetter , vintage , mammas gammla.

Schal - BIKBOK , lånar av syrran <3 Bastopp - Gina Tricot , väldigt dåligt material !!!!
Byxor ( insydda ) - LEE , M-butiken-kungshamn ,Väldigt sköna nu när dom är insydda .

+ dubbla strumpor för att inte frysa i ballerinaskorna (:

DETALJER:

Vänner?





Kan inte alla vara vänner , det är så onödigt att bråka hela tin :/ Jag är trött på konflikter , mina problem känns iallafall mycket bättre nu (: Förlåt , detta är kanske inte precis skönhet, men många säger att skönhet kommer innifrån så det måste vara okej att få skriva av sig i sin fashion.blogg . Jag kan inte skriva riktigt hur jag känner just nu , det måste liga begravt ett tag till men snartså ska ni få veta era vänliga bloggläsare !
Lyssna på lite musik så känns det oftast bättre , då blir du säkert snyggare oxå . Detta linnet stämmer mycket bra in på mig :) Från Laredoute .

Dana cup :D

Då var sommarjobbet påväg , var borta hos bossen idag , o allt verkade helt okej , fotbollscupperna kunde jag åka på utan problem :D Danacup here KIF F-94 comes :)

Påtal om fotboll så ska jag snart köpa fotbollsskor :D <3333333333

Fransfärgning.


Jag har go lust att färga ögonfransarna. Får nog inte det för mooomie bara . <3>
Men man kan ju alltid fråga . Isf får det bli den svarta från depend. Den är nog ett görkäckt pris på får vi hoppas ! :) haha

True match in my heart <3









Vilken är den bästa foundationen du har testat ? Jag har inte testat så många olika , men denna är faktiskt riktigt bra , den täcker liksom lagom mycket ! . Den håller sig i en helt okej prisklass dessutom :) Loreal true match <3


HUR FÅR NI RENT MAKEUPSVAMPARNA ? Man vill ju inte köpa nya hela tiden, lr?

Angelwings.

Detta halsbandet från urban outfitters är så otroligt fint , jag hittade det på Ebay :)

Har inte så mycket pengar just nu bara :( Måste fixa ett sommarjobb när jag blir frisk , snart kommer iaf månadspengen på 300 :- (A)


 


Önskelista sommar/vår

Vår/sommar-listan ! <3 Vita tygskor - orkar inte springa runt i mina svarta slitna & tråkiga vinterboots längre , så , våren , here I come :D [ ]

Owersize väska - att ha både till skolan & andra tillfällen . [ ] Mycket gärna denna .

Insydda (annars inköpta förra våren) LEE byxor denim - Alltid lika skönt med ett par stupisar att svänga runt i [ X]

Insydda (annars inköpta förra skolavslutningen) ISCHI byxor vita - Sturör i mitt hjärta , men ett måste till sommarens alla sena kvällar , med ett par vita . [ ]

Jordgubbshalsaband/änglavingarshalsband ( guld ) - något av det ska iaf ligga i mitt smyckeskrin innan sommaren är slut [ ]


Listan kommer snart att bli uppdaterad , måste tänka lite först bara ,
det kommer mycketmycket trolig vara med en high waisted kjol . [x]

Rosebud med jordgubbsdoft .


Är rosebud-salvan lika bra som många säger att den är? Eller som visa säger - okej, men inget mirakel precis .

Jag vill gärna vet nu , jag har nämligen funderat på att köpa denna med jordgubbsdoft . Om den nu är så bra som vissa säger ?

* Toppen *

Jag har hittat den ultimata sommarväskan :D Denna måste jag lägga handskarna på .


Jag hittade dne på Ebay , vilket gör att jag måste bestämma mig direkt om jag sak köpa den för ca 160 kr + frakt + tull = ca 550 ? Det är den väll värd lr ? ? Jag är budget-flickan själv så ^^ .. SVARA , jag har ändåså inte råd med den , papa sa att han kunde köpa den osså kunde jag betala av den lite då och då , men det kändes dumt , eller ska jag det?

Idag sitter jag hemma och är sjuk , skulle vara uppmuntrande med lite komentarer här o där (A) <3                                    


Strawberrydream !








Detta sommarsöta halsband vill jag så gärna ha , kostar lite för mycket kosing för min plånbok bara.. :) Kan passa bra om jag får något jordgubbsäljar-sommarjobb i år !
Just det ,jag måste gå o fråga om detdär jobbet oxå .. Men det lyser alldrig på bossens kontor .. Hmm? Jag får ta o kolla in hos honom imorgon när jag kommer hem från skolan.
 Det söta halsbandet kommer ifrån http://kyssjohanna.jetshop.se/

Fashion against aids !!

Den 31 januari kl 10.00 släpps H&Ms kolektion mot aids , Ska ni köpa något ur denna kolektion , vad isf?

För att inte tala om kjolen <3



KJOLEN ÄR PÅ VÄG TILLBAKA :D , GUUUUUH VAD JAG BLIR GLAD :D
 
Äntligen kan vi springa runt i våra korta jeanskjolar , töööösseer , come on ! :D


Jag tycker även att den lite svårburna varianten av kjol , med hög midja är väldigt snygg.Den är så himla elegant av sig .

Här är några fina varianter på olika kjolar ( till höger) , alla från asos.se , superfina allihopa !

Dom flesta , inte alla , kjoltyper är helt okej att ha utan strumpisar under när det blir lite varmare , men nu på vintern kan man satsa på att ha ett par tjocka i svart/vitt/jordfäger eller ett par lite halvtunna färglada .


Fina strumpisar av olika slag att ha till , finns på tex.
http://www.americanapparelstore.com/ http://www.mytights.com/ http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=23396
Jag måste erkänna att själv älskar jag strumpbyxor , har ni tänk på vad fina benen blir ? Nu ska jag ut , hat pent // karrotheskirtlover(:

Malin Olssons stil.


Hej , jag måste bara säga att jag älskar Malin Olssons stil , ni vet bobster-proglamledaren , hon är alltid helt chick o söt <3 :)

What do yaaa think babe? ;)

Hejsan hoppsan ,i kylan :) Hur är det med mina kära bloggläsare? Just nu är det så många som är förkylda o sjuka .
Ush , jag känner mig inte specielt pigg jag heller .

Men nu ska vi tänka oss frammåt till våren , för det är ju det man lägntar till lr ?
Det gör iaf jag :D Våren då man akn börga använda sin sommarkläder så smått , köpa fina vårkläder & gå runt i dom kära ballerinaskorna :D

Nu har jag övertalat min mamma till att sy in mina utsvängda byxor [ vita ISCI & mörkblå LEE] stuprör äntligen !!!! :D Jag vet mycket väl att det är mordent med utsvägnda byxor nu .
Men jag trivs inte alls i utsvängda byxor o det är ju inte så mycket man kan göra åt det ...

Vad tycker ni är bekvämast /snyggast , av byx-modellerna nedan?

1. 2.

3. 4.



Ala byxmodeller hittar ni på Asos !


Jag vet inte riktigt vilka jag tycker är fina , för ovanligehetens skull är det inte stuprören jag gillar här iallafall :)

C blir snart en brazze.

Jag har inte bloggat på ett tag nu , C har varit här , hon ska flytta till Brasilien o ja , vi var självklart tvungna o träffas innan hon åkte . Men nu har vi varit och lämnat henne på bussen o jag är ledsen :/ .. men somtur är att hon kommer hit till sommaren som vanligt :D

Jag vill , som jag kanske inte har sagt , ha väldigt aktiva bloggläsare . Ni får väldigt gärna skriva vad ni vill ha med i bloggen o så .
Men det ska ha med kläder , skor , hår , skönhet inredning och den biten att göra ! :)
- Så kommentera på nu stylish-people !! ;D

Akuttoppar.

Ibland när man vaknar på morgonen tänker man - Oj ska jag orka fixa kläder o smink o allt idag igen? .. Visst det är kul .. men om man inte har så mkt tid på morgonen är mitt tips att lägga fram smink o kläder kvällen innan. Men om man nu vaknar och märker att man inte har så mycket tid på sig , då är det skönt att ha en topp som funkar fö det mesta , en topp som man bara kan slänga ihop med dom flästa stupisarna som hänger inne i garderoben .
Dessa toppar är ju inte sådana toppar som man kanske tycker är skitsnygga men detta är en enkel lösning för dessa toppar kan man ha till både jobb & skola utan om man behöver skämmas för att man inte hittade något att ta på sig så man fick ta en sunkig kofta från 80-talet .
OBS. Ha toppen alltid upphängd på en galje så du slipper stryka , även fall det är bra material i den så kan den alltid bli skrynklig!

Några toppar som funkar som akut-toppar från den underbara klädkedjan - TOPSHOP - har vi här.


Cream-rouge

 


Sötaste presentasken med cream-rouge som jag snubblade över på ASOS.se .. hmm .. vem fyller år näst ? ;)

Hair and hair and hair <3

Hejsan alla mode-galna flickor ( & pojkar )
Här sitter jag med håret i en tofs och borde gå ner och duscha av mig för jag & Sofia lekte frisör igår med 2 ton proffs hårspray . ha ha :)

På tal om hår så funderar jag på vad som är finast egentligen , är det långt hår eller är det kort hår? Själv har jag en liten bit nedanför axlarna . Ni kanske ser själva på min bild uppe till höger . Där har jag haft flätor så det ser rätt lockigt ut annars brukar jag alltid använda plattången (min bästa vän.) Men nu får vi ta oss tillbaka till ämnet , Långt eller kort? Jag tror att det är väldigt stor skillnad på vem håret sitter på , vissa passar i bägge men vissa passar inte alls i lång eller kort frisyr . Det beror på vad man har för ansiktsform vad man har för färg på ögon/hår o andra unika saker såsom födelsemärken & ärr . Om man har ett ärr uppe i pannan då är det kanske skönt att ha lugg så att man slipper visa det hela tiden . Det känns som att jag inte riktigt kan svara på den frågan utan mitt svar får bli att det beror helt enkelt på vem håret sitter . (:
Här är några fina frisyrer , både långa, korta & mittemellan , och i olika fina stilar.




1.http://www.2hairstyles.com/sh21.shtml
2.http://www.glam.com/photos/long_celebrity_hairstyles/sarah_michelle_gellar/
3.http://glam.com/photos/sassy_short_hair/elisha_cuthbert/?referer=glam10
4. http://glam.com/photos/radiant_redheads/debra_messing/?referer=glam10
Det är bara dendär "lilla" punkten att det är så svårt att få till detdär glamm håret som kändisarna har . Vi enkla töser får snygga till våra hår bäst vi kan , utan hårstylisten med oss varje morgon.

Dessa produkter är några av dom som jag gärna skulle vilja testa :D
Allt från torrshampo på sprayflaska till plattångsborste .

1. http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/kat_verktyg_harborstar.htm

2.http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/kat_verktyg_harborstar.htm

3.http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/kat_verktyg_harborstar.htm

4. http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/kat_verktyg_harborstar.htm

Nu ska jag hoppa ner i duschen , hoppas nu ni fått lite tips på vägen till glammhår // Karrowliiinea :D

Pyamaaaaz <3

Först tänkte jag skriva på engelska men jag kom på att jag inte kommer orka o översätta ord i uppslagsboken osv. (i) Bloggen får istället bli på svenska , det kommer bli mycket enklare att uttrycka sig då . (: Nu är klockan 00.43 o jag ska alldeles strax gå i sängs men jag tänkte bara visa en urgullig pyjamas från http://www.topshop.com/ nu kvällen till ära .


När jag såg den på topshop.se tänkte jag att - Den skulle jag köpt om jag kunde . :D Nu är det så att jag kan inte förstå varför man inte kna beställa från topshop.se till Sverige :/ Det är väldigt synd för dom har något enormt fina saker där . Men dom har ju en affär i sverige så jag måste kunna köpa den ^o )



Men nu måste jag dra till John Blunds värld , ha det bäst // Karro the blogger (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0