Om ni fick en önskning..

H E Y , det är väll inte bara jag som är nattuggla?

Innan jag springer upp i min säng för att lösa Twilllight tänkte jag påminna er  läsare om att jag fortfarande finns här ute i världen, trots denna enormt dåliga updatering. Jag sitter i vardagsrummet och  funderar på om det forstfarande spöregnar ute, lyssnar på  någon musikblandning av Håkan Hellström och 80-tal, kliar myggbett och  stör mig på riktigt jobbig spotifyreklam, plötsligt fick jag detta väldiga bloggsug. Sådana har det inte varit gott om de sista veckorna, som ni märkt! Jag är rätt förutsägbar, är det sol behöver ni inte kika in här för då har jag förmodligen inte uppdaterat. Jag svär på att jag skall bli duktigare efter Gothia, som är nästa vecka.

Under min dåliga sämre bloggperiod. - ska vi kalla det så?, har jag hunnit med att bli 15 bast. Vad säger ni om det? Närmare bestämt i Onsdags, då kunde inte min syster kalla mig för fjortis längre, vilket känns riktigt bra. Födelsedagen innehöll en förmiddags jobb och en eftermiddags seriematch. Matchen vann vi med 7 -1 och jag fick skjuta mitt första mål sedan jag började med fotbollen. Nu är vi riktigt taggade inför Gothia.Om ni fick en önskning just nu, vad skulle den vara?
- Jag önskar mig en bra fortsättning på sommaren med ljuma sommarkvällar, stekheta dagar, härligt umgänge och många skratt.

Kommentarer
Postat av: Linda

RÖSTA PÅ OSS SÖTIS :D

http://sandraarvidssons.blogg.se/2009/july/veckans-blogg.html#comment

2009-07-13 @ 12:25:49
URL: http://aplaceinthisworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej om jag fick en sån önskning så hade jag önskat att alla människor på denna jord fick ett lyckligt liv<3;)Gå in en sväng på mi blogg också. den ser tråkig ut min design har inte kommit men inläggen e ju i alla fall inte värdelösa

2009-07-15 @ 02:27:50
URL: http://sirapsungarna.blogg.se/yazzasblogg
Postat av: FRIDA

antar att det var denna karolina som skrev ;)

haha!jo, jag tycker du ska börja uppdatera mer nu. saknar dina inlägg!!<3

2009-07-21 @ 15:57:54
URL: http://fridasplace.blogg.se/
Postat av: tobbe

Hej. tittar in=). Du får gärna ta en titt hos mig med.

2009-07-22 @ 15:57:56
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: FRIDA

japp, då såg du rätt ;)

2009-07-22 @ 21:34:17
URL: http://fridasplace.blogg.se/

Komentera gärna inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0