difficult things and happy things comes together in one place

Hejhej bloggen...

Det är en trött Karolina som skriver nu. Fyra matcher har spelats och Kvartsfinalen spelade vi mot vårat anadr lag. En fjärdeplats blev det för vårat lag till slut. Lite surt att förlora mot vårat andra lag men men.. sånt är livet. Imorgon blir det skolan och ska jag vara ärligt är jag så sjukt trött och snuvig just nu så jagkan itne äns tänka så lågnt fram i tiden. Shit, imorgon är sista dagen för faktauppstasen också! Ja, nu vet ni var nihar mig imorogn eftermiddag. Det och fotbollsträning då vaklart!

Har ni haft en bra helg då? Jag har haft en kanonhelg. Fredagen blev det mycket sprutgrädde och chokladsås, eller vad säger du flisan? Lördagen vart rätt slapp på förmiddagen, jag och Flisan gick sedan till hennes farmor och åt tillsammans med hennes storasyster och hennes pojkvän. På eftermiddagen kokade vi korv mm, men det vet ni redan.
Idag var det predikan på morgonen, pust. Seda tog jag Elin och Lisa en sväng ner till Ica för att köpa mjölk til min och Elins Carbonara. Efter att jag och Elin hade ätit, lyssnat på en rosa helikopter och kollat på bilder gick vi bort till idrottshallen och på vägen plockade vi emd oss Lisa. Sedan vet ni, en fjärdeplats och nu även en stukad?( nej bara förbaskat ont) fot.














Föresten, glad första advent skulle jag säga också!


hej rubrik


Jag har lite svårt för mig just nu känner jag. Jag har hejjat på Kevin och Alice ( mest Kevin för han har så sjukt söt personlighet ) typ hela denna idolsäsongen. Nu börjar jag ändra mig och tycka om Robin, Alice och Kevin. Det värsta är att det är bara de tre kvar nu. Haha, vilka problem man kan ha!

Vem, eller kanske vilka, hoppas du ska vinna?

The sounds - sounds good


.. painted by numbers


.. like a lady

the coffieboiler

Hela helgen är det Coop Konsum cup. Idag har jag och flickorna hjälpt till med det mästa runt cupen. Stått i kiosken, hjälpt till i kansliet / sekritariatet och även ätit upp resterna från kiosken!  Jag frida lollo och lisa var väll mest i koisken och kokade kaffe, gjorde räkbaugetter och öppnade korvburkar. Imorgon ska vi spela cupen på eftermiddagen. Vi är uppdelade i två lag och det känns bra att ha hamnat i det laget jag har gjort. Så imorgon blir det till att stå upp tidigt för på morgonen ska vi allihopa till kyrkan på predikan, stånk och stön.

Är det bara jag som lägntar till julafton? Jag är sjukt, sjuuuuukt sugen på att köpa en systemkamera nu men jag har inte tillräckligt med pengar till det och det suger.  Jag har varit väldigt snäll i år så man får ju hoppas på det bästa... Lalala! Jag tror jag tar och gör ett stort uttag från mitt sparkonto efter jul annars. . . tyvärr är läget så just nu att jag är typ besatt av en kamera och det känns dumt att köpa en bra vanlig digitalkamera eftersom jag vill ha en systemkamera och sparar till det. Min gammla gråa tegelsten är inget att ha.


Best ever


btw, v ä r l d e n s bästa låt! :D

Här sitter jag och shostar över min faktauppsats. Nej, nu är det dags att sluta faktiskt. Ska sätta mig och spela lite gitarr hadejag tänkt. Dte är så mysigt att sitta helt ensam inne på sitt rum och plinka lite på gitarren. Idag ska jag försöka mig på att spela Somewere over the rainbow. Fick mail från Ph tidigare idag. Hon skrev tt hon låg på stranden dagarna i ända och fick massage och dragg milkshake. Jag blev inte alls sugen på att åka till Thailand, i n t e  a l l s !

Nu, sängen gitarren och ackorden. Hugs!


En bild säger mer än tusen ord.




copyright - Karolina Lundin


Heyyou

Nemen tjenare bloggen!

Idag bhar det varit en helt vanlig dag i skolan förutom att Sofia, Elin och Ph inte var där. Buhuhuhu... Patricia är i Thailiand, Elin och Sofia sjuka. Men inte ska man hänga läpp för det,  alla andra var ju där! :D

Efter plugget drog jag och Jessica hem till mig. Vi åt oss mätta på pepparkakor och mjölk och kollde på Tzatziki, han är så söt så ma smälter och han mamma är världens fräckaste. Nej, nu är det jag som ska iväg på träning och springa bort alla pepparkakorna från magen.

Puss på er och hoppas ni har det ljuvligt!

Zebradutted

Hemma efter en hel dag på överby, torp och kollat påtapeter på colorama. Visst det fanns några fina tapeter men inget som sa - klick, den ska jag ha. Lite svårt rum är det allt att ha fondvägg på men jag ska allt fixa det. Häldre lite chilla tapeter och kitchig inredning om det inte går att hitta någon kul tapet som passar på den väggen jag sk ha fondvägg på.

Dagens inköp:
 
Mascara XXL, någon som vet om den är bra? annars märker jag snart.

Gosig ( vit ) Halsduk - H&M

Neröverrumpan lång dunjacka ( röd ) - Cassels

Trosor ( med spets, pingviner och blommiga ) intresseklubben antecknar!! - Lindex

Leopard kjol - Bikbok ( vet ej om jag behåller , kanske gör ett hemmabak istället)

Jag vet vad ni tänker. - Åh! Ännu ett tråkgit inlägg från henne. Men tyvärr så har jag inte ork att lögga på bloggen just nu. Plugg, träning och vänner får gå före men jag lovar att jag ska bättre mig med dagens mm. Puss och smack på er sålänge!

up and down

Hej småhjärtan!

Hur är läget? Själv var jag väldigt pigg när jag vaknade av mitt alarm i morse. O v a n l i g t (!) må jag säga. Nu ska jag snart kila i väg till busshållsplatsen. Jag har oerhörd tur att busshållsplatsen ligger på andra sidan om vägen där jag bor. Annars hade jag missat bussen otroligt många gånger, haha. Första lektionen är det bild och efter det gympa och trampetthoppning, vilket är kulkulkul.

Som ni kanske vet så har jag delat rum med min syster nu sedan jag föddes men nu har det blivit ändring på det. Syrran har flyttat upp på våran övervåning som snart är klar. Snart ska jag med upp i ett  eget rum, fattar ni hur skönt det är att ha eget nu efter 14 år? Så i helgen ska ajg och mamma åka in till Uddevalla och kolla på tapeter. Jag hóppas även på att hitta en gosig vinterjacka. Frågan är, vilken färg. Vad tycker ni? Röd, svart, mörkblå.. eller limegrön kanske? :O Haha, vi får väll se.

Ten steps to heaven

Okej, här sitter jag i skolan och lyssnar på knasig musik med Fannie. Fannie är , till skillnad från mig, duktig och skriver på vårat grupparbete. Jag tycker att ni ska lyssna på denhär låten om ni har tråkigt. Hahaha.. Nu är det nog dags för mig att vara lite ambitiös. Puss

bored

Jag är jätteledsen för sådan dålig uppdatering de senaste dagarna, har inte vart någon alls, inte alls bra. Det är bara det att vi har så mycket läxor, plugg, studier, uppsatser, kalla det vad ni vill, just nu. Just nu ska jag skriva på min faktauppsats som ska lämnas in v49. Det känns inte alls bra nu så jag måste verkligen fixa det här nu. Det värsta är att det jag skriver om inte är intressant nog för att jag ska få sådär skrivglöd som jag kan få annars. När jag bara skriver och skriver och inte kan sluta. Såg på en film som handlade om samma ämne igår, jag somnade fem ggr.

C <3 n v e r s e - all star

I går kom mina converse hem från usa. Min snälla kusin köpte ett par till mig när han var i NY med sin flickvän. Jag är redan kär i dem men jag har lovat mig själv att inte börja använde dem förräns till våren. Aningen aningen aningen stora är dem men det är bara en gnutta som knappt känns. Min mor tyckte: " Att om det var nått fel på dem ,så var det att de var aningen för små.". . . ni vet hur mammor är? Men det ska nog bli bra med den saken sak ni se.



Konfirmationsläger

Tjingeling brudar!

Ledsen att jag glömde nämna helgens konfaläger. Men nu vet ni. Jag har varit på konfirfationsläger hela lång helgen. Vad ska man säga om det då? Jo det var lite roligare än vad jag hade tänkt mig iaf. Lixom man kan knappast ha jättetråkigt när man är med världens underbaraste flickor! På vägen hem blev det Donken, vilket ajg ite är jätteförtjust i. Men chickenwrap var fan  skitgott och typ alla testade de nya typ wofflade pommes.Dom var asgoda, haha. fast man känner sig  inte så fräsh efter ett såntdär besök. Typ tjock !? haha men inte nog med det så sitter jag här och äter glass. Vaniljglass a lá Karro, med Kiwi och chokladsås. Fattar ni hur gott det är eller? Testa säger jag bara.

På tal om ingenting! Idag åker min älskade Pattlisa till Thailand och jag vill bara hålla kvar henne här hemma. Ja kommer sakna henne som attans. Hoppas hon får det kanon iaf. Flygskräcken började komma rejält i Fredags när vi var i skolan. Det är väll typiskt? Att i fredags, två dagar innan hon ska åka. Så sätter hon på tv´n som vanlgit på morgonen men det första ho ser är ett flygplan som nästan kraschar. S j u k t säger jag! Ush, det kommer gå piggelinbra.

Nej , ojoj! Nu måste jag äta min glass innan den blir varm. 


Tickle my belly . . . my belly hurts :(




Daddy I miss you - Heaven 911

- jag gråter floder . . . Sofia tycker att jag är en lipsill ^^ men den är verkligen sorglig. . .


Sugarsugar

Hola amigos!

Hur är läget? Jag vet. Jag har varit en urkass bloggare på det sista men ajg lovar att ta igen det. Någon gång i livet. . (aa)
 I alla fall, jag kom just hem från skolan som avlutades med matteprov. Vilket var mindre ljuvligt. Nu sitter jag här framför dumburken ( kanske inte så dum) och äter kalaspuffar. Vilket jag inte har ätit på typ hundra år. Det däremot är riktigt ljuvligt! Senare i kväll blir det Flisiflis med Frida, Lisa Lollo Maja och Ph !

Stoppade just in minneskortet i datorn för att kika på lite bilder. Ojsan! Jag hade massor av bilder. Jag har lagt in lite bilder i dessa gamla blogginläggen: Göteborg&postkodsmillen , konfalägret ( på G! ) och min och jessicas heldag på stan.



 


Ännu ett tråkigt inlägg från datasalen. . .

Här sitter jag och har just letat information om Andrés luftfärder. Jipiie *not* faktaupsatsen ska vara klar om två veckor och vad ska man säga?  jag har hitta några källor med info i alla fall. Nej. Nu är det mat. Min mage ropar eftermat. ish...
Senare blir det att gå till biblan med Ph och Elin efter det fotbollsträning! Kyss på er.


many peoples to adore but there is just one of them to miss

Ey babes!

Idag har det vart skola och konfa hela långa dagen. Inte konstigt att man är helt slut när man kommer hem. Det har varit en kall  och regnig dag här. Fast jag tror bara det var jag som gick runt och frös. Det värkade så. Konstigt nog. Aja, så kan det vara. Hoppas inte ni har frusit. Min förkylning börjar sakta men säkert smyga undan men ingen träning än... Vi får se hur jag mår imorgon, om det blir någon gymnastik eller inte. Nje, varför skriver jag om detta? Nu ska jag skriva ut noterna till " adore you - lil rain" på piano. Den är såå fin. Kyss


 

Hit me baby one more time !


Åh, haha! Typiskt min humor. Ojoj, cooling.
Fast visst är det lite synd om honom i slutet?
Aaaw, stackars liten.

Musiktips på en söndagskväll

The Killers - Human
Timo räisänen - sixteen 
Mando diao - Long before rock'n roll
Kevin borg - Living on a prayer
Alice svensson - Heavens On Fire
Keane - Whit Or Without you
sugarplum fairy - Caroline
sugarplum fairy -  You cant kill rock'n roll
Artic monkeys - Fluorecent Adolescent
Jason Castro - Over the rainbow

Black beauties and a piece of green



Skönheter från Topshop. Den lägnst till vänster skulle jag vilja ha på julafton/nyår! Den finns även i silver och blått.
Topshop har mycket fint tycker jag. Synd att de/den topshop affärer jag varit inne i inte varit lika kul.

p h o t o w a l l



Vad hade jag tyckt om att ha denna bilden som fondvägg i mitt rum sedan? Jag hade tyckt om det m y c k e t !  Men saken är den att nu har min syster fått rummet med möjlighet för fotovägg. Shiet oxå... Jag skulle ha tänkt på det lite mer innan jag sa - det är väll okej då. Den väggen som jag kan ha fondvägg på i mitt lilla mysiga rum är det två fönster på så det passar inte så bra med en fotovägg kanske. Inte denna i alla fall. Riktigt riktigt förbaskat synd.. :( vad tycker ni? Hade inte det varit skitfräckt med eifeltornet på väggen och en finfin solnedgång?

949494

Följ min blogg med bloggkoll

Resteröd


En av resteröds vinterjackor. Finns att köpa på nelly.se...
Snygg snyggare snyggast. Eller vad säger ni?

Sweetie pie

Här sitter jag och lyssnar på sugarplum fairy och snuvar. Asså ush vad det är jobbigt att vara förkyld. Min näsa är helt igentäppt och jag kunde knappast prata när jag gick upp i morse. Föresten! Har alla grattat sina pappaor idag på fars dag? Det har jag. Min far fick en tröja av oss. Senare saa jag till kyrkan med konfan men vi får se

hur det blir med det. Jag känner mest för att bara sova när jag är såhär förkyld. Hur går det föresten med ö n s k e l i s t o r n a? Ni ska få se min. hehe!



Before you go to bed

Sweethearts. Innan ni faller in i John Blund's värld tycker jag att ni ska kolla på detta klippet. Ni kommer garanterat att få ett gott skratt. Jag lovar att jag snart ska bli bättre på dagensoutfit. Känner själv att det är lite för mycket youtube klipp och för lite foto och kläder här i bloggen. Har bara inte p a l l a t...

Åh, en sak till. Varför har man sånna fettotankar? Jag har.



- Give me that evil look... Hohojaja!!

The escapologist



Lite musik såhär på en lördagsmorgon ...

Igår var det mysigt hos fannie. Mycket tårta blev det och idoltittande. Alla var ju grymma i går! man visste inte vem man ville skulle åka ut.  I alla fall, jag städar upp här i mitt rum men halv två ska jag till stallet och rida. Tänkte egentligen vara där hela dagen men min förskylning fick mig att backa på det. F ö r b a s k a t jobbigt med rinnsnuva och ont i halsen, det ska ni veta.  Arrivederci!

Tjejmys

Hi dudes!

Jag sitter här hos Fannie i hennes söta radhuslägenhet. Fotbollfever everywere, tom på toan! naaj naajs....
Tjejmys är vad det är. Louise, Frida,Fannie,Flisan och Elin är här och om en liten stund kommer även Lisa. Tacos och Idol står på planerna och sedan också  t å r t a , mihihi! Nyttigheter hörni. Lovar ni mig att heja på Kevin och Alice i kväll då? Hoppas jag verkligen. Nej, nu ska jag upp och laga tacos med töseflickorna. ha en bra kväll.

Adios babes,

NEJ!

fanfanfan, min bloggdesign är  borta, B O R T A ! :O jag som skulle kolla en sak i går på en annan stilmall och sedan dog internet! :O   Åh, jag e ledsen!

Live life but take care

Nu blir det nog inte bloggat på hela helgen, ska leva tänkte jag! Men har ni inget för er tycker jag ni kan kolla in hos söta fotbollsfannie, söta Lisa på Sheworld ,iikaj eller också på fridas place.  Pajjasar allihopa.

Fredag: skol, tjejvkäll hos Fannie <3
Lördag: Heldag i stallet med Cissi, sista gången denna terminen. <3
Söndag: Obestämt, springa ska jag göra.(!)


schnuugt


gleaming and glittering autumn forest





- Min lillasyster fotade när hon var i skogen häromdagen.
Jag busade lite med de bilderna och såhär blev resultatet, tycks?

Pancakes

Hey nice rings, idag är det Torsdag för er som inte vet det än.Det betyder fotbollsträning och musik.
 
Första lektionen var det No och där byggde vi kolväten. Mentan Pentyn, Hexan mm. Not that fun men plötsligt koom våran tekniklärare in och sa till mig, Ph och några till att vi skulle ha Kust&hav på förmiddagen. Nej detta kommer suga mer än den so lektionen vi skulle missa, tänkte vi. Men nejnej. När vi kom upp till tekniksalen tog han fram våfflor och sa till oss att vi skulle panta burkar så vi kund eköpa grädde och sylt. Oj! det hade ingen räknat med. Men bra för miljön är det ju och godare kan det knappast bli än med våfflor. Efter att ha pantat en påse med burkar köpte vi våra saker och åkte hem till våran lärare för att hämta elvisp sedan tillbaka över smögenbron igen. Mednas vi fikade han vi med en hel del olika samtalämnen. Vissa var så kul att jag råkade spruta saft  genom munnen på Tobbe. Shottade oblandad saft och våfflorna var lite knapriga. Löständer säger jag bara, hahaha!

På musiken lekte jag Ebba Grön vid basen men tillslut fick jag till rockfemman, yeah..
Sedan fick jag skynda mig ner över för att klippa mig. Jag har blivit duktigt nu så jag plattar inte håret utan låter lockarna vara som de är med bara lite moss eller spray i. Luggen får sig däremot lite skystering av plattången. Så nu ska jag spara ut håret så det blir fint därför toppade jag endast.

Sedan drog jag på fotbollsträning, över smögenbron igen. Jädrar vad det blåste nu. Frös nästan fingrarna av mig men somtur hade jag medvind på vägen dit. Fotbollstennis blidde det.

Nu -pancakes. Puss!


like learning to fly or falling in love


It was gothenburg to the final

Ojoj, efter mycket missförstånd från mig och många men, om och oj så blir det Göteborg och Poskodsmiljonären imorgon i alla fall. Vi får se om jag kommer in och får se men annars blir det väll till att ringa mormor,haha! Pust, jag är helt slut efter träningen. Jag har bestämt mig för att träna hårt nu! Det är så gött när man får dendär adrenalinkicken efter ett träningspass.  Nej, nu lägntar jag tills imorgon. Postkodsmillen, äta på stan, lite shopping och umgås med mina  f i n a  vänner !  The bad thing är att jag måste gå upp så tidigt. Nej, inte klaga nu.
G ö t e l a b o r g    n ä s t a    d å . . . y e s!

Föresten, kolla in Mys blogg om ni inte redan gjort det ( vilket jag tror ni redan gjort). Hon är en av mina favoriter.

update; Här är lite bilder från göteborg! Om ni vill läsa om hela postkodsmillen kan ni kolla in Fridas sammanfattning av dagen(tisdag). Här finns också bilder från dagen.


Frida och fannie


        Lollo, Lisa och Frida    


En pose som tjejerna gillar är "monkeylips" haha ! <3


Ph Flisan och Lisa
 
       Lisa, Frida, Lollo, och Fannie

Anna David



Fuck you..

New stuff to sheworld



Har fixat en header till lilla Lisa nu, hoppas hon blir nöjd.
Jag gjorde inte riktigt mitt bästa men det är kul att trixa lite. Nästa gång blir det ennu bättre!

Och vet ni vad? I morgon drar vi, några tjejer från laget, till göteborg. Heldag ledigt från skolan, kan man begära mer? Ja, i kväll är det fotbollsträning. Kyss på det.

a few buttons and a necklace




Sunday goes around

Hej töntar.   Att gå upp kvart i åtta på morgonen gör att man är rätt trött på kvällen, har ni tänkt på det? Så är det i alla fall. Jag drog mig själv upp ur sängen i morse och tog bussen in till Uddevalla för en tur på torp med Kacka. Lite fick jag köpt. En lång grå farfarströja och ett halsband + lite compactpowder.  Senare på dagen blev det High school musical. Åh så snygg Zac  Effron är, inte konstigt att man blir avundsjuk på Vanessa. Ni som har sett filmen, visst har Vanessa riktigt riktigt snygga kläder i alla scener! 

     

 Nu ska här kokas te och ses på Andra avenyn avsnitten för det kommer det inte finnas tid till i veckan nu när skolan börjar och allt sätter fart igen.  Vet ni vad jag har tänkt på föresten? att snart är det jul, och då blev ajg glad som en solstråle. Vad vill ni ha i julklapp folket? Jag vill ha en systemkamer aoch ett par tofflor.



Adios



Surprise her

I går blev det till att spöka ut sig och överaska Lisa som fyllde fjorton. Jag och några vänner var hemma hos frida och tidigare på dagen hade Lisa fått små fina lappar där det stod olika saker hon skulle göra.

T.ex
Nu hoppas jag att du inte fuskar-
Det är nu det börjar, din vandring
Din första uppgift är att gå till din garderob och hitta det spökigaste du har.
Där hittar du även den nästa lappen."

Och när hon tilslut kom hem till Frida halv nio låg vi gömde så fick Fridas bror öppna. Sedan hoppade vi fram och sjöng för henne! Efter några kramar blev det skräckfilm ,spökmuffins, bål och spindelnätstårta. Helmysig kväll kan man ju säga men nu ska jag ut och springa i det kalla vädret. Vet ni, vi har faktiskt frost här nu. Vintern kommer snabbt som bara den i år.

 Får avsluta med ett stort Grattis i efterskott till Lisa och hoppas alla får en spooky halloween.


Grattis snygging!
okej att jag lånade bilden?

RSS 2.0