och sammlat damm på min gitarr

Bloggen är inte direkt i sitt esse. Ombyggnaden kommer ta tid eftersom den inte är högst upp på min prioriteríngslista under årets få soltimmar. Små korta inlägg får räcka, såhär i juli/augusti. 


        Melissa Horn 
    Så mitt i prick! Jag tror fler känner såhär ibland.

Du lever bara en gång och den gången är nu. . .

Jag har verkligen insett detta och bestämt mig för att mitt femtonde år ska bli ett bra år. Jag ska verkligen ta vara på resten av sommaren. Hoppas ni också gör det!

Nu ska jag snart krypa ner under täcket, kyss.


What´s in your head?

Hejsan hoppsan! 
Gårdagen var mycket trevlig. Innehållande bad, strosande på smögenbryggan, fotbollsmatch och Sommarkalas.
 
Dagen började med en tur på smögen med min svenska kompis från  Brasilien, Carin.Det blev till att bada också. Efter det skulle jag spela skojmatch mot Smögen Old boys. Efter en förlust drog jag, Flisan och Frida hem till Flisan för att senare gå neröver till Sommarkalaset. Där träffade vi massa folk under tiden som vi väntade på att Haaks skulle börja spela. Det var en härlig, svettig och studsig spelning. Efter det drog några på efterfest på smögen, men jag, Carin, Fannie, Flisan, André och Toffe gick en sväng i stället. Vadade i vattnet och pratade... and so on, rätt mysigt endå. Tillslut cyklade Carin hem och jag, Fannie och Flisan sa efter ett tag - Hej då till killarna och gick hem till Flisans mormors stuga för att sova.
Today: Steg upp vid tolv. Fannies kommentar, - Du sover med öppna ögon!
Jobbat hela eftermiddagen och nu blir det Bio i Uddevalla. Lev väl!


I brist på bilder. Denna får representera mitt jobb som "bärförsäljare" , haha !

Baka baka liten kakaJag gillar bakboken jag fick på min prao, Leilas bakbok. Jag  satt och blädrade  lite i den och vips fick jag för mig att baka Kärleksmums. Nu ska vi se om de blir godkända av familjen bara. Puss


Give me a reason to fall in love with you - and I fall

Godmorgon! Ja, du hörde rätt. Jag skäms för att säga det men jag satt uppe till 3.30 i natt och kom därför inte upp ur sängen förräns tolv i dag. 

Som ni ser är hela bloggen upp och ner. Det beror på att jag håller på att experimentera lite med den. Både "Headern" och Menyn kommer bli helt annorlunda om jag kan få det som jag har tänkt. Däremot är ingenting fullt bestämt hur det skall bli än, bara på ett ungefär. Min syster har n'mligen lovat att illustrera av en bild på mig, så jag kan använda den i designen, jag är mycket spänd på att se hur det blir. När den i klar kommer jag utgå lite i från den tror jag.

Jag blir deprimerad av tanken på att det regnar ute denna tiden på året. Kan inte vädergudarna visa lite hänsyn? vi har för sjutton sommarlov. Det är bra jobbväder i alla fall. Tur för mig, eftersom det är just vad jag ska göra i eftermiddag. Blir väll mest att läsa Twilligt, men endå.


Kära Astrid.. den fick mina ögon blev våta. Har ingen aning varför men den rörde mig.
 Jag fullkomligt avgudar Astrid Lindgren och hennes sagor. Kanske för att jag är uppväxt med dem och för att de är så äkta, underbara och mänskliga.

Ska fråga mina vänner om de vill vara med på ett  maraton med enbart Astrid Lindgren filmer. Det hade varit hur mysigt som helst tror jag.

Lek i landet


Vad gör jag klockan tio på kvällen ? Jo, jag leker lite med kameran i trädgårdslandet.
Självklart iförd  alldeles för stor, orange regnkappa och höga stövlar!Om ni fick en önskning..

H E Y , det är väll inte bara jag som är nattuggla?

Innan jag springer upp i min säng för att lösa Twilllight tänkte jag påminna er  läsare om att jag fortfarande finns här ute i världen, trots denna enormt dåliga updatering. Jag sitter i vardagsrummet och  funderar på om det forstfarande spöregnar ute, lyssnar på  någon musikblandning av Håkan Hellström och 80-tal, kliar myggbett och  stör mig på riktigt jobbig spotifyreklam, plötsligt fick jag detta väldiga bloggsug. Sådana har det inte varit gott om de sista veckorna, som ni märkt! Jag är rätt förutsägbar, är det sol behöver ni inte kika in här för då har jag förmodligen inte uppdaterat. Jag svär på att jag skall bli duktigare efter Gothia, som är nästa vecka.

Under min dåliga sämre bloggperiod. - ska vi kalla det så?, har jag hunnit med att bli 15 bast. Vad säger ni om det? Närmare bestämt i Onsdags, då kunde inte min syster kalla mig för fjortis längre, vilket känns riktigt bra. Födelsedagen innehöll en förmiddags jobb och en eftermiddags seriematch. Matchen vann vi med 7 -1 och jag fick skjuta mitt första mål sedan jag började med fotbollen. Nu är vi riktigt taggade inför Gothia.Om ni fick en önskning just nu, vad skulle den vara?
- Jag önskar mig en bra fortsättning på sommaren med ljuma sommarkvällar, stekheta dagar, härligt umgänge och många skratt.

RSS 2.0