I´m on again

Tjenare igen!

Idag har vart en skaplig dag om jag ska vara ärlig. Jag har varit smått trött hela dagen men det har gått alldeles bra. Jag nämnde i går att det har vart tjafs och strul i skolan och allt var upp och ner.  I think it´s over now! and I´m happy for it! Inte alls kul när två av ens vänner är sura på varandra.

Idag var det som sagt konfa efter skolan och det var väll ungefär som jag tänkt mig. Rätt segt men det får gå. Käns som att det kommer vara värst att gå till kyrkan på söndagar. Man lär sig i alla fall vad tron går ut på och när man är med i svenska kyrkan är det antagligen  något man borde veta även om man blev döpt in i det redan som liten så är det väll nu dom förösker lära oss vad det betyder att vara kristen. Vi får se hur det går med detdär, man får se vad det innebär i alla fall. hehe..... Nej, nu ska vi se frammåt i tiden! I morgon skulle vi egentligen haft origentering men den blev inställt eftersom i morgon ska det bli regn och rusk tydligen. Nu ska jag hoppa i sängen och sussa. Ni får ha det alldeles G R E A T


Colegio

Godmorgon godingar!
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion , so ! fyfan va segt.
Skriver mer i kväll men först blir det konfa efter skolan.

Puss


Rörigt

Jag säger som Frida (v). Allt är upp och ner idag. Alla är sura på alla och jag orkar egentligen inte lägga mig i! Varför uppfans bråket? Det är bara jobbigt och förstör allting.  Nu ska jag katcha up andra avenyn på svt play.
Puss på er och hoppas att det är inte är lika upp oh ner för er!

bikbok - insperation


Are you gonna be my girl?



Dagens låt : Jet - Are you gonna be my girl?


Who am I ?

Hej alla underbara!

På morgonen värkte foten som bara den, min fotled värkte också. Antagligen för att jag spänner foten när jag har ont. Jag vill ju spela fotboll! Jag får panik och rabies av att sitta innne. Kunde vara med på gymnastiken idag åtminstone.
När jag kom hem från skolan blev det bara plugg. Har gott om det nu för tiden. pust. Vad jag gnäller!

Sedan hade jag lite lektion för syrran och hennes kompis nere i stallet. Jag pratade just med Ph  i telefonen, alltid lika söt,  vi börjar komma igång med sponsring och insamling av pengar till Gothia nu. Härligt! Nu är det snart sova sött för mig, ni med? Puss på det.


I´m bad

Ibland känner man sig bara dum, ful och värdelös. Man känner att man itne kan göra någonting åt vad som händer, man bara sitter och väntar och ser på. Är det bara jag som känner så ibland?
Jag deppar för en sak som jag inte vill skriva om i bloggen. Lite för privat känner jag.
Nu ska jag i alla fall bli en ren värdelös sak för duschen väntar på mig. Puss!




Lykke Li livar upp stämningen litegrand.

What do you se when you look in the miror

Kollat på matchen idag, fick inte vara med idag heller. Pust! Vi vann 3 - 4 mot svarteborg/Dingle. Nu ska jag sova. Mitt huvud bultar som tusen kanoner.
 
Puss på allt och alla !

Rörigt

Bloggen kommer se hemsk ut ett tag framöver, så är det bara! Tyvärr!

Much music on a saturday night - Idol



Det blir mycket musik just nu, men det är väll härligt?


Wonderful voice


Hur fint är inte det här?
Den första är han ensam på, vilken röst! Den andra är hur romantisk som helst!

Wonderful friday

Hej people !
Idag blir det mys med Sofia och Ph. Sofia skulle sola först och ph hängde med och fikade där. Själv drog jag hem och fixade lite först. Ska åka med bussen om 21 minuter exakt, hihi.

På tal om, jag vet inte? Min fot gör jätteont, snyft. Måste nog åka in och röntga den endå. Kna inte spela fotboll eller vara med på idrotten. Det suger, nu får jag bara ligga i gymmet och göra sit ups, upp och ner, upp och ner. Iförsig bra för magen men amn orkar inte hålla på med det hela tidne heller...



Myser i min
STORA halsduk

What about love

31055_untitled-1

lookbook <3

lookbook - stunning

49266_redshoes


47280_flowers



This is the life



Amy Mcdonald- This Is The Life

Today darling


Study and learn to belive.

Efter att ha försovit sig en hel del blev det en snabb frukost och sedan en massa so/eng -plugg. Sedan tog jag bussen till Elin , även där pluggade vi lite so och kollade på idol 2006. Garvade som bara den åt vissa, haha! Sen bar det av till församlingshemmet där Ph, Fannie, Lisa & Frida + alla mammor också höll hus. Lyssnade på prästen i nästan en timme och nu sitter jag här.



Elin vs Karro vs Idol 2004

Oversleep

Studiedag och allt är lugnt och ba. Ja, det kan man tro men här ska inte vilas, jag sak plugga hela dagen och sen bär det av på konfirmation med Elin. Jag hade satt klockan på åtta i morse för att komma ut och gå en sväng had ejga tänkt mig innan ajg skulle äta havregrynsgröt till frukost. Mne icke sa nicke. Min mobil spelad emig ett rejält spratt och ringde inte klockan åtta utan ajg vakande av att mamma ringde till mobilen som började vibrera i sängen och hon tänkte säga vad jag kund eta till lunch. Typiskt. Måste plugga nu So, svenska, engelska och spanska.

I alla väder - Karolina

What are you going to do with your life?



-  Oh girls just wanna have fun - Miley Cyrus <3



Update: bloggen kommer vara lite rörig ett tag fram över på grund
av ändring av design mm. Ni märker när det är klart om jag inte säger till. Godnatt!

One two three

Matchresultat ,1 - 2 till Tanum.
Shit vad jag var nervös i slutet. Jag dog nästan när de fick in målet den sista minuten. Vi var ju bäst!

Life is not fair.

Lace , we like



Alexa Chung

One monday

Hej alla glada! Allt bra med er? Nu sitter jag här inne, som tur är, ute är det ruskigt kallt. Tror att jag börjar bli riktigt sjuk snart. Inte bra alls. Som frida sa, gud vad alla blir sjuka hela tiden. Det har hon helt rätt i, alla blir faktiskt sjuka nån gång under hösten. Så tråkigt men så sant. Kanske jag som åker på nästa virus då, host.
 Nu ska jag kolla på våran match, som jag inte får spela för att min fot fortfarande gör brutalt ont. Idag spealer vi mot Tanum och som vanligt ska vi spöa skiten ur motståndarna!  Eller mina teammates ska det, jag kan ju inte vara med. Moiirrr..

Först blir det pomes och korv inklusive ketchup. Nyttigt? Nej, men gott.

Mycket kärlek

Curly

Någon mer än jag som har kollat in på lockig.se? Jag ska i alla fall ge det ett försök att få lite stil på mina lockar som jag har misshandlat med plattången nu i flera år. Jag får ge det ett försök. Denna tjejen lyckades bra, önska mig lycka till!


If I had a moment to wear does shoes . .





Känns inte helt rätt att ha till skolan, man orkar inte gå runti klack hela dagen.
 Grymt snyggt hade det vart . .

LundLund

 Aorta » ODD » 2


-



                         Miley Cyrus - 7 things <3

Kär i ett par skor



Jag har fått mani för dessa skorna, jag är en varmfot så det bölir nog lite tätt med den höga modellen av dem men den låga skulle sitta perfekt. Känns bara dumt att lägga ut de pengarna på ett par vita tygskor nu när det börjar vintras.
Jag är förälskad i dem, jag avundas varje person dom går i ett par. Hehe, vill ni bli mina?

I will always remember . .



                                                                                         

Frida och Mandus slappar i hajnätet.


 
 Sofia och jag "snyggpoosar".



Elin och Frida får hjälp med säkerhetsselarna av fräcka Björn, de två fick sköta en egen station framme i hajnätet.



Fannie äcklas av resterna av fisk på hennes vantar  när hon hade rensat makrill som Ph och Marinda hade dörjt  upp.


.

Styrbord, jag var babordsvakt.



Patrica, du är wonderful älskling.



Fridus Dianus, Ily <3



Vill ni läsa mer om våran tre dagars tur på kvartsita så kan ni läsa på fridas blogg, hon har varit kanonduktig och skrivit om alla dagarna, även fler bilder att spana in.

Godmorgon sverige!

Idag blir det inte sallet, fick inte för min fot, haha misstolka inte.  I eftermiddag ska vi tydligen ha kalas för mamma. Får se vad jag gör, antingen stannar jag hemma eller så kanske jag och fannie hittar på något + flisan?
Får se vad de har för planer för dagen. Nu ska jag städa klart rummet, fy fan.

Ha en F I N dag, <´3


Sega fredagaskvällar . .

. . . kan man ägna åt nästan vad som helst. Till exempel som jag gör idag,
" städar " rummet och poosar framför webcamen på mitt lilla speciella sett. Det var fest lite varstans i dag men jag var så trött så jag orkade inte äns mysa med film med några kompisar. Så osocial får man faktiskt lov att vara ibland, haha.
    p.s Jag älskar pappas skjorta! (: 


För bra för idol

Jag kollade lite på Ofelias blogg och såg hennes inlägg om Lars Eriksson. Hon har helt rätt, han är inte någon idol för mig. Han har ju potential för fan! Likadant med Johan Sommevåg. För bra för idol. Jag säger inte att t.ex Agnes oc Amanda är dåliga men de är fortfarande  personer som man kan se i idol, kan ni se Lars i idol? Nej, tänkte väll det. Konstigt att sådana folk som dessa två inte upptäcks tidigare.




On and on



.. en ny favorit singel, hennes andra  album kommer nog i Oktober någon gång! Hoppas att det håller samma kvalitet som denna singeln. Självklart är det Agnes.

Sakta men säkert..

känner jag att jag börjar få en liten höst sjuka... Hoppas inte den vill komma så jag blir sjuk när vi ska ut och segla.
I dag ska jag till stallet och hjälpa till med en grupp och sedan saa jag rida ett pass, det blir  dressyr idag. Bra start.

Ni får ha en mysig dag trots allt regn och rusk!


Flowerfriday

Idag var det skolan som vanligt, började dagen med bild och idrott så dagen gick skälli snabbt. Sedan drog jag och patricia hem till henne på msögen och tjockade oss med Billys och Balerina kakor.  Jag mår fan dåligt efter sådan mat, haha brukar inte äta sånt så ofta även att balerina kakor är typ det godaste man kan äta. Vi tänkte hyra film eftersom hon har utegångsförbud, hehe... wonderful. Men det palla vi inte så vi lanade msn istället med våra kakor och dansade till techno. Sedan skulle jag hjälpa mamma och hanla  så jag hängde med henne hem sedan. Nu sitter jag här och känner mig fet. Haha, så kan en dag se ut.

På måndag åker jag ut med min klass och seglar i tre dagar, ska bli kanonmysigt. Frida skulle ta med sin systemkamera så jag kan ju fjäska lite bilder från henne från resan sedan. Men självklart åker min kamera med också, lite sämre kvalitet bara, synd det! Funderade på att köpa en systemkamera eftersom min kusin ska till " the states" snart och då kunde han ta med en hem till mig men vi får se, det blir nog bara ett par söta vita converse.

Här får ni lite techno mys som jag och ph lyssnade på, hoppas det kan göra eran fredagkväll goéw! Jga ska i alla fall äta räkor med familjen nu och bli ännu tjockare!


Monday funday,

Idag är det måndag , som alla redan visste!  För mig betyder det match-dag och match-dag betyder en glad Karolina. Fy fan, om man får uttrycka sig så, vad kul det var! Vi spöade Hamburgsund med 6 -2.  Tjejer, haha jag älskar er sjukt sjukt mycket! Annars vart det väll en rätt okej dag i skolan, detär inte så slappt i åttan direkt men det får gå. Pluggar man när man kommer hem på eftermiddagarna så funkar det. I morgon blir det antagligen bara skolan och sedan plugga på eftermiddagen och kanske hänga med syster ner till stallet.

Idag blev det enkel vit långärmad tröja och jeans och pärlor i håret och,  så kallade av mina klasskompisar, badtofflor.
Ni vet sådana där plast skor som fötterna ser ut som kassler när man tar av sig dem, heh.

Kram&puss

RSS 2.0