You can never get to much friendship

Hi dudes! Åh, älskar att höra folk prata engelska på tv m.m...

Dagen blev snabbt som jag förutspått. Lite röjning på rummet, negerbolssbakning och gitarspelande är vad dagen har beståt av.  Ska försöka plugga lite nu men eftrsom jag har väldigt lite lust fört så blir det  boothcamp först! Kanske är på bättre kemi-humör efter det och en varm dush. Hoppas på det men dessvärre tror jag inte det, hur kan det komma sig?

Slänger in en söt bild på mig och Sofia! Älskar dig , ville bara att du skulle veta att du är en sjukt bra vän i alla väder.Även om vi kan vara lite putta på varandra ibland brukar det sluta i ett stort knäppt garv! Därför går dagens puss går till henne.



Lookbook - bomb !


121836_gloomysunday2

 78934_imgp6743

122147_kjflkdsj

70821_church

104164_nadal

82729_picture_1
Alltihopa från : Lookbook.nu ... and I like it!
Sidan är underbar men mycket snygga outfits och smarta kombinationer som man kanske tidigare inte har tänkt på!


Breakfast

Har just smällt i mig två knäckemackor med paprika och någon slags skinka och en liten safari yoghurt. Nu är jag mätt och belåten och tänkte få ordning på mitt rum. Plocka undan alla klädhögar, lägga ihop alla sladdar som ligger överalt ( fattar inte varför jag har dem överallt ) och bädda sängen. Efter det ska jag fortsätta på min jeanskjol och tyvär måste jag ockås plugga kemi. Ushush... menmen plugga måste man eller hur?!

Friday night

Tjeninxen!

Sitter på golvet i mitt rum och pillar med ett par gammla levis jeans som jag hittade i en av mammas gömmer för ett tag sedan. Kanske inte världen roligast fredagskväll med jag skulle äta hemma idag och dett kommer förövrigt också bli en lugn helg. De är nästan vita med lite ljust blått, jeansen altså. De är på väg at bli en tight jeanskjol. Nu hoppas jag att mina sykunskaper räcker till. Mamma får hjälpa till med tips så att det blir bra! :D Tur att man har sin mamma ibland, man borde ta vara på det me rän vad man gör tror jag. Värt att tänka på?! Nej, nu kliar mina fingrar efter att få sprätta mera, pussipuss på er!


Bikbok - Never Denim



Nu har Bik bok en ny kollektion vid namn - Never Denim.

Jag har inte gillat trasiga jeans så mycket som jag gör just nu. Det är riktigt hett må jag säga. Funderar själv på att klippa sönder mina råslitna lee jeans i samma stund jag ser setta. Vågar jag det? jag har lite fobi för att klippa i mina kläder. Specielt ett par jeans som en gång i tiden kostat 800 :- ( här träder snåljåpen fram! ) . Jeansen ovan är mitt favoritpar ur kollektionen, vilket par är er favorit??

Det känns som att bikbok har en riktigt bra period just nu. har ni sett deras fräcka franstopp föresten? Den och ett par trashiga jeans hade varit kolosalt snyggt tillsamans tror jag,

Ha en bra kväll! // Karro

Comeback

Jag har varit en riktigt slarver nu på sista tiden när det gäller bloggandet! Jag tänkte ändra på det nu! Är ni beredda? Bra, för jag inleder min comeback med att börja pilla på en ny design till bloggen. Detta ska hinnas med i helgen kanske.


 
Hade inte suttit fel med lite shopping heller. Min garderob  är väldigt rörig just nu men det ska jag också få ordning på i helgen. Detta ska bli en sådan osocial fixar-helg hade jag tänkt. Hoppas våran symaskin vill leva ett tag till också för jag har ett par gamla jeans jag hade tänkt att  sy om till en jeanskjol och min väska måste lagas. Just nu går jag runt med en RBL- kasse och det känns fruktansvärst graciöst.


Imorgon är det nog lite social jag ska vara iaf. Jag och Flisan ska nog ta oss an ett träningspass. Both camp om ni  inte har hört talas om det. Det är enormt bra för magen och bör testas!


Nu är det ton av läxor som gäller. Kemi here I come.


(c) Karolina Lundin

Svarta moln, svarta tröstlösa moln vilar i min mage
De svarta molnen kniper tag i varandra och vill inte försvinna
Svarta moln är vad som vill tränga sig fram i min ögonvrå och förvandlas til tårar
Späda tårar fyllda med hopp och ömhet
Svarta moln, vill i tysthet rinna ner för min kind
Ner för min kind kommer ingenting
I tanken svarta moln mullrar omkring.



Stand-up

Hej, gud vad mycket det är just nu! Hektisk start på 2009 blev det men förhoppningsvis blir det snart lugnare, Just nu sitte rjag här och lysnar på "Mayhem" , lite dunkrap får mig på bättre humör. Inte alls min musiksmak egentligen men det är rätt gött med variation. Skolan idag var något enormt seg och på eftermiddagenskulle vi gå och kolla på någon "sit-down komiker" . ( För er som inte förstod mitt lilla skämt så var det en stand-up komiker som satt i rullstol.) Jazzmusik blandat med dålig humor var inte jättefestligt att sitta och kolla på i en timme. Sen bar det av hem med bussen som kändes ta längre tid en den borde och hem och äta en macka, ta det lugnt och skita i att göra några läxor för en gång skull. Så i eftermiddag har jag bara tagit igen mig, mår inte alls bra. Känns som jag.. ja jag vet inte.

Inspiration

Okej. Bloggen går som sagt inte i första hand just nu utan det gör vännerna, skolan och träningen. Ville bara slänga in lite inspiration från en underbar liten flötkula. Så, nu har jag gjort det. Hoppas ni gillar det för jag ÄLSKAR det!


not on top

Ingen bra bloggperiod. Så blir det när livet susar iväg och man får ta ett stort kliv för att komma i kapp det. Mycket som händer med såsom vänner och skola. Hoppas bara ni läsare förstår att bloggen inte går före allt detta, snart kommer jag igång igen. Som jag brukar säga, jag lovar. Ska försöka hålla det också.
Just nu befinner jag mig hos Flisan, elin och fannie har också sovit här.
småkramar .

Denim pics

Andreas Johansson » GLAMOUR » 1

Andreas Johansson » GLAMOUR » 3

Litesnygga denimbilder fotade av Andreas Johansson - LUNDLUND


Lykkelig tonight



Jag är Lykkelig ! :)  Man blir lykkelig av fotboll och ännu lykkeligare av att lyssna på Lykke Li. Coolt namn har hon också! Mindre lykkelig blir jag av att min fot fick knaken idag på träningen, igen. Pust stön stonk och mindre lykkelig är jag också över att nästan hela min boken om mig har försvunnit. Pyts väck! Jag hatar datorer. Så varför sitter jag här? Jag har massa svenska att göra och No ockås för den delen, nu blev ajg ruskigt stressad, det är mycket nu.

Min plan är att först slänga mig in i duschen i 5 minter. Halsa ett stort glas vatten för att få energi nu efter träningen, banane är redan uppäten. Sedan ska jag skriva klart strukturformler och skit på no saken som jag tydligen får göra... När jag har gjort det snabbt som attans ska klockan vara 21.20 och då ska jag skriva lite på boken om mig. Detta klarar jag eller hur?! Kisses, huuuugsss and remember to be lykkelig! :D


boring for you

Hemma från skolan!

OJ, vad min blog börjar sväva ut i det tråkiga ... Just nu är det inte en bra period för bloggen känner jag. Tack till alla som läser endå, snart kommer min inspiration tillbax, promise ! Det är så mycket med skolan och träning och allt man gör i livet just nu så det blir knappt att ajg hinner med er läsare. Jag tänkte att jag skulle anordna någon slags tävlign för er snart. Med tiden får ni se vad/om det blir, jo något kul ska jag fixa i alla fall! Nu är det plugg som gäller igen och sedan blir det chickensoup och fotbollsträning, wie!! :D

Puss!

Banana in pyamas

Tjena bananer! Ja, idag är jag en riktig banan i pyamas. Sitter fortfarande i pyamasen och har fixat sofias design helt klar. Kolla in hennes blogg och komentera designen vetja! Då blir hon glad.

Nu är det mitt rum som ska städas, vilke tjag bord eha gjort nu i en månad... ingen komentar. Sedan sk ajag sy ihop min väska som har gått sönder och sen får vi se vad mer jag hinner med. En joggingrunda skulle sitta bra. Puss på er!


Sofia Larsson my friend <'3



Vad tycker ni om nya headern som jag suttit uppe nu i natt och gjort till sofia ?
Jag gillar den faktiskt. Hoppas hon gör det också! Fick ju med hennes Jesper på ena hörnet också och det tycke rjag allt är extrapoint till mig! Sen kan hon få bestämma citatet i mitten själv men jag tyckte detta passade utmärkt.
Hon är en av mina bästa vänner och ja, vi kan ha kul. Specielt när vi flummar i skolan, haha :)
Så, sofia smsa så fort du ser detta så ska jag fixa den till dig blogg!

Nu är det sängtime för mig ! Pust,hur ska man orka upp imorgon?

Daily one

Jag lovade er dagens outfit, eller hur? Jag håller faktiskt saker jag lovar! Inga smickrande bilder, specielt inte den inomhus, men vad gör det? Det är kläderna ni ska se , eller hur! ;D



Kofta - H&M?
Blommig kläning - Vero moda
Skor - Converse All star
Jacka - Cassels
Halsduk - H&M
Leggings - H&M

stonewashed glory

Tänkte bara påminna er om P3 guld galan som är i kväll! Jag måste ha kommit hem innan 21.00 för detta är något jag inte tänker missa. Tänkte ni se den?

Lite inspiraion från V I L A
, grymt snygga jeans!

Blue - one love



Gammal goding! ; D

Snowman

Hej snögubbar!

Kom hem från skriskodammen för en liten stund sedan. Jag, Kacka och några till har åkt skriskor i en timme och gud va kul det är! Haha, fast min rumpa tycker nog ite det är så jättekul, inte mina fotleder heller för den delen. Nej, senare ska jag på 25 års kalas hos min kusin. Nu är det mammas tofflor som gäller för här är det skitkallt och jag måste städa mitt rum. Ja, vi får se hur kul det blir menmen det måste göras. Dagens outfit kommer in lite senare. Puss på er!

Little country girl

Ett sort glädjehopp gjord ejag när jag fick reda på att vi hade håltimmar de tre sista lektionern efter lunch så jag och Sofia kunde sluta 11.45. Då tog jag bussen hem och käkade pannkakor med mamma och lillebror. Nu har jag suttit och kollat på bilder fårn när jag var liten som mormor tog med sig hit från göteborg, de är här och hälsar på. Gud, vad kul det är att se hur man har ändrat sig. Semmlor hade de också med sig så mysigt har vi haft det här på eftermiddagen. Och bättre blir det för jag har beställt köttfärssås och spagetti av mamma, mumma! :D
 
Jag borde ha hunnit med o springa idag också men det får räcka med att jag gjorde det i går. Fannie ville ha med mig på damlagsträningen men jag känner mig fortfarande lite "half ready" för det... hmm!

 Föresten, såg ni på Made in swden igår? Vad tyckte ni? Jag tyckte det var bra men oj så synd jag tyckte om Kim när han fick ta så mycket skit. Livet är tufft men men...

Nej, nu ska jag fortsätta på boken om mig så , kysselipuss så länge! <3


Lite bilder på mig som liten !

6 things that I should say yes to


Mindre lyckat i snygghet på kollaget menmen ...kollage över sex saker som jag tycker är riktigt snygga. vad tycker ni?
känor - chicy.se
kofta - bikbok
leggings - bikbok ( hm? )
Jeanskjol - topshop
Skjorta - bikbok
Parkas - Topshop ( perfa till våren )

goodiebag som jag verkligen vill ha!



AmandaJosefin har tävlig om denna kalasbra goodiebagen, delta vetja! :D Jag vill verkligen vinna detta!

It hurts

Kom hem för en halvtimme sen och jag har bara ätit lite mackor. Nu ska jag sätta mig och skriva på min " boken om mig" - jag är verkligen inte peppad. Jag gillar svenska men detta känns inte kul. Jag vet inte vad det är med mig. Jag känner mig tjock och trött och har ont i magen. Nej, jag ska springa och ta på mig mysbyxor och sen haffa datorn igen för att skriva dendär svenskan och lyssna på lite go musik. Hoppas ni har haft en bra dag, jag har haft det men jag är grymt trött nu. Puss

Who dosen´t dream om this dreambag

Vems dröm om inte min dröm? Jag tror det är fler tjejer där ute som drömmer om just denna chanelväskan. Hur snygg är den inte liksom?! Vad mer ska jag säga, den kommer endå aldrig bli min, jag blir ledsen av tanken..
 
Bild : http://flypaper.bluefly.com/images/chanel-255-bag.jpg







 


Am I in first grade? No, no way..

Tjilevipen snyggon!

Skola idag då. Kändes tufft att stiga upp på morgonen men gött att bussen är senare än vanligt denna terminen. Jag kaxade lite med min lillebror, han han blivit så kaxig nu och ush jag vill inte veta hur han blir när han blir äldre haha, och åt lite flingor. Skolan var helt okej. Ni vet första dagen får man en chock över hur mycket det är man ska göra under denna terminen och någon mjukstart får man inte direkt i åttan, tror det är jobbigaste året på högstadiet. Men esh, plugget blir mycket mer chill om man varvar med lite träning och att umgås med vänner. Härligt var det att träffa all vänner som man inte har träffat på lovet absolut! Man träffar ju inte alla eftersom vissa är bortresta och hälsar på vänner/familj mm.

Efter skolan åkte jag direkt hem och satte mig för att börja med " boken om mig " vilken ska vara klar den 12 februari vilket detta betyder att jag måste skriva ca 1 1/2 kapitel i veckan. Host!!.. Så nu har jag skrivit ner lite frågor som jag ska fråga mina föräldrar. Frågor om hur jag var när jag var liten skit, vad mina första bebiskläder var and so on ...

Nu har jag ätit lite köttbullar och makaroner och ska om några timmar åka på fotbollsträning, najjs ! NI får ha det prima och så får ni komentera någon bra låt till mig tycker jag för jag har lite småtråkigt. Puss

Ser jag tjock ut i den här?



 Sjävlförtroende tjejer, självförtoende..

Bloggtips !

Alla vet väll vem Lisa är, Lisaplace lisa. Sveriges mest stilmedvetna 94:a enligt mig. Hon gör det gång på gång på gång och nu har hon gjort det igen. Hon slår mig med häpnad. Flickan är så grymt snyggt klädd hela tiden men det här är inte bara snyggt det här är fashion till 100 % ! Ja, jag är något grymt avundsjuk på hennes garderob och känsla för stil. Ville bara skriva det här och tipsa om hennes blogg för er som inte har uptäckt den än. Jag är minst sagt en daglig läsare. Adios amigos! 

Bild: Lisaplace.devote.se

   


Hat on hat on the hat


I somma ska jag köra på hatt! Är det bara jag som ska det?
Det är kanon när man inte vill ha solsting på stranden och cool blir man på köpet med ett surfrufs och hatt.
Jag tycker det är något enormt tufft men jag antar att jag inte har vågat tidigare, nu har jag lovat mig själv att våga. Jag kanske inte passar i det men det får vi helt enkelt se, man måste testa sig fram. Eller hur!?
Jag gillar denna från H&M för ynka 69:50 :-

Oj, det är deprimerande när man inser att det inte är sommarlov förrän om ca 6 måndader. Fy sjutton asså, men tänkt så mycket osm ska hända innan det! Man får se det på dne positiva sidan, åtminstone försöka.. hrmf!!

slowdown you crazy child

Hej hej, nu är vi vakna.

Eller vi har varit vakna ett bra tag nu faktiskt. Vi hann mad både ev&adam, rosa the movie och 13 snart 30 i går kväll. Sedan var vi ruggigt trötta så då somnade vi på 3 röda.

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska smälta för jag ska ut och jogga lite. Det är inte så kul att ha magen full med köttbullar när man springer. Lite gitar hinner jag spela innan jag ger mig iväg. Annars blir det en lugn kväll i kväll. Ska spendera den med familjen och tidigt ska jag komma i säng med. Vi ska till Göteborg på middag hos min kusin imorgon så då kan jag inte sova till 14 direkt haha!  Jag tycker riktigt synd om alla ni som har börjat skolan redan. Själv börjar jag nu efter helgen och jag se verkligen inte fram emot det. Att behöva plugga massvis är ingenting man direkt längtar efter.  Men jag har  t u r   som har fina vänner att förgylla dagarna med.

P u s s 

Skolfri dag idag med

Good evening everyone! ;D

Låt mig presentera Jssica, eva&adam maraton och smågodis. Ja det är vad som händer ivkäll ungefär. Idag har jag bara chillat hemma hos jessica och på förmiddan tränad e jag lite självmant.  Nej, jessica väntar så jag skulle bara skriva lite snabbt. Dessutom chipsen väntar haha :) Puss på er och ha en bra kväll.


Blue eyes

Idag har jag tagit dagen outfit, bra va? :D  Vardagligt blev det.

Linne -Estrad
Jeans - Cheap monday
Kofta - hm?
Jobbig foundation - loreal :(
 


plattat hår och puder.. shiet!

Hejhopp allihopa! I natt har jag sovit riktigt dåligt.. ush. Någon som hade ringt mig  00.37 i natt, något nummer som jag inte vet vems det är. Kanske därför jag sov dåligt. Jag kan inte sova när det är mobilljud runt mig, typ som när någon smsar mig mitt i natten, då kan jag knappt sova. Jaja, sådant är livet.

Nu ska jag snart ta bussen ut till Flisan, hon ska ta thailand-spruta först och sedan vet jag inte vad vi hittar på. Kankse tar en promenad med hennes nya älskling, canonen. Nu ska jag fixa mitt smink som blev aldeles FÖR MYCKET vilket ni ser på bilderna i nästa  inlägg . Köpte ny puderfoundation häromdagen och min gamla färg hade utgått men hon sa att denna färgen var samma nästan. Det är den inte... jag ser ut som världens fjortis i ansiktet nu. Snyft!

// karrobarro

Just one thing...


Jag säger bara en sak!
Jag smälter för killar med gitarer och specielt om de heter Joe brooks
Lyssna bara på denna, denna och denna låten.








Dancing quen

Hello people! Someone out there?

Idag var det torp som gälde med flisan och mammsen. Först kollade vi på tapet och jag fick bestämt mig nu. Tyvärr hittar jag ingen bild på dem men jag lovara att ni ska få se när jag får hem dem.

När vi kom till tors skulle Flisan köpa systemkamera, hon får den i födelsedagspresent den rackarn. JA, jag var avundjsuk. Nog pratat om det, haha!  Jag fick köpt ett creamvitt linne med virkad spets upptill, blommig tunika, foundation, capo till gitaren och lite andra nödvändigthete som strumpor och troser. En rätt bra shoppingsväng för att vara jag. Jag brukar bara kolla och kolla, nästan aldrig köpa något.

Lite våriga kläder blev det köpt kan man kortfatta. Den blommiga tunikan ska jag nog be mamma fixa så den blir kort puffärmad istället för trekvartsärmad som den är nu.  Annars var det ett riktigt kap, 100:-. Ni ska få se bilde på hela kalasety imorgon. Promise guys!

Nu är det att laga kycklingsallad som gäller här och senare ska jag passa min bror eftersom mammsen och pappsen ska ut och dansa. Haha vilka idéer man kan få för sig i den åldern. Vad har ni för er?

Föresten så har jag damp! Kan verkligen inte vara seriös framför en webcam, feeeels goood ! ;D

End of the week, which week?

Hej snygggooon! :D

Nu är jag pigg asså! Jag vaknade för kanske en halvtimme sedan och nu sitter jag med mina lurar och lyssnar på the script och lite artic monkeys här framför dumburken. Känns som en rätt lam start på dagen. Dagen kommer inte bli mer uppåt  kan jag säga för klockan två måste jag gå till kyrkan. Jag har glömt av att göra det under hela lovet så nu är jag nog den enda som inte har gått tror jag. Det suger att sitta där i en timme. . .  I kväll har jag absolut inga planer så ring gärna om ni ser detta!!!!

J
a, jag vet att ni är nyfikna. I går var ju delar av mitt underbara lag med och spelade sm kval. Med det första smkvalet menas att vi spelade mot vårat destrikt. Vi kom 2 av 3 i våran grupp och tillslut kom vi trea. Jag vill ge mina tjejer alt beröm i världen, för så duktiga var de. Själv har jag inte spelat fotboll i mer än ett år nujag är den sista som kom in i vårat lag ) så jag fick sitta två hela matcher av 5 matcher men jag är sjukt glad att jag kom med och fick spela lite eftersom det var det inte alla i vårat lag som gjorde. Tyvärr kom vi då inte vidare till sm men vi kämpar vidare för det eftersom det är så kul! :D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske måla naglarna eftersom jag har så tråkigt. Senare kyrkan då, morrr...

Pay it forward

Det gick inget bra på tv vad jag viste, jo just det körslaget (yeyeh),  så jag satte igång en film som vi hade här hemma. Pay it forward hette den och jag har hört att den ska vara riktigt bra. Den var till och med över förhoppningarna. Den är ruskigt bra så om ni vill se en "jag kan inte rycka mig från tv'n film" - se den!

Den handlar om en liten grabb som har fått i skoluppgift att komma på en idé som kan ändra världen. Grabben tar denna uppgiften helt seriöst och börjar tänka. Han kallar sin idé för "pay it forward" och det innebär att han ska hjälpa tre personer som inte kan hjälpa sig själva, sedan måste dessa tre personerna hjälpa tre andra människor. Altså måste de "pay it forward". Se denna filmen säger jag bara. Någon mer som sett denna filmen?  Jag vill inte säga hur den slutar men ni som har sett den vet att man får sig en tankeställare när man ser hur mycket man kan påverka människor.

Den lille pojken, nu inte lika liten, som spelar huvudrollen heter Haley Joel Osment och var förövrigt hur söt som helst när han var liten.

Nej, nu ska jag sluta tjata om den filmen men jag tycker verkligen ni ska se den om ni inte redan gjort det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa väskan tills imorgon för imorgon ska jag spela smkval med mina tjejer!


Tryck på bilden för att se fler bilder på Haley Joel Osment !

Maximo park


bild lånad härifrån!

Ikväll blir det pizza med familjen, kanske någon bra film också? Ni får gärna komma med tips.
 Ville bara tipsa om lite bra låtar!
Maximo park - girls who play guitar
Corinne Bailey Rae - Like a star

Joe Brooks - Superman


Work out music

Kommer ni ihåg att jag frågade efter musik att träna till. Lite svar fick jag och här är de låtarna som mina goa läsare helst tränar till.  Fortsätt träna, det höjer humöret och stämningen några grader!

Keeps gettin better - christina Agulera 
Let it rock - Kevin Rudolf ft. Lil' wayne
Britney Spears - womanizet

Britney Spears - circus
Britney Spears - kill the lights
Eminem -TilI I collapse

Basic Elemant - To you
Leila K - C'Mon now
Volbeat - still counting
False Pretense - The Red Jumpsuit Apparatus

Tack till er som kom med seriösa och bra tips, ni får era bloggar länkade här:
Evelina Hedberg
Viktor E
Nadja Nordlinder
Trixie

Louise

Sugen

Nikon D80 + 18-55mm VR objektivNikon D60 + 18-55mm objektivCanon EOS 450D + 18-55mm IS-objektiv

Nej, nu är jag ruggigt sugen på att bara göra ett uttag från sparkontot och köpa en canon! För tillfället känns det som att sparbössan aldrig kommer bli tillärkligt full för att köpa en systemkamera.Det sak dne i alla fall bli tillslut och nu är det bara en sak jag undrar, vad ska jag köpa när sparandet är avklarat? En Nikon eller en canon... Kom gärna med argument om varför inte, eller varför jag sak köpa dena ena eller dne andra etc.

De jag kommer att välja mellan är förmodligen :

Canon eos 450 D ( många vänner till mig som har dne och är nöjda )
Nikon D80 ( har inte hört så mycket om denna vilket gör mig nyfiken på den! )
Nikon D60  ( ligger på ungefär samma prisklass som ovanstående canon och känns mer omtalad än D80, stämmer det?  )

Nu vill jag ha hjälp!


all your love



En underbar scen ur mamma mia kan få avsluta min kväll! :)

A good year for fun, or?

Här sitter jag och småäter julgodis eftersom det är något jag inte gjort på ett år. ush vad gott det är men endå inte. Jag förstår varför jag har klarat mig  i från godis i ett år.  Så gott är det tine, men endå äter mna för dte är gott för stunden. Nej, När vi börjar skolan igen ska det bli ordning på mig. Godis en gång i veckan och ut och jogga ska ajg med en gång i veckan förutom annan träning. Detta ska bli ett bra år när det gäller hälsa!

När vi är inne på nyårslöften, vad har ni för nyårslöften? :D

I går va vi några vänner hos Lisa och umgiks och hade det kanon. Ett tag trodde jag inte nyårafton skulle bli så lyckad men tillslut ornade det upp sig och det blev en bra kväll! Poker, lockar, fota, jordgubbsdoppade jordgubbar, vänner, fyrvärkerier, kvälpromenad, sms, fizzy flaskor, nyårspussar, glädjetjut, lax, skratt och ett helt nytt år framför oss som vi själva påverkar hur vi vill  -  För att beskriva kvällen kort .

Imorse ( 13.45 ) vaknade jag av att Flisan kittlade mig på näsan eller något sådant och sa
 - Asså karro, du sover ju exakt likadant hela tiden. Du vänder inte på dig en endaste gång!
Hahahaha! Senare gick vi ut på en promenad längs klipporna vid havet i en och en halv timme. Så fint det är här ute utan att man tänkte på det, tyvärr var det första som hände att min kamera dog. ( som vanligt! ) Vi såg några barn som var ute och spelade hockey ute på en damm. Det låter så härligt om skriskorna tycker ja!

Nix, imorgon ska jag höra om Kacka vill ses. Ha ett fortsatt extra bra 2009!

RSS 2.0