Trött

KOMMER INTE BLOGGA SÅ JÄTTEMYCKET PÅ ETT TAG NU! JAG ÄR ALLMÄNT TRÖTT OCH VILL BARA HA SOMMARLOV: KOMMER TILLBAKA NÄR JAG ORKAR.


Dummis

Nu är jag dum igen!
Jag har  inte bloggat på en oändlighet känns det som. I kväll blir det till att visa upp det som blev shoppat i Göteborg.
 
Jag och mina vänner Felicia & Patricia tog tåget in till centralen och där möttes vi upp av Flisans moster. Hon var jätte snäll och gullig mot oss. På kvällen hade flisans moster och morbror afterwork med några fårn Volvo. De sjöng singstar och hade sig. Vi hade också väldigt kul åt de även fall vi var trötta. Den kvällen somnade vi rätt tidigt trots att de skrålades och sjöng på övervåningen.

forstsättning kommer efter att ajg har tagit mitt första dopp ...

Tjingeling

Göteborg

Här har ni ett livstecken av mig åtminstone. Kommer hem ikväll.

En stor dag med små händelser

Sorry babys <3 Jag har varit jätte dålig på att updatera nu, tyvärr är jag nog inte lika flitig bloggare nu på sommaren som jag var i vintras. Händer mer kul saker nu. Iförsig, när jag väl bloggar så kommer jag ha mer att skriva om ! Smart va ?! :)

Idag har de nya sjuorna kommit på besök. Jag och Fannie fick typ glida runt med dem lite. Rätt så skojj var det faktiskt att träffa vissa som man inte träffat på ett tag. Men nu tar vi min dag från början tycker jag.

Jag började dagen med So lektion där vi kikade på Troja filmen. Sedan gick vi och var med de nya sjuorna som blir klass 7D. Sedan käk och håltimma i två timmar. Jag avslutade skolan med svenska. Såg klart Troja filmen som det bara var typ 5 minuter kvar på, haha. Sedan fortsatte vi med filmkunskap som vi påbörjade i förrgår. När jag Jessica och Jocke kom hem sedan med bussen så hade inte jag lust att gå in direkt så jag skjutsade ner dem på cykeln och stannade och åt mellis med dem nere hos Jessica. Nu är jag i alla fall hemma, för Jessica skulle till Torp efter skolan så det blev bara en snabbis där.
Det kommer  en dagens outfit sedan, nu ska jag ut och plugga på gräsmattan. Engelska glosor och solystemet (NO).

Ingen träning och ingen match... åh!


Jag ringde just till en av mina tränare ( F´s mamma ) och sa att jag inte kunde träna på hela veckan pågrund av att jag måste bli helt frisk nu. Det är skitjobbigt när det känns som att ögonen ska fall ihop på en så fort man kollar i en bok. Inte lätt o plugga då inte...
Nej nu ska jag sluta klaga så förbaskat mycket och vara glad istället. Det är ju  trots llt min namnsdag och jag har fåttmin jacka idag! Jag borde vara glad! Det är jag också, är bara enormt trött där på.

Till helgen blir det GBG med mina flickor P & F så ingen av oss ska spela match då. Vi har våra skäl. Orkar inte gå in på det nu! De två har nog mest skäl, men jag mår faktiskt inte heller alls bra, usheliush! Vi ska sova hos F´s moster, kommer bli supermysigt. Hon värkar vara en glad prick hon med!

Namnsdag - Karolina

Dålig uppdatering, jag ursäktar mig !
Idag fick jag min efterlägntade "skinn"jacka. Trodde inte att den skulle vara riktigt så kort som den var! Men jag gillar den i alla fall. Jag behövde något plagg med lite mer atityd. Haha, allt annat jag har ( nästan) är lite mer awiie nawiie... ja ni fattar . Jag gillar när man blandar bägge delarna. Jackan fick stanna kvar hemma hos mig. Lite kort kanske , men den kommer säkert komma till mycket användning endå !

Igår var ajg och klippte mig efter plugget. Det behövdes, det var hur slitet som helst! Nu är mitt hår mycket mindre känns det som, så känns det alltid när jag har varit och klippt mig. Lugg blev det också. Eller igentligen klippte hon en rätt kort snelugg, men jag la ut den till nästan raklugg. Kan lika väl ha den så tills den växer ut. Jag vill ju ha lite längre i sommar.

Jag hittar inte Kamera-kabeln just nu så jag tar en bild med webkameran på mig i lugg och så får ni se lite av "skinn"jackan!

( Ursäkta tråkful bild men jag är så enormt trött och förkyld så jag snart rasar ihop, pust ! )




Andra avenyn

Jag är så spänd på hur Andra Avenyn ska sluta. Ingen vet ju ! Det kan sluta hur som helst och jag är jättenervös. Såg de två avsnitten som går att se just nu på datorn. Det var överbelastat på svt.se men jag kom in till slut. Jag vill ju inte att serien ska sluta nu! Den är så himsket bra. Hoppas de gör en säsong till!!! Annars dör jag nog. Här är en bild på hetingen Kim, sötnosarna Liv Jossan och Olga, den galna med snälla Roxana , Den varmhjärtade David, Hamza som tänker för mycket i nuläget och Karim som vill att allting mellan Sara och Hamza ska bli bra ! Där har vi ungdomarna i AA !

          
I love it !



Nu vill jag gärna veta vad ni tycke rom Andra avenyn. Hur framför allt, hur tror ni att det ska sluta ?
E det något ni tycker är konstigt i avsnitten som ni itne förstått? Vem är sötast? Vem har minst problem? Vem ligger mest i skiten? Kollar ni på det över huvud taget?

Nu vill jag veta vad ni tycker/tror/vill helt enkelt!
Ni vet vad det kallas! Öppen diskution, börjar nu !

Matchen , 6 - 1 mot Hamburgsund

Idag blev resultatet 6 - 1 till oss.  För att vi är bäst såklart tjejer !!
Hamburgsund gjorde ett mål och ett självmål.  Lollo skulle göra hörna osså tog en hamburgssundsback bollen och råkade göra självmål. Hihih, snyggaste målet idag i alla fall.

Vi regerar töser !

Skönhet från H&m

Jag är lätt med och tävlar om skönheten från H&m  None


Fotboll är så jätteskojj

Idag blir det försök för mig att spela match med denna förjävliga ( ursääkta språket ) förkylningen. Jag ska endå klara av det har jag bestämt. Får väll byta av många gånger helt enkelt.

Äntligen..

Nu får ni inte tänka att jag är en sådan som ska ha det som andra har... Det är jag verkligen inte!


Jag tycker bara om denna "skinn"jackan så mycket så jag var tvungen att ha den. Om jag inte använder den så mycket i sommar kommer den garanterat att användas i höst och nu på försommaren.


Ojojoj, jag har legat och pressat på Tradera så länge nu efter denna jackan och vart lite skeptisk till att jackorna har sett lite för använda ut. Nu hittade jag en som var oanvänd min storlek (38)  och gissa vem som var vaken tidigt nu i morse och hjälpte mig att buda hem den? Jo, pappa hjälpte mig att få sen för endast 556:- !

Han har verkligen skils på tradera och Ebay!  Nu är jag superglad och hoppas på att den snart kommer hit efter betalning.

Här har ni den auktion


Förlåt

Hej och förlåt för att jag inte hann skriva igår, var så himla trött. Så jag lade mig och kollade på tv ( mode special för hösten och vintern på 2;an )  efter att ha slått in ett paket till min sötnos Patricia som vi ska ha fest för ikväll. Typ grilla o lita så. Ska nog bli lite kul !  
Innan det ska jag till stallet med C och vi skall ha hopp lektion i 2 timmar. Sen bär det av till M och c.o för att sedan dra till E .Sedan blir det fest där i närheten, på nån strand.

Ses senare då om jag hinner i fullspäckat schema.
Nu ska jag hålla muntlig presentation om mina hobby´s på engelska.
Pusshej leverpastej ! <3

Utkast: Yes guys, ...

Yes guys, som ni ser har ajg bytat bloggbkgrund. Jag lånade den från  Tapetorama hoppas det är okej för som. Annar får jag väll ta bort den. Jag har letat efter en fin blommig bakgrund ett tag nu och när man hittar den kan man inte låta bli att använda den!


Vad tycker ni läsare då? För blommigt? Jag vill gärna vet vad ni tycker. Det är ju ni som ska trivas här.


Om du var en ängel?

Tjingeling snyggingar.
 Idag har jag nog mest tröstätit massa glass eftersom att inte h&m`s blommiga skönhet finns att köpa i online-shoppen. Oj, vad arg jag blev när jag märkte det! Får se om vi åker in till stan när vi ska till göteborg nu i helgen o träffa pappas gamla studiekamrater från högskolan. Alla barn var tvugna att följa med. Pust! Hoppas det finns lite kul folk iaf.

Nu ska jag gå o lägga ner gympakläder tills imorgon, hoppas jag  kan vara med på träning och gympa imorgon! Min hals bultar och värker fortfarande sjukt mycket. Ni får hålla tummarna för mig.

Sov sött


Snygging - I found it on Ebay.

Anledningen till att jag tipsar om denn underbara klänningen är att jag älskar mina läsare + att jag inte skulle ha råd att lägga pengar på denna just nu och jag tycker värkligen inte att den ska gå till spillo.
image100


 

För alla som  vill ha en skitsnygg stilsäker klänning för 250 + ( priset ligger på 250 just nu ) så tyckr jag nis ka satsa på denna. Den är vekligen hur fab som helst.  :)

Auktionen är image101 !

Lite lik den mörka tjejens klänning som jag bloggat om tidigare. Där ser man ..

Jason Mraz



Jason Mraz hjälper mig friskna till från denna hemska förkylningen. Haha, min nya idol. Han är så skönt avslappnad.


Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and i'm tryin to get back
before the cool done run out i'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm yours

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours


- Tänk om man var kär, jag väntar fortfarande på mr right .

Maby some cupcakes for my mum on mothers day.

Jag funderar på att göra cupcakes till morsdag. Det blir i aådana fall min först gång. Jag skälv tycker inte et är så gott med sötsliskig glasyr, men chokladglasyr funkar ju alltid , smaskens!

Jag såg att Leila skulle göra något intressant i hennes matlagningsprogram. Får se om jag kan hitta recept på dem. Det var choklad och lavendel cupcakes. Låter smaskens tycker jag.

De som är lägnst ner i mitt lilla kollage ser också sjukt smaskiga ut !

image99





Bilder i kolaget; Google.se


Önskeoutfit.

Jag har så sjukt ont i halsen och känner mig jättedeppig trots det fina värdet. JAg akn inte träna och jag vill knapt gå upp ur sängen på morgonen. Man stör sig på allt o alla , nästan... ush! Jag skulle jättegärna piggat upp dagen med denna outfiten, jag kanske hade kapat av klackarnna på pumpsen, haha för jag had e nog inte pallat gå i dem idag.  Jag diggade de oranga pumpsen till den gråa tunikan. Vad tycker ni?
Nu ska jag damsuga mitt rum, denna dagen kan inte bli tråkigare. Ska se om jag hittar några kul tidningar sedan i vart fall, kanske kan pigga upp mig lite.

Snörvel och host, puss och godnatt! <3

Ps, Idag behöver jag hopp om att bli av med min *pip* förkylning! Det förklarar halsbandet.

image98

Underbart 21

Visst är det en härlig känsla när man hittar ett vackert plagg som man alldrig sett i någon blogg!


Jag var o kikade lite på forever21.com och hittade denna döta klänningen. Den känns lite tråkig upptill men jag älskar tyget så mitt hjärta kan inte låta bli att slå ett slag extra för det härliga tyget. Grått med små rosa blommor och gröna stjälkar. Man vet ju alldrig hur den sitter på, menmen. Söt var den iaf!


Dagens outfit

image97
                                                                                          Består av ; 
                                                                                    Randig tröja - H&M
                                                                                Rumpgömmare - Topshop
                                                                                    Halsband - Glitter   
                                                                                  Sandaletter - Zara
                                                                                        Svarta strumpisar - ?   
                                                               

Dagens , eftermiddagsoutfit.

Här får ni en lätt shymt av dagens outfit, åtminstone eftermiddagens . Sov gott nu älskos!
image96

Shopping från i förrgår.

image93
Maternity Bump Band
Detta;
Sandaletter - Zara 399:-
 Magtröja - Monki 200:-
Vitt linne - Sisters 199:-
( Jätteskön kvalitet på både linne och tröja. )
Rumpdöljare - Topshop 98 :- Att ha nertill till en vanlig tröja och leggings, toppen!

+ leggings från Gina tricot ( svarta+vita )

Fotboll fotboll och lite shopping.

Nu har det ju varit så kallad långhelg och jag får ursäkta mig för att inte ha bloggat på länge nu. Förlåt!

I förrgår var jag o mamma o lilleman på stan. Jag fick köpt lite småplock iaf. Bilder kommer ikväll.  NI kan får en ledtråd, något fårn zara som man har på sig lågnt ner! Nu får ni gissa vad det blev bl.a.

Idag spelade vi mtach mot rössö utanför Uddevalla, 2-2. Det var första matchen nu i serien som vi inte har vunnit. Nästa måndag blir det Herrestad tror jga. Dom ska vi iaf göra ketchup av, haha. Stackars Louise överansträngde sig med sin Astma så hon spelade tills de blåste av och sedan la hon sig ner på marken. Stackars liten. En ambulans fick komma och ta med henne till närmaset sjukhus. Sitter här och tänker på stackarn nu.

Nu ska jag städa mitt rum och om en och en halv timme kommer min syrras kompis mamma ( inväcklat detdär , haha ) och hämtar mig och min syster så ska jag kolla när dom spelar sin första seriematch och hejja på lite! 
 
Men som sagt, bilderna på det som införskaffades kommer ikväll någon gång.

Pussohej

Göteborg imorgon.

Imorgon bär det av till Göteborg för shopping, håller på att skriva shoppinglista för fullt. Jag brukar göra det så jag vet vad jag behöver och inte glömmer något när jag väl är inne i stan. Självklart håller jag mig nästan aldrig till den, men det är bra som stöd.
 
På shoppinglistan står bl.a
♥   Chinos
♥   Tunikor
♥   Basplagg
♥   Någon överdel med spets
♥   Skinnjacka , helst H&m
♥   Leggings, efter att ha tapat bort alla. Hmm, unrar hur det går till? ^^ haha
♥   Skulle även behöva en väska, men det får nog vänta tills jag hittar "the bag"  !

Affärer som ska besökas extra mycket är Monki, Topshop, Zara, Rut mfl och självklart Secondhand. Myrorna kanske?

RSS 2.0