Prao

Nej vet ni vad? Nu drar jag på prao snart. Tre väskor med kläder och annat står och väntar på mitt rum och om någon timme tror jag vi drar hemifrån. Jag, mina småkusiner och min moster. Praon blir på Ica maxi Special i Göteborg och det bli alldeles säkert dunderkul. Något som inte är specielt bra är att jag glömt mina prao-papper i skolan och vi skall redovisa när vi kommer tillbaka efter lovet. Som tur är har jag Patricia som fixar dem åt mig, tror hon postar dem åt mig. Så, som ni förstår så blir det ingen bloggning förräns om  fem dagar. Däremot när jag kommer tillbaka är snart tävlingen slut och jag håller tummarna på att jag, när jag kommer hem, ska kunna utse en vinnare bland många vinstsugna. Så komigen delta nu. Som man brukar säga, - Ung eller gammal, ful eller snygg, glad eller ledsen, var med, var med!

Jamen är det inte bra

 

..  med lugn musik ibland? :D

Kalle-wille


Grattis bror 4 år!
Våfflor och skattjakt, hoppas du fick en fin dag.
clumsy in a soil slope

Hej solstrålar!

Jag måste berätta om hur klumpig jag har varit idag. Nu kommer ni att få er ett riktigt gott skratt, det kan jag lova!

Vi var nere på torget för att kika på några saker och plötslig upptäcker vi att det bara är tre minuter kvar tills vi börjar och rusade ut från affären vi var inne i. Utanför står två tjejer som vi känner med sina moppar och några hoppar på bak på dem medans jag och Fannie beslutar oss för att springa upp. Självklart springer fannie jättesnabbt och jag orkar inte med i hennes tempo, jag måste tilägga att Fannie nog är en liten träningsnarkoman. Flåsig som jag var sa jag - Vi springer upp till kyrkogården och sedan går vi. Vi sprang lite längre, gick upp för den branta trappan och började jogga igen. Efter en det kom vi till ännu en trappa. denna gången nerför,  som vi sprang för och efter den kommer det en liten jordig slänt där jag började gå igen. Fannie sa till mig att vi för tusan fick springa nu om vi skulle hinna, trots att vi var tio meter i från klassrummet så började jag springa igen och just som jag gör det snublar jag på en "osynlig" sten och faller med magen pladask ner i den blöta jorden. Precis i det ögonblicket  som jag  föll mot marken och gled ner i slänten kände jag mig inte specielt lyckad och ville helst bara bli osynlig men trots det låg jag bara kvar där och när min hjärna hann koppla hur kul jag måste ha sett ut började jag gapskrattade åt mig själv. Jag hade som tur med mig ombyta så jag slapp gå med jordiga kläder hela eftermiddagen. Ojoj, som det kan gå, de som gick förbi när jag rammlade fick sig i alla fall ett gott skratt!

Nu är det tajm för mig att plugga hemkunskap och jag ska också försöka hinna med att röja upp saker till mitt nya rum så jag slipper göra allt på fredag eftersom jag måste packa till prao och konfa då också.Hoppas ni har ätit många våfflor idag så det itne bara är jag som har dåligt samvete för det. Sist men inte minst måste jag säga grattis till min lillebror som fyller fyra idag.Snodde denna bilden från flisan, hoppas det var okej gumman ! <3

Press the button and let it play

Henrik Halvarsson » Glamour » 2
Bild lånad från Lundlund - Henrik Halvarsson

Sitter här med dunknde högtalare med dålig tecknomusik. Ja, dålig tecnomusik. Då kanks eni undrar varför jag lyssnar på det? Jo, jag blir på något konstigt vänster glad av sådan musik. När jag har blivit glad av musiken och av solstrålarna som strålar in mellan persienerna hade jag tänkt ta mig en titt på hemkunskapspapprena som jag ska ha prov på denna veckan. Pust, jag vill bara leva just nu. Inte sitta hemma och plugga. Nej, jag lovar att jag inte kommer att kolla ett dugg på hemkunskapen idag utan jag kommer bara fixa med det nya rummet eller sätta mgi med gitaren. Fy på mig!

Efter att jag har haft dåligt samvete eftersom jag inte äns har kikat på HK`n kommer jag sticka iväg på fotbollsträning och glömma mitt dåliga sammvete. Efter det blir det antagligen lite kvällsmat och... till att krypa ner i min nya stooooora myyysiga säng!

Slängpussar !

japanese inspirationI like big butts

Jag har haft denna låten på hjärnan hela dagen! Jag har ingen aning varför, har ni kanske någon aning?
Herregud jag kan inte få bort den från huvudet.
Åh, denna är för skön! :D

Miss sunshine

Idag är det solsken och vem är inte glad då? Jag tänkte ta mig en springrunda senare till kvvllen, trots näsatäppan. Nu ska jag sätta mig på trappen i solskenet och skissa på en kjol som jag tänkte sy av lite blommigt typ som jag hittade för ett tag sedan i en låda nere i källaren. Helgen har mest spenderats med de bästa Patricia och Felicia och igår var vi med Sofia en stund med. Jag fick till och med upp dem till stallet igår, haha! :D Oj vad rädda  de var. De blev inte mindre rädda när min häst började busa i padocken heller. Hon hade inte blivit hoppad sedan innan vintern och fick väll precis som oss vårkänslor och ville bara springa oh hoppa dit hon själv ville. Menmen, jag ramlade bara av en gång i alla fall.

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att blogga den senaste veckan men det har varit så mycket i skolan och runt omkring den att jag inte har hunnit med. Nu är det bara en vecka kvar i skolan, en vecka prao och sedan är det påsklov. Min paro blir hos mosterns min i Göteborg ( Mölndal ).  Det blir väll till att plocka upp varor och sådant tror jag.

Nej, nu ska resten av familjen utpå fika-promenad i skogen och jag kan inte bara sitta här och slappa till. Hejdå på er & puss!
Jag älskar er!

Bara en notis

Kom ihåg att det är insidan som räknas!
Alla har vi våra skavanker.

en liten smula dikt


What would we be without our inside?
Just an empty soul without spirit and glow!

Don´t be that fucking bitch when you´r down
Just be patience and let it take it´s time.

I know it´s really hard some times and it feels
 like you will lose your mind
then think of a happy memorie and take that
 sour face to rewind.

Try to be happy, becouse if you´r not
It´s neither you or your friends wo will have jackpot!

That will not be fun,
so take it down.

Then you will feel fine
and you can let your smile shine!

.. But sometimes it must be ok to cry and feel down.


Jag lovade er bilder från helgen..

..och jag håller vad jag lovar! Det kommer väll mer frammåt veckan för jag är bara allmänt sur just nu. På allt och ingenting!

Fredag: Match mot Bullaren/Tanum. Lerbrottningen slutade med vinst för oss, 5-0! Kullerbyttor i leran var en självklarhet.
Lördag: Stallet på eftermiddagen. Efter det drog jag och Flajs till Ph och hade det pent med resten av töserna.
Söndag: Jag och Flajs har städat mitt nya rum och gick på fika-promenad med kamerorna.Lördag, jag vill vara lika brun som Flajs.


Söndag, foto-time!

Lördag - stallet. Bazana som är min favorit-plutt!


Vinn sockersöta smycken från MarMalaid

Detta är min första tävling så jag har inte någon erfarenhet av hur det brukar gå till på liknande tävlingar. Min tävling går till så här:

För att kunna vinna dessa sockersöta armbanden från MarMalaid skall ni skriva en motivering till varför ni läser just min blogg, vad som är extra bra med den och gärna med tips på vad som kan förbättras. Ni skall också lägga ut DENNA bilden på eran blogg/bilddagbok med länkning till detta inlägget (altså till tävlingen). Det är viktigt att ni länkar bilden hit till tävlingen!
 
OBS!
Motiveringen skall skickas till mig via kommentarsfältet nedan. För att ditt bidrag skall komma med i tävlingen måste du ha fyllt i ditt namn och giltiga uppgifter om din e-mail och din blogg/bilddagbok ( gärna direktlänk till din länkning ). Man måste ha blogg/bilddagbok  för att kunna tävla eftersom ni skall tipsa om tävlingen där.

Bidrag inskickade efter  midnatt den 4 april är ogiltiga. Efter det ska jag så fort som möjligt lotta två vinnare bland de tio bästa motiveringarna.

Lycka till!MarMalaid arbetar under mottot Affordable Elegance. Med det menar de att deras utbud består av designade smycken med modern elegans och hög kvalitet till attraktiva priser. En oslagbar kombination, ett vinnande koncept helt enkelt. Och det är deras kunder som är vinnarna!

För att kika in fler smycken från Marmalaid så får ni klicka er in här:  http://www.marmalaid.se/Time to say goodbyeBara att trycka på bilden för att höra den finaste och sorgligaste låten i världshistorien.
Här är en till.

Where are you nowI was crying my heart out today

Begravning idag för min käraste farbror <3
- En av de underbaraste mäniskorna jag någonsin kommer att lära känna.

Alla hjärtan som klappade där inne i kyrkan - de alla klappade för dig.

Alla tårar som så våta föll ner för våra kinder - de alla tårarna var för dig.

Kistans lock så fullt av rosor röda - de alla  var för dig.

Jag mins dig som en förebild och en extra fadersgestalt. Du har altid funnits vid min sida och du kunde, på ditt speciella sätt, prata med mig även som barn. Jag tror det är därför jag saknar dig så otroligt mycket. Min barnvakt, fadder, granne och sist men inte minst farbror, fick en väldigt fin begravning. Sångerna du tyckte om spelades. Om en begravning kan vara perfekt så var denna det. Jag lovar att vi finns kvar här för dina närmsta familjemedlemmar med kärlek, tröst och värme. 

Vila i frid <3


Ska vi lova varandra varsin sak?

Pappa tog hem systemkameran från jobbet igår och jag kommer att ta mysiga bilder i helgen. Det är vad jag lovar om ni lovar att sprida till alla era kompisar som har bloggar att vara med i min tävling som snart kommer. Man kommer att kunna vinna riktigt söta smycken från MarMalaid och jag välkomnar som sagt alla med blogg att deltaga i tävlingen. Tävlingen kommer förhoppningsvis att dyka upp i helgen men om jag inte hinner det kör jag igång den i början av nästa vecka.

Converse med rosa strumpor

Tjolahej!
Riktigt, och då menar jag riktigt, sega lektioner hela dagen. Eftermiddagen spenderades med Sofia och vi tog en promenix genom halva Hunnebo, köpte digestivkex  på Konsum och hade det allmänt härligt i vårsolen nere vid bryggorna. Oj, jag vill ha sommar nu!

Väl hemma var jag träningsugen till tusen. Först sprang jag kanske 4 km?, ingen aning hur lågnt faktiskt, men vet att jag sprnag i en hemsk  men väldigt skön backe. Denna gången kom jag nästan hela backen upp men nästa gång ska jag komma upp för hela backen. Andra gången gilt får vi hoppas! Efter springningen körde jag styrka hemma på golvet, sit-ups, rygglyft, armhävningar(på knä) och sådanadär juckmoves som tränar rumpan gött. vad är erean bästa styrketränings-övning?

Jag vet att jag är urdålig på att lägga in dagens men idag hade jag iaf på mig en randig skjorta från Cassles med ett vitt halvlågnt linne under och leggins. Skor vart Converse med rosa strumpor, inte bästa combon.

Nu är det läxor som gälle roch sen ska jag röja undan lite här på mitt rum eftersom min syster ska sova hr med mig i natt. Mamma målar nämligen på övervånigen och hon tål inte den starka doften, Yes, snart är mitt rum klart!
'

 Loppan och Karro x 4
gammla gammla gammla ( förutom de två nedersta )

spring-pling-plong


Den osminkade sanningen hörru. . . ! !

Ett historia-prov och syslöjd näst intill hela dagen. Senare gick jag och Flisan och köpte varsin stor marabou till mellanmål. Jädrans vad nyttiga vi är! Nej, nu ska ingen av oss äta godis mer detta året i alla fall. Vi städade Daniels rum också,oj va dhan måste vara nöjd över oss. Nu är det Engelska-plugg som jäller och jag såg just att klockan hade tickat iväg rejält. Haha ni får tycka vad ni vill om bilderna ovan men .. de är inte direkt överseriösa. Uttråkad och flummig är vad jag blir på kvällen!

come on baby, give me one reason to change

 

 upprivna lee-jeans , converse USA, vitt linne jc, kortärmad grå kofta och violett tröja Åhlens att. . .
I always try to be stronger then yesterday

Åh så gött det var på fotbollsträningen idag! :D Inte som igår när jag skulle träna.. känns mycket bättre idag. Det blir värre på Torsdag. Nu ska jag göra lite sip-ups och sedan ska jag smälla i mig lite semmla. Mumma!

Nu känns det som sagt mycket bättre i kroppen och själen.Tankarna hoppar på mig bakifrån ibland men det blir bättre och bättre i alla fall.

På fredag fyller Flisan år och jag har inte fixat present än. Shyyyysh, hon kanske hör! Jag kommer att komma på någonting, det kommer jag allt.

Nej. vet ni vad! Nu måste jag plugga historia. Jag kan inte ett skvätt och provet är imorgon. Första lektionen tror jag, ojoj. Ett lycka till kanske?

XOXO

a world full of sorrow

Jag vet inte vad det är med mig. Jag mår inte bra, jag orkar ingenting och allt är bara jobbigt. Hela dagen har jag känt mig skakig och kal. Jag har hjälpt pappa med mitt nya rum på övervåningen. Dratt av skyddpapper från golvet, skrapat bort färg från listerna och packat upp sängen. Då tänkte jag inte lika mycket men vist tänkte jag. Jag har  pluggat idag också, eller vet  ni vad? Jag somnade bland mina so-papper. Tro det eller ej men så trött är jag. Alla minnen av "honom" som snurrar runt i mit huvud tar kol på min kropp och minst sagt min själ.

Jag skulle just träna lite.  Det var för mörkt och halt ute för att spinga så det blev Bothcamp ( youtube). Tänkte att det kunde få mig pigg men jag orkade inte äns göra 1 1/2 av 4 videor. Detta brukar jag göra minst en gång i veckan typ. Nu kallsvettas jag, mina knän skakar och magen känns uppsvullen.. ush. Jag vill att allt ska bli som vanligt igen! Sova, äta, sova,äta,sova... life goes on in a unfair world full of sorrow.


Sleep well, tomorow is another day!


Kvällen spenderades hemma med godisnappar, en dålig magkänsla och msn. Även dessa kvällar behövs, det konstaterade jag och Fridolina. Imorgon blir det kyrkan och efter det tar jag mig på något sätt till Flisan. Jag ska försöka få med henne till gymmet där även frida tänkte tillbringa en stund imorgon. Med denna bilden säger jag godnatt och hoppas på att både jag och ni får sova så sött det bara går!

Those dancing daysTryck på bilden för att lyssna!


Bilder lånad från : http://www.rockparty.se/media/3347/thosedancingdays.jpg

So here we are waiting for summer to come
Detta köpte jag igår:
Klänning - JC
Jeans-shorts - Gina tricot
De översta skorna i ett inlägg tidigare - Chili ( hamburgsunds skor )
Vit body - Gina tricot
Halvlågnt vitt linne med farfarsknappar och ficka - MQ ( tappat bort påsen på stan, weird! Hur lyckas jag?) 


skorgasm' Mina '


' Elins '
' Fannies '

Hey guys!

Torp med Sofia igår vart mysigt, Fannie och Elin kom in en stund också. Jag fick köpt lite bra grejer,  riktigt nöjd faktiskt. I början hittade jag ingenting som sa "köp mig" men efter en bra stund kom jag igång och fick köpt lite här och lite där. Bra saker, som sagt. Tyvärr tapade jag bort en MQ-påse med ett linne för 199:- men jag har ringt till MQ och som sa att om dom får in någon borttappad påse så skulle de ringa mig.
 
Jag tog kort på sakerna med pappas jobbkamera i gårkväll men just som jag var klar så dog batteriet och pappa hade inte med sig något extra bateri hem.. typiskt eller vad? Det kommer bilder lite emellanåt senare eftersom jag ska städa på mitt rum nu och sedan drar jag till stallet. Synd att det fotfarande är käle i marken så vi inte kan rida i padocken, kanske blir teori idag. Mycket roligare att kunna rida i padocken i och med att om vi rider ut ärdet så hals så det blir endå bara till att skritta.


I´m not a girl, not get a women

Godmorning my ladies and gentelmans!

Här sitter jag med frukosten som vanligt. Jag vaknade med världens morgonfrilla i morse. Så går det när man somnar med blött hår och vrider sig mycket om natten. Just eftersom detta hände fick plattången tyvär rycka in som första hjälpen idag.

Jag ska snart pallra mig iväg till bussen och åka till skolan. Jag vill verkligen inte åka dit nu, inte för fem öre. Så trött på alla läxor, läxförhör och prov. Det bästa är att alla som betyder mycket för mig finns där och pushar på i uppförsbackarna.

Senare drar jag och Sofia till Torp. Jag tror att Jesper kommer dit också, vi får se. Jag måste köpa kläder till begravningen och så vill jag ha lite nya toppar och vårkläder + anda nödväntigheter.

Höjer adrenalinet !
Hälsodag

Hej!!
Jag skriver lite darrande nu för jag har precis varit på hälsodag med skolan och kört box-core, simmning och livräddning. Det värsta är att när man väl håller på känner man " - åh, orkar jag mer? Jaja, komigen nu förfan! " och efteråt känner man " - Men varför körde jag inte hårdare?" Åh, jag älskar när man känner hur man har arbetat i alla fall. Trots detta är det fotbollsträning ikväll så nu ska jag bara ta det lugnt, plugga och äta. Jag fick föresten träffa min bästaste Flajs idag också, oj vad glad jag blev! Hon var en riktig liten brunis men söta små fräknar och hade med sig något konstigt sorts Thailänskt "knark" som vi alla fick sniffa på. Hahahah!!!

Imorgon drar Jag , Sofia  och kanske några mer  till Torp och shoppar på eftermiddagen, Jga är i behov av begravningskläder och snart är ju våren här så då är man i behov av annat också!

En sak till, jag sa ju att jag hade sådan bikini ångest igår. Det var inte så farligt faktiskt, inte alls lika läskigt som jag hade tänkt mig. Haha, lite lårsväng vart det, men vad tusan,det lever väll de flesta med?!

Nu ska jag smälla i mig två mackor. Pussisar och kramisar!


Flajs, som jag fick träffa idag!! <3

Trodde ni inte att jag skulle komma tillbaka?..

.. så trodde ni fel! För här är jag igen och det är med lite muntrare tongångar än vad det var sist. Som ni trogna läsare har förstått så har jag mist min farbror, han stod mig väldigt nära, och jag mår inte så jättebra. I dagens tidnings läste jag hans namn bland dödsanonserna. Jag kände mig nästan spyfärdig o det sved i mitt bröst. Nästa vecka är det begravning och jag ser inte fram emot detta... Trots detta är jag på fötter med bloggen igen och jag lovar att komma med mycket läsning!

Här sitter jag med mina skolböcker och lysnar på " right round" och "touch you right now". Om jag är dans-sugen? Ja, det kan man säga. Sofia undrade om jag skulle följa med till Oscars nästa vecka, fredagen den 13. Nej, hon sa faktiskt mer att jag skulle med. Jag vet inte riktigt, jag är inte discotypen, men det hade kanske varit kul?! Glömma allt jobbigt för en stund, bara "shake at the ass and dance the night away"... får se hur det blir med den saken.

Nej! Imorgon är det hälsodag i skolan och jag hatar att visa mig i bikini. Där är det låg självkänsla kan man lugnt säga. Alla anda är ju så perfekta.. är vad man tänker. Esh, kul ska det bli trots att låren gungar lite mer än vad jag behagar. Först ut är det box-aerobic och sedan livräddning/lek och plask i bassängen.

Jag får också träffa bästaste bästa Flajs imorgon förhoppningsvis! Hon har haft spysjukan efter sin Thairesa och har legat hemma i några dagar och jag har inte träffat henne på snart tre veckor. Jag blir lite ledsen i ögat om hon inte kommer imorgon... men det gör hon, det gör hon!

Fyra tal till i matteboken orkar jag och sedan är jag värd en varm och go dusch, ellerhur?!
Sedan var det dedär spanska-glosorna också..

XOXO Karolina

RSS 2.0