I made myself a skirt

Hejsan hoppsan!
 Idag blev det shopping med J ! Skitkul. Vi åkte sådär till lunch så vi käka en cecarssallad inne på Mcdonnaalds.
Jag fick köpt massa härliga saker. Bilder kommer imorgon. Orkar inte fota allt idag. Däremot ska ni få en bild på kjolen jag sydde igår! :D

Kanske inte det vackraste ett öga kan skåda men lite nöjd blev ajag för att vara första gången! 
Vad tycker ni?
image53

( ps. Det kommer bättre bilder! )

Blåvitt

image51





Varför Varför Varför? köpte jag inte denna klänningen när jag testade den? jo för att jag tyckte den satt lite konstigt, men nu när jag tänker efter förstår jag att det skulle inte göra nått för den skulle vara söt endå! Tusan också...

Kenzas skinnjacke tävling.

Nu är det riktigt spännande. Vem vinner och vem försvinner i KENZAS utlottning av två Jofama skinnjackor.

Peep toe <3

I år kommer peep toe stå högt upp på trendlistan, vill man vara extra fin om fötterna välder man också att måla tånaglarna med ett fint lack i en härlig färg som matchar skorna eller ett naturligt genomskinligt lack kan också vara jätte fint.
Mitt favoritmärke på skor är Vagabond, här är ett bar underbara pepp toes från, just det, Vagabond!
image50

Sommardrömmar

Visst är trosorna från forever 21 dundersöta, inte dyra alls heller.( Det är frakten som gör dem dyra. . . )
Ni får inte bli förvånade om jag plötsligt en dag klickar hem några till mig själv, för visst är dem underbara? 

image49


Vår?

Nu när igentligen våren skall komma kommer det snö? Ska det värkligen få vara så? Tydligen.
Vi vill ju all aigentligen strosa runt i våra nya vita tygskor och kunna kasta av oss jackan när vi går hem från jobbet/skolan. Men icke sa nicke. Nu är det jättekallt ute, kallare än det vart denna vintern. Så vi får ta på oss en extra yjock tröja tills våren smälter fram. Här är ett exempel på mysig tröja som endå har lite "springfeeling" nu när kölden biter.
Stripe Batwing Sleeve CardiBild; Topshop

Havregrynsgröten byttes ut mot...

Nu har jag varit lite slarvig md bloggen ett tag, men dethar hänt mycket annat kul haha, påsklov som jag faktiskt har. Här sitter jag med en macka och ett glas apelsin juice i min ena hand, jag som skulle äta havregrynsgröt varge morgon. Så blev det med det, men detta var faktisk den enda dagen jag fuskar. Det är gott med bara mackor också ibland. 

P&E

Hejsan kära vänner!
Idag sov jag hos E tillsammans med P när vi vaknade gick vi upp och badade i jacuzzin igen, fast först år vi frukost som hennes pappa hade varit nere och köpt, haha myspys.

Sedan gick jag upp till systemet där mamma skulle hämta mig. Vi åkte och handlade mat där jag träffade T&A .
Söta pojkar det, haha :)
Idag blir det inte någon dagens outfit för den blev bara ihopploch av gårdagens tråkkläder. Så jag ska sova nu i alla fall, sömntuta som jag är.

Puss, vi syns såklart imorgon?


Jacuzzi i dag, härligt

Hell allihopa!
Idag blir det lite jacuzzi hemma hos E med P,S,E och självklart E själv. Inget sovaöver för mig idag, mormor och morfar är ju hemma hos oss så jag får bara ta mig en runda ut till dom o sedan åka hem lite senare tror jag. Lite trevligt i alla fall. :)

I påskägget från mormor låg en tröja från h&m men de satt inte alls som den borde på mig, lite för stor. Så jag får ta o byta den sa hon. Det är alltid tevligt med lite kläder.

Jag pratade lite med mamma om att jag ville in till göteborg på Onsdag men hon tyckte nog att det var onödigt att åka dit bara för att köpa en skinnjacka, men jag behlver igentligen en väska att ha till skolna också och igentligen skulle det behövas kompleteras minst en tunika till min garderob. Men tyvärr räcker nog inte pengarna till det denna månaden. Alla har inte 10 000 för att shoppa i veckan för, det är så det är för dom flesta.

Nu blir jag arg

Nu har jag kollat på debatt och jag klickade mig runt lite på youtube och checkade vad Blondinbella hade för klipp.

Debbaten kändes inte så givande i och med att dom shötate mäst måste jag säga, men det var skönt att få raka puckor från Blondinbella och också de som kritiserade sverges ideal.
Det kändes skönt att höra vad sverige tycker om detta. Men det som gör mig riktigt förbannad är att det finns folk som skriver så jävla ( ursäkta språket) elaka saker om henne i t.ex komentarer. Det är tur att hon kan ta sådan kritik med en nypa salt. Snälla, om ni inte tycker om henne så låt henne vara i alla fall, om ni inte kan låta henne vara kan ni väll i alla fall kritisera henne på ett lite mer mänskligt sätt?

Jag är inget jättefan av henne precis men jag skulle alldrig kunna tänka mig att trycka ner på flickan endå. Om hon ser sig själv som en förebild så får hon väll göra det. Men bara för att man säger att man är en förebild betyder väll inte det att tonårsflickor måste tycka det samma???
 Dom har väll också en hjärna att tänka med. Dom kan väll bestämma om dom vill ha henne som förebild eller om dom inte vill det? Låt flickan vara, om ni tycker ohn är omogen på något sätt, då finns det väll inte mer än att låta henne vara och växa upp? Låt henne göra det hon tycker är skojj. Så länge det inte är olagligt. Om det är som hon säger, att hon bara presenterar saker i bloggen om hon tycker om det så är det inget fel på det enligt mig. Däremot om hon tar första bästa sak hon kan hitta och skriver positiva saker om det men i själva verket inte tycker så om saken är det fel. Men det är inget vi har bevis för, så låt tösebiten vara för guds skull.


Dagens, vill ha

Idag vill jag ha en gosig tröjja men endå snygg, denna tycker jag är så perfekt nu till sommaren också.
(Av;Fred perry)



Finns en liknande från Adidas på Ellos för en lite mindre slant.
Bägge är rätt så dyra, men användbara som tjutton hade dom vart. Lite synd att man inte kan använda vitt så länge innan det måste tvättas bara.

Glad Påsk

Idag blir det inte så mycket bloggande, eftersom att det är påskafton och det är mycket annat kul som händer. Här är min påskhällsning till er läsare. ( Det är min lillebror som jag har sminkat till påskkärring, antyd "kärring" ), haha!

image47

Hur söt är den inte?

Premium High Shoe Boot
Topshop £75.00




 


Ja mamma, jag vet att det är en kjol . . .

. . . Men det funkar lika bra som en innomhus klänning. Idag blir detnog mäst till att hålla sig inomhus. I och med att det snöar typ åt sidorna & uppåt. haha :)  Men då akn man alltid mysa till det med en lite kortare klänning som är både snygg och skön att strosa omkring i hemma. Jag älskar dessutom tyget , mariblått med vita rosetter på , lovely !
image42
                

Garderobsgrubbel

Just nu känner jag att det är mycket som måste förnyas i garderoben och även i skohyllan. Mina "herrksor" har redan blivit mycket utslitna och det får snart bli dax för ett par vita tygskor. Men det är SNÖ ute, så jag akn nog inte börja använda dem riktigt ännu.

Det finns så mycket fint nu. Eftersom att man lägntar så mycket till våren vill man ha allt nytt men ajg tror att man gör bra i att vänta lite för det kommer mycket fint om ett tag. Ta till exempel h&m´s kollektion som kommer ut v17. Som ni ser på bilden nedan finns en mycket omtalad fodralklänning som ajg gärna skulle ha på mig på skolavslutningen som kommer ut i butik just då, v17!
Jag har även fått nys om att det sak komma ut ett väldigt gulligt linne med Mimmie på från h&m v15. Det ska lätt hamna i min garderob för endast 99:- tror jag det var.

Armbanden från Cocoo.se med lyckoönskningar på är bland det underbaraste i smyckeväg som är nytt på marknaden just nu. Själv skulle jag gärna vilja ha ett med texten : Follow your dreams.

Minijackan från Topshop ( bild nedan) är ju så bedårande gullig. jag har hört att "alla" bloggar om den just nu, men en så länge har ajg bara sett en göra det så ajg får kolla på dne när jag kommer mig in i staden.

Även Marint är ju fint i vår/sommar så jag tror jag ska satsa på en kofta, kanske från Rut mfl.( bild nedan)

Några tunikor och några strumpisar skulle inte häller sitta fel just nu.

En väskasom man kan ha till skolan är ett så kallat " BEHOV" men det är inte så jättelätt att hitta ( jag vte , det finns massor av owersizeväskor) men det gäller ju att hitta den rätta med .

Men somsagt, det är fortfarnade snö ( PÅ PÅSK ) så jag får ta o lägga band om mig och inte handla upp alla pengar på samma gång. haha <3

P&K, älskar bloggläsarna.
image41
h

Påskmiddag

Detta skulle jag vilja ha på mig på påsk när vi ska ner till några i släkten och äta middag.
Det som ser ut som enkjol är igentligen en cape, men jag tror det skulle funka att använda som kjol med.
image40
.

Veckans funderingar

Jag vill från och med nu att  ni ska veta , Karolina har blivit en klädberoende tösebit utan pengar att handla för.

Ska jag se det på den ljusa sidan , jag ahr fattat galoppen . Jag måste våga gå mina egna vägar. Även fall ajg inte har råd just nu så kan jag alltid ha det i mig ?

Eller ska jag bara deppa ihop totalt? Helst skulle jag nog valt alternativ ett men nu är dte så att ajg deppar nog ihop totalt framför tv´n ikväll. Ush o fyttirackan, kunde man inte få typ 5000 i månadspeng ? De hade nog räckt , förtydliga "nog" ;) haha


Påskönskningar

Eftersom jag nu så duktigt har slutat att äta godis så vill jag inte ha godis i mitt påskägg utan jag skulle vara superglad om detta lilla armband låg där och skrammladeså härligt istället. Ni hittar det på Cocoo.se

Rut mfl

image39

Jag är väääldiigt förtjust i Rut med fleras hemsida, vad tycker ni?

Sommarkänslor.

Nu vill vi ha sommar på riktigt. Här är vad sommar är för mig. Vad är sommar för dig? Jag utmanar er att lägga ut ett kollage på vad sommar är för er. Jag bor ju ute i sotenäs året om så sommaren för mig blir iktig högsäsong när det kommer massor av badgäster( badjävlar som vi säger) hit ut. Härligt härligt , snälla sommar kom NU!
image37

Elin gör det med lagom mycket stil.

Elin kling bar den igår när hon var med som gäst i vakna med the voice. Jag satt så besatt aan kan vara när man är sjuk och kollade på detta. Hon bor en hel outfit från topshop ( we like ), en tisha med trycket supergirl, ett par  jeans som satt som ehand i hanske på henne och en underbar jacka över den enkla men så stilfulla t-shirten. Jag gillar det eftersom att hon inte klär upp sig till tänderna vardagligen och det ska man inte göra heller man ska ha stil men lagom mycket på vardagen sen får man gärna klä upp sig ordentligt på fest och andra högtider.

Denna underbara jackan skulle jag mer än gärna lägga beslag på, priset på ca 570:- känns lite väl mycket men vi får se hur det blir med det. ven dom slitna blåa byxorna skulle kännas som ett + i garderoben .
Rosetten på bröstet  är helt rätt just nu!
Boucle Bow Front Jacket

Överdos av bus.

image36

Okej här kommer en varning till er som har tänkt att börja använda brun utan sol.

Jag använder Nive body summer glow , medium to dark skin.
Efter andra påtagningen i ansiktet ser jag nu ut som en morot med grillgrydda på, inte vackert alls. Detta felet har ajg gjort många gånger och det är inte ett dugg kul att vakna upp och märka att man är orange i ansiktet och naturligt färgad på resten av kroppen ( armarna/halsen/benen ) , visst du kan ta där md men om man bara vill pigga upp ansiktet lite så ta bara en omgång, det räcker gått och väl.

Den funkar nog mer att ta flera doser av på sommaren men inte nu när man är vinterblek.
Men man kan nog testa en ljusare variant nästa gång man köper ny flaska.


Ni vill bli stormade .

OKej, nu ska jag skärpa mig. Jag har fått komentarer om att detta inte känns som en riktigt moderiktig blogg. Jag kn förstå, det är inte så lätt att ha en helt moderiktig blogg när man gör såå (så) mycket annat också. Jag går i skolan, har prov, och sist men inte alls mist tränar 4 ggr i veckan. Jag bor ute på landet, men jag försöker.

Snart ska jag storma er, men vi får låta det ta sin lilla tid. Jag måste hitta hem till min egna stil först. Utforska lite omkring mig. Jag står på väldigt öppen mark, känns det som.




Våren börjar smyga på i hörnen här och där och blåsipporna står ute i backen, mn det är fortfarande chanser för att man vaknar också är det vitt överallt eller så står regnet i backen som alldrig förr.
 Nej , nu låter jag som värsta meterologen men det jag menar är att klädvalet inte är så lätt just nu.

Stil går inte att köpa för höga summor men alla bäckar små som man så fint kan säga. För att ha stil får man ändå ha lite pengar att kunna lägga på kläder, accesoarer, skor.
För oss som går i skolan och inte jobbar (har inkomst) är det inte lätt. Man vet inte om man ska köpa nya vårskor nu eller om man ska vänta o köpa dom vita tygskorna om en månad när det är torrare i backen eller om man ska köpa dom fina vårtopparna redan nu på vårkanten eller om man ska vänta o se fall det kommer ut någontingen nytt och snyggare.

Jag tror att man kan säga såhär, detta är ett problem för många som har gett sig in i detta med stil och bloggar. Känn dig inte så ensam, dom flesta som bloggar är nog runt 18 - 25 år , inte vet jag, men något jag vet är att ajg bara är 13 ( snart 14 )  år , jag har inga inkomster förren i sommar och efter det, då fan ska det shoppas.
Men även sparas.

Ett tisp till er som inte har några inkomster pågrund av att ni går i skolan och har skolplikt, gå i skolan och lär dig saker sedan kan du jobba på sommrarna för att få lite inkomster. Det är alltid något att leva på under vintern och alltid bra för framtiden.

Detta säger jag som snart 14 åring, så ni får tänka vad ni själva vill men jag känner att det är nog såhär många tänker i min ålder , jag om inte någon annan, som har gett sig in i bloggandets värld och inte bor mitt inne i stockholms innerstad.


Sunny days i hooping for, sunny days....

Fräckaste bågarna hitils på säsongen.image35

Sjuk , igen.

Nu sitter jag här alldeles rufsig i håret med joggingbyxorna på , fotbollsträning snart igentligen men jag har mått dåligt hela dagen så det blev varke skolan eller träningen idag, tror inte jag kommer orka gå till skolan imorgon heller, jag hatar min mage & min förkylning.

Det är i vart fall inget fel på aptiten här inte, jag har säkert ätit 5 stycken bullar idag. Men har mamma lagt in 4 påsar med vaniljbullar med mandel uppepå i frysen kan man ju inte motså dem. Fast jag har varit duktig och ätit min havregrynsgröt till frukost som ska bli en ny vana frånochmed idag. Jag har försökt tidigare också men ahr alltid fallit tillbaka till mackor eller fil, inte bra alls. Men nu ska det bli ändring på det, jag tänkte att ni får uppmana mig varge dag helt änkelt. Så ska vi se om jag blir piggare, i sådana fall kommer det slå ut på er med, ju piggare jag är, ju mer bloggnig. :)

Whitehouse 15/3-08

I lördags på whiteroom var det många stilar om blandades allt från sjörövar inspirerat till riktigt riktigt snygga outfits.
Det fanns även dom som valde att , jag vet inte vad? Sätta ögonbindel på sig snurra några varv och gräva i garderoben efter det som kändes frästande, vilket tyvärr var en spetsklänning med strumpeband till,klänning, vilken inte var så jätte förtjusande var enligt mig förra veckans modemiss.
Linda EkholmJocke Niss & Jacob Dahl



Dessa tjejer därimot hade det mästa under kontroll.

Nanna Helsen & Jennifer ForbesMicaela Moreno & Anna Hibbs
Blommig klänning , HISS
Bara axlar , HISS
Färgglad scarf , HISS
Kornblått , HISS
stora armband , HISS
Tofsen som sitter mitt uppe på huvudet ( tjej två från höger )kändes faktiskt helt rätt iomed att hon hade rätt så kort hår och att det gjorde att man såg scarfen mycket bra. HISS

Kate moss

Vad tycker ni om Kate moss nya vår & sommar kollektion på topshop?  Hon har fått en egen hemsida där hon visar upp sin kollektion. Jag kände inte så mycket för dessa krektioner men det fanns en godbit jag gärna skulle vilja åt, nämligen ett par skitnygga jeans för 45 euro. Jag har nog för många jeans för att llägga pengar på det just nu, nu vill jag ha sommarkläder. För visst vill i ha sommar nu?                                                                                              
                                                                                                                                                                                                                           Zip Skinny Jean

Skinnjackan



Jag vill ha denna fast i brunt , är den inte underbar? Kolla in hur Kenza bär den.
jag vet att ajg shötar något väldgit om drömen om den perfekta skinnjackan men ajg vill värkligen hitte "the skinnjacka" o det känns som att det kan inte bli mycket bättre en denna, specielt inte om man kollar på hur Kenza bär den. I want it !

Topshop skickar till sverige .

Idag hade F varit nere och köpt aftonbladet och Sofies mode på lunch rasetn ( toppen , då kunde jag läsa henne , haha.)  Jag fick en ren chock när jag läste i en liten ruta med överskrift Topshop. Det stod att Topshop skulle börga skicka till sverige från topshop.se , guud vad bra. Då slipper man ju bo i en storstad för att kunna få tag på godbitarna. Men jag ska nu kika om detta är sant o inte bara skvaller. Någon som kanske vet , som har bestält ?

Dagens outfit

Dagens outfit var jättetråkig , men man har sina dagar. Den bestod av en vit tee , mörka Lee stuprör & kofta.

Myskväll

Goderkväll allihopa .
Nu har jag vart på myskväll med min söta klass. HAHA , vi lagade tacos och gjorde müsli som vi kunde äta imorn till frukosten.

Alla skulle ta med sig något som dom gillade att göra på fritiden , jag tog med mina spikskor och min tävlingsdräkt till friidrotten. Jag tänkte att alla tar ju med fotbollar och sådant, så jag tog inte det.
F, våran största fotbollsnörd <3 haha , alla trodde hon skulle ta med sig typ fotboll och så men hon sa att hon hade inget specielt. Men när vi väl satt där plockade hon fram något ur sin väska och sa ,
- Detta brukar jag sitta och leka med hemma . Då tog hon upp 3 Barbiedockor , ahahhahaahahha x´D
HAHAH gud vilken humor asså , jag garvade ihjäl mig ;'D F,F,F du är för söt <3
 ( för er som inte fattar så var det hennes lillasysters barbie´s )

Imorgon blir det bada & sola med F, P & E tror jag allt o sedan fotbollsträning. Får se om jag har pengar till det bara. :)

Dagens önskeoutfit.

Alltihopa är ifrån Forever21 !  Delicious. :) image14 ifr


Lönar sig att plugga.

Jaaaahooowe ! Gud vad glad jag blev , jag skulle ju inte få en skinnjacka bara för jag redan hade en ( ful )  vårjacka. Jag berättade för mamma att jag hade fått 37,5 av 40 på mitt senaste So-prov ( bättre än dom flesta i min klass)  och då hade hon pratat med pappa o dom bestämde att jag skulle få en bara för jag hade varit så duktig( inte skryt , dom sa det) , det lönar det sig att plugga , Jiiihoooowoe ! 

Frågan är vilken färg jag ska ha , nu vill jag ha hjälp. Brun eller svart?
Jag lutar åt brun för det är så fint nu till våren. Men vad tycker ni , glad för tips var det finns fina skinnjackor med.

En salig blandning.

Hejsan allihopa , idag blir det nog min sista friidrottsträning. Jag hinner inte med allting. Jag rider , spelar fotboll , friidrott osså vill man ju ha tid med kompisar & blogga , haha :)  Det är ju läxor o sådant med.Så jag måste välja bort något , och då blir det tyvärr friidrotte. Vi har inte så stora lokaler o sådant här ute heller, det är synd. Jag ska föröska satsa på fotbollen istället, det är roligare.

Men nu ska vi prata om nått roligare, idag hade vi dansuppvisning på gympan.
 Vi dansade till Candyman - Christina Aguilera. hahaha , när hon säger apitite skulle vi ta ut tuggumit o vira det runt fingret , när jag gjorde det började jag gapflabba. Haha , jaja det är sådant som händer ! :D  Det var gött skojj o kolla på dem andra iaf.

Nej nu ska jag snart iväg på träningen , pusshej <3

12 mars. Jag skärper mig today ;)

Dagens outfit ;
casull T-shirt - H&m
Guldskärp - Bikbok
Balongkjol i jeanstyg - JC
Refflade strumpisar (svarta) - H&m


image21


Mer färgade strumpbyxor

Detta tycker jag är grymt snyggt.
Det är självklart snyggt med enkla färger också , som svart & grått men vill man pigga upp lite kan man sätta till färger som ; gult , rött , marinblått mm.
Innan sommaren vill man inte egärna visa sina bleka ben , då är detta toppen !

SÅ , MER FÄGERGLADA STRUMEBYXOR ÅT FOLKET !!!

image22



 

Flowerpower

Igår när jag kollade igenom Sofis mode hitade jag 2 väldigt söta klänningar med blommor på , min favorit är den från h&m(endast 349:-) , som jag mååste o då menar jag MÅSTE  ha till (kanske) skolavslutningen,  men det fanns en som var fin från Betsey Johnsson (4199:- ) också .

Vilken tycker ni är finast? 
( överst -h&m , nedanför - Betsey Johnsson )


image15


image16







Dagens ;

Dgens outfit blev nästan samma som igår , samma blus i vart fall , men men ....
 
Blus ; cassels
Tjocktröjja - spotshoppen i tanum , haha typ från swedenmount
Vsart linne - Bikbok
Svarta stuprör - H&m ( insydda)
Strumpr med snobben - H&m lr Lindex ?



image19

Badhuset

Godmorgon sömntutor <3

Nu sitter jag här , tidig för en gångs skull, o ska snart gå ut till bussen. Idag blir det badhuset med skolan , simträning o sådant , bra för kroppen antar jag. Dagens outfit kommer ikväll. Har inte mycket läxor nu så jag ska försöka hinna blogga lite ikväll tänkte jag.

Pusshejj leverpastej


Just det , dom gröna byxorna skickas tillbaka idag, dom satt inte så bra på mig . Hoppas på att hitta ett par andra fina typ blåa kanske. Finns ett par fina blåa på Bikbok , dom kanske :D !

Dagnes outfit , surprise ;)

Gissa vad? Jag har tagit kort på dagens outfit ! Vilken överaskning va? haha

Okej , Dagens outfit ;
Vit blå smårandig blus - Cassels
Svart kofta - Dcate
Svart linne - Bikbok
Mörkblåa jeans - Lee ( insydda av min mor <3 )
Armband som egentligen är ett halsband - fyndpåsa Glitter

 

Bilderna har tyvärr försvunnit från sidan....
 


























 


Gröna byxor från H&m

Jag kan inte bestämma mig , men jag måste göra det nu !

Ska jag behålla mina gröna byxor från h&m ? E det någon mer som har beställt dem? Vad tror ni?  För om jag behåller dom måste jag nog sy in dem lite lägnst ner i byxbenen . Dom är såppas tajta runt resten av benen. Jag vil ha HJÄLP ! Vad ska jag göra?

What a good idé :D

image2

Först måste jag säga ; Vilken smart idé av " Något vanligt "att ha sin första tävling på detta sättet med ett så stort pris , det var tusan det bästa priset jag sätt tror jag.

 Motivation: Vi kan börja med arbandet ; det ahr jag suktata efter såååååååååååååå länge , har inte blitt av o köpt det bara. ( hoppas hoppas ) Sedan tar vi dom kanonfina nagellacken ; I löööööve the colors , passar perfekt  när inte våren vill sätta fart då man gärna vill pigga upp sig lite med glada fäger. All underbar Makeup då? Lipglosset , mascaran & id ögonskuggan , I want it ! Den perfekta fest-makeupen. Sist men inte alls minst ; Christina Aguilera doften , jag ska ju till och med uppträda med hennes låt snart , vad underbart o få spraya på sig den doften då och riktigt leva sig in i hela känslan att vara Christina Aguilera.
Nu håller jag tummarna hårtt hårtt hårtt för att ajg sak få vinna detta underbara priset ( prisen) !

Nu tycker jag också att DU ! ska tävla här !
 Ja , just du !

Vacker utan spackel

Eré bara jag som kommer ihåg Joakim Hillsons gamla låt - Vacker utan spackel ?

Jag kollade runt lite på Youtube nu o då sökte jag på den , den är så sjukt bra. Här har ni den , var bara tvungen o visa er denna "real" låten.

Här har vi bevisen för att man kan vara jättevacker utan "spackel" ! Kolla dig själv i spegeln , DU ÄR FIN !

Morning morning.

Godmorgon . Igår blev det myspys hos F med P, F & S . Vi kollade på Melodifestivalen (andrachansen). Jag , P & S gillade ju Ola men han åkte ut , det var synd . Men Sibel o Nordman är också duktiga. Men vi kom på att då kommer Olas låt ut snabbare på Radion (i) , haha .  Sedan jobbade vi med ett skolprojekt med gymnastiken , vi skulle sätta ihop en dans med låten , Candyman - Christina Aguilera. Det gick väldigt bra faktiskt. Uppvisning till veckan nu.

Vi sov hos F allihopa , vi somnade väll typ vid 06.00 tror jag . Sedan klockan 09.45 ringer min pappa , ba - Du , vi ska till stan nu , om du inte vill ta en buss till eftermiddagen kan ajg hämta dig innan vi åker , o jag ba - aaa , oke godmorgon på dig med. Men så blev det iaf . Sov en kvart till sedan gick jag ner och blev upphämtad av Pappa , alla andra sov . Fniss ;D
Nu sitter jag hemma o knarkar Läkerol för min onda hals , snarkar & borde plugga eftersom det var därför jag skulle hem. No prov imorgon . Fyttifasen asså. Föresten har jag tänkt på att Läkerol Original är faktiskt väldigt gott ! haha :D

Förlåt säger jag bara för att jag inte har laddat upp dagens outfit på flera "år" . Ska bli bättre på det . Lovar .

Här är iallafall Olas sjöna sång ;)


Björn Gustafsson is the man ;)

image41
Bild ; Expressen .
Björn gutafsson brukar inte ställa upp på intervjuer men när han kom till Robins i går kväll blev han utfrågad om det mäst , när han blev av med oskulden t.ex ? 20 , det var ju " längesedan " säger han , haha ;)


Björn Gustafsson har på rekordkort tid blivit superkändis och pratshowvärden Robin Paulsson undrar om det gått för fort för honom.
- Jag har inte hunnit märka något. Jag jobbar konstant. Och det här är väldigt stressigt, säger Björn och berättar att han bara hinner med jobbet.
Han berättar att han till och med stressar när han går på toaletten.
- Jag kissar hårt för att spara tid.

Björn blev av med oskulden när han var 20 år.
- Kul att du tar upp det, skrattar Björn besvärat och tillägger:
- Det var fantastiskt. Fem getingar. Det gick smärtfritt.
Han berättar också att han kysste en tjej första gången vid ungefär samma tidpunkt.
- Jag väntade för jag ville vara kär i en tjej först. Och då blev det då.

Jag o mamma satt o garvade som två galningar i soffan när vi kollade på sesongsavslutningen av Robins igår. Kissar hårt , haha :D

Han är ju för söt , en kille med humor , utséende & hjärna .

Berries

Summerberries in the garden , we love it <3

Baddräkt med sockersöta jordgubbar - Gojane
Körsbärshalsband - Kyssjohanna
Glass med trädgårsbär - Gbglass
Randiga trosor med jordgubbar - Forever21
Blåbärsfärgad klänning -  Style by Nichy Hilton

                    image24

Weakday blir H&M

image25


Citerar Karolina på

Hotspot ; 
H&M har köpt 60% av aktierna i klädföretaget Fabric Scandinavia, ägare av Weekday, Monki och Cheap Monday, för den nätta summan 564 miljoner kronor. Jag skulle hävda att det är ett logiskt och bra köp från H&Ms sida som inom de närmsta åren även kommer att ha rättigheten att köpa upp resterande aktier i bolaget.
Grundarna av Cheap Monday är nu mångmiljonärer så det är bara till att gratulera. Vem hade kunnat ana det när Örjan satt och hängde i sin minibutik, Weekend, på Lilla Essingen?

Min komentar;
Det är ju otroligt att dom har kommit så lågnt. Nu är han somsagt mångmiljonär . Vadå lyckats lixom? Hoppas H&m tar väl hand om märkena bara.

Era komentarer?

FunkyMonki

Monki har fått in underbara kläder nu , lite citystil över alltihopa .
Kolla in deras nya kolektion , det är värkligen värt 10 minuter!


image23

Dessa söta dojjor finns på Monki , är dom inte för fina ?

Föresten , är det sant att H&m ska köpa hela Weakday? Låter som ett smart drag av H&m , vad tycker ni om det?

Fotbollsträning

Hejsan alla gilrz , idag var det fotbollsträning , det var lätt roligaste träningen jag vart på ! Sjukt kul. I slutet låg vi mest på golvet o flabbade tror jag ! :D

Dagens Önskeoutfit

Mintgröna pumps - Asos

Gråa shorts
&
Vit tröja + bälte
-
Monki

image32


En kjol till

Ojsan ojsan vad jag blir sugn på en TILL kjol. ( ni ska snart få se en bild på nyinköpet)
 Här är några varianter jag gärna skulle vilja lägga vantarna på.


        Kanske en från topshop?
 

image31

Jätte ledsen , förlåt

Åh , jag har s satans dåligt samvete för jag inte har bloggat på länge. Ni SKA få se dom outfitts som har susat förbi men ajg kan inte ladda upp bilder just nu , bajsdator.
 - Men denna gången lovaaaarrrr jag att dessa bilder ska upp. Asså jag är värkligen ledsen.
Men jag slänger in en bild på mig o min systerpåväg till göteborg , Farshatt. Hat bäst <3
image29

F&P <3

Hejsan allihopa , idag var jag med F&P på Torp och kollade lite i affärer. Jag köpte en vanlig vit t-shirt , en jeans balongkjol typ ? , en fyndpåsa från glitter med massa krimskrams haha & sportbh. Ni får se lite av vad jag köpte imorgon, för jag orkar inte ta kort på allt ikväll.

Dagens outfit var ; 
randig farfarsskjorta i blått och vitt - Cassels
 Svarta stuprör - H&m
 Svarta skor - Dinsko 
Rosa sjal -  Mammas gammla.

- Har tyvärr inga bilder idag - Förlååååååååååååååååt !!!   Ska ta många bilder imorgon istället . 
Jag har så mycket prov o skit just nu oxå.

Föresten? kan man ha hängslen till en högmidlad jeanskjol tror ni?
 

Farshatt

Idag var jag på söndagsmiddag med Mormor , mormfar ,agneta , matilda & familjen på farshatt .Jättemysigt! dagens outfit;
image26
image27

My love <3

H&m har fått in nya saker IGEN ! :D Jag är ju överlycklig , men om jag nu inte skulle vart så snål o spara mina slantar . Det får snart bli något nytt igen , jag kan ju itne sitta o hålla i pengarna , då försvinner dom ju ändåså bara . Det har jag märkt. Jag skulle ju spara ett presentkort på JC för 300 kr som jag fick i julklapp av mormor , men icke sa nicke , min plånbok försvann. Fy på den.

Nu ska vi inte deppa , har hittat dessa ssöta sakerna på H&m nu + massor av fler fina saker.
Något som dimper ner i din garderob? Min hamnar ju kanske något litet i , kanske.
image23

Förstemars

Haloowe ute i höst/vinster kylan . Borde det inte vara lite varmare den förste mars? det tycker iaf jag !
Jag vill värkligen ha sommar nu , jag vill ha mina gröna byxor &jag vill bli brun NU! .Som ni ser är det mycket jag vill. hehe...

Nu ska jag iallafall snart kila iväg till babesen o baka pizza med dem o antagligen blir det melodifestivalen med dem sedan också. Anars har jag spenderat dagen uppe i stallet , ridkurserna blrjade idag o jag är där som vanligt med ett glatt humör o hjälper de små barnen med allt från att sadla till att springa i padocken. Tur att jag har C vid min sida ,  älskar hjärtat <3


RSS 2.0