Blogg-PAUS

Jag är ledsen, det går inte att få ihop bloggandet på sommaren. Enligt mig är det bättre att njuta av sommaren i fulla drag än att känna bloggpressen, därför tar jag nu en paus tills jag känner att jaghar tid mer er/bloggen. Hoppas att ni har en riktigt riktigt fin och underbar sommar, njut i fulla drag, lova mig det!

Jobb

Nu blir det jobb. Snart är det nog avklarat med jordgubbarna får vi hoppas på så att jag får lite ledigt också. Puss

Jobb

Nu blir det jobb. Snart är det nog avklarat med jordgubbarna får vi hoppas på så att jag får lite ledigt också. Puss

My life - no big deal.

Hejsan tuffingar!
Allt bra med er, hoppas det.
Idag sov jag halva förmiddagen och sedan efter att jag ätit kom Y och slappade med mig framför tv´n, vi var så slappa så det var lixom det vi orkade med idag. Jag har just nu i alla fall vart på möte med fotbollsflickorna och planerat våran cup, det går frammåt åtminstone. Det är ju tur det, kanske inte det lättaste att planera en cup med 17 stycken fjortonåriga tjejer men nu ska vi ge allt och satsa på det här så att vi får kul nästa sommar. Vårat mål allra helst är att åka till usa på träningsläger men det känns lite oåtkomligt i detta läget som vi är i, så vi förösker att satsa på att åtminstone komma utomlands nästa år. Med kämparglöd kommer man lågnt! Imorgon blir det bara en massa jobb antar jag. Puss på er sålänge och sov gott, det ska i alla fall jag göra lite senare.

Sandwish

Idag har jag jobbat på förmiddagen och senare blev det 15 års mys med min halvkusins dotter. Generatinerna i våran släkt går nått riktigt mycket omlott, haha. Det var riktigt mysigt, spela kort,busa och äta hallontårta. Sandwish är nog det roligaste kortspelet som finns,och agresivaste med för den delen. Haha det måste ni lära er om ni inte kan det, hur kul som hälst!
 Imorgon är jag ledig och då har jag och Y-kusin smögenbryggan i planeringen, kul när släkten ska ut på landet för då är alla samlade här. Idag blev det helt änkelt gul 2 kvartsärmad tröja och jeans som outfit.

Jag bjuder på en good song idag eftersom jag inte hade världens roligaste outfit att bjuda på.

Älskar att nynna på denna låten när jag har så tråkigt på jobbet, som exempel när det kommer två kunder på en timme som idag på morgonen. "Kul".

The kooks - Naive . <3


Tråkig bloggdag

Hejsan allihopa!
Idag ska jag börja jobba klockan nio. Jag gillar förmiddagspassen faktiskt för då hinner mna göra någonting på eftermiddagen också. När jag jobbar eftermiddag så orkar man inte hitta på någonting innan två så då är man oftast hemma och slappar, specielt när vädret inte kallar på en för att komma ut.
Nu sitter jag i alla fall här och äter müsli med fil. Igår kväll plattade jag håret, det var etttag sedan nu, haha jag kände mig inte alls som mig själv först men när jag känse efter kände jag att det var ju mer jag i plattat. Gött. Nu ska jag bara kika runt lite på Ebay,asos,topshop m.m och se ifall det finns nått kul. Pusshej!

Slappelislapp

Hej hej , allt bra med er?
Idag blir det jobb på eftermiddagen och nu på förmiddagen bara slapp slapp och åter slapp, ska försöka packa upp lite efter Danmark också. Jag är jätte seg på sådant, inget bra. Ses i kväll.

Come and share a pair of shoes with me.









Inte det mest smikrande bildera men de får duka en dag som denna, grådaskig och tråkig.

Lilla my frisyr.
Ljuslila slapp t-shirt - Åhlens ( present av kusin )
Vitt ribbat linne - fråga mig inte.
Avklippta jeans av mig .
Skärpet - från mammas garderob som nu har hamnat i min garderob.


*'


No

Hej på er !
Hur e läget idag?
Med mig är det bra, har lite svårt att komma på något att göra bara. Kund e inte åka in till gbg och kolla på Lollo när hon ska spela Gothia.. skit. Pappa bara sa nej och sen sa han inte mer,knas, menmen. Får se om jag och Jessica kanske drar till smögen för att checka bryggan lite, solen är i moln så vi får se vad vi hittar på.

Kyss på kinden.


Not good.

Tusan då, ingen Danmark historia idag heller, smäll på fingrarna borde jag ha. Imorgon är jag ledig och jag ska nog dra ut på smögen med Jessica, vi syns!

Nu ska här ses på Sex and the city, puss och godnatt.

Nu kan du få mig så lätt



Dagens önskeoutfit är från Urban outfitters, H&m och Converse.
Jag börjar tänka höst en dag som denna, lite halvblåig och inte så jättemycket sol. Jag vill vara klädd i mysiga sjalar och vita tygskor, helst converse  och lyssna på Håkan Hellström.

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt.
 Den gör mig full av tankar på livet,kärlek och sånt.

Some day my prince will come



The song is saying it all, some day my prince will come.

Do you want to be my hero?

Hann tyvärr inte berätta mer om Dana och Danmark idag men jag sak försöka få tid med en sammanfattning imorgon.
idag har ajg jobbat hela eftermiddagen och i förmiddags slappade jag mest. Skönt att bara få chilla ibland.
Jag tänkte på hur vi ska kunna komma iväg på något liak kul som Dana nästa år.
 
Vi har redan börjat komma på saker så vi kan tjäna ihop pengar till det. Oj vad kul det skulle vara om vi kunde komma iväg på Träningsläger till Usa.
Nu ska jag kola på Tv'n, puss och kram.

(v) En underbar bild från Danmark som Freaky Friday tog  på mig! (v)

Some honest words from me and my heart.

I don't care wath you think, this i wath i need, wath I love and this is always going to be a bit of me!

- Ksif, not that long time togheter get ,but i know that the time i´l share with you girls will always be one of the best times.

- Friends , who always will be there for me when I need somebody to cry or laugh with.

- Music, one of the most beautifulest and important  things in the world, you can express nearly everyt feeling and every thought by music.

- Bloggofstyle, it will always be here for me to whrite all things I´l do in my life and wath I think. I can whrite everything and no one shall tell me wath to do or think. But you will alwys be allowed to say wath you think about me, my clothes and everything in my blogg.

I´m home ladies

Hej alla söta!
Nu är jag tillbaka från Dana och jag vill bara tillbaka till allt det roliga! Ni skulle bara se så kul vi har haft det, tyvärr dog min kamera efter tre dagar och dum som jag är så hade jag glömt laddaren. Ni ska få höra hur det har varit och så alldeles snart men jag orkar tvärr inte skriva om det idag för nu är jag trött och ska vila på soffan, har blivit rejält förkyld på cupen så nu blir det till att ta det lugnt ett tag fram över. VI har träffat de mest underbaraste folk som finns från bl.a USA , men nu ska jag ta och vila mig lite så kommer jag att berätta mer för er i morgon förmiddag.

Här är en liten tjuvkik i alla fall...

        Lisa, Jag & Frida     , några Danacup- armband.

JUlia and Therese , your cute .

Idag tillbringar jag dagen med mina vänner Julia och Therese som flyttade till Gbg när vi slutade sexan. Saknat dem jätte mycket. Härligt att träffa dem igen! Vilekte negrar på stranden men jag blev mest lika röd som jordgubbarna vi åt. haha. Hela mitt högerben är röööött! Inte vänsterbenet, knas. Dessutom älskar jag min nya bikini från H&m, den ska ni snart få se.

Nu blir det att packa till dana för snart tar jag mitt pick och pack till Dankmark, Dana Nbr1.


 


Jag älskar  er !


Lite neger blev man i  alla fall.

Sprakande rea hos Nelly.com



Nelly har nu sprakande rea, lagerrensning eller kalla det vad du vill! Gött är det i alla fall och jag ska kankse fjäcka med min mor och se ifall det kankse kan bli några Frank dandy trosor , extra billigt är extra kul!

Tryck här gör att komma direkt till Rean!

Nu får det vara nog!

Nej, nu vill vi inte höra om fler våldtäkter runt om i sverige, visa vad du tycker och låt folket se det genom att skriva under här på Veckorevyns hemsida.

Handpaited secondhand

Tänkte visa er ett litet loppisfynd som jag hittade på andra sidan gatan.
En brosch som ska bli en ring eller ett halsband, när tid finns.
Vilket tycker ni? I need your help, pls.


A long long way to go before you manage to do wath you dreamed of.

Idag har ajg jobbat sedan kl 8 - 14 och sedan bar det av till badet med Maja! Efter att vi solat och badat ett bra tag så skulle jag visa henne en väg som ohn kan gå genom skogen för att komma från hennes Torp till oss. Det tog en timme tills att vi var framm och det var läskigt varmt nästan hela vägen, förutom inne i en alé i slutet. När jag hade visat henne dne vägen skjutsade hennes mamma hem mig och då fick jag hjälpa till med maten eftersom vi nu har gäster. Lite bilfolk som pappa kände, riktigt trevliga faktiskt.  Nu ska jag väll säta mig och sappa lite!
Peace & Love - K a r o l i n a.

third july

Idag är en underbar dag! Jag började dagen med att ätaen mack frukost, gott med bara mackor ibland även att jag känner mig fet som en ko när jag bara äter mackor, gott är det i alla fall! Sedan kikade jag på Blue water high med min syster och jag måste säga att Eric är så ruggigt snygg! Surfruffs och hel kittet. Jag tror jag faller lättast för surfkillar.. de har detdär lilla extra oftast. Grr..


Men tillbaka till den somsagt mysiga dagen, sedan drog jag ner till sjön ensam. Hade lust att steka lite " on my own" det började med ett ruskigt skönt dopp i havet och sedan en timmes stekande. Tror att det blev lite resultat ,hoppas på det i alla fall. Nu ska jag bara ta och äta lite och sedan blir det jordgubbsjobb en stund och efter det blir det fotbollsträning!
Se ya guys!


Vinn en plattång !


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.


Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.


RSS 2.0