The Fray - How to save a life


R.I.P

Jag älskar dig och kommer altid göra! Du kommer alltid finnas lågnt innuti mitt hjärta.

Det är väldigt många som gråter tårar av skräck och förtvivlan nu eftersom att de har förlorat dig. Jag tror och hoppas att du kommer ha det underbart tills du får träffa alla igen. Jag kommer gråta floder av saknad. Minnena av dig flyger omkring i mitt huvud just nu och det bultar i mitt huvud lika hårt som det svider i mitt hjärta. Med min kropp ihoprullad som en boll och huvdet i min blöta kudde påmins jag om alla fina minnen som nu bara skriker - NEJ! DETTA ÄR INTE SANT, DET FÅR DET INTE VARA!



Nej, det är lönlöst att försöka förklarar i ord hur ledsen jag och alla andra är att mista dig på detta sättet. Jag är glad att jag fick säga hejdå till dig genom en kram. Det jag försöker säga är -



R.I.P  - min älskade farbror och fadder. <3:'(

Mycket fint på Ebay - sydkorea

 

ca 64:- ( buda )

ca 9 kr (buda)

ca 316 ( buy it now )


ca 80:- ( buda)
 
ca 23 kr ( buda)


ca 9 :- (buda)

Obs. Tänk på att de flesta priserna är + tull och frakt!

Läxoooor

Idag blev det scones med Kacka och nu sitter jag med läxor som aldrig värkar ta slut. Ja, så är det att gå i åttan och värre lär det bli, eller?! Dagens " måste göra" är Skriva av fysik-anteckningar från F, svara på frågor om medeltiden och vikingatiden ( klart!), läsa 39 sidor om ordklasser och satsdelar som jag redan bordeha läst klart och helst hinna lite matte. Nej, matte lär jag då inte hinna! Pust, ja ni förstår att jag inte hinner updatera er så mycket.

Puss på er, jag kommer garanterat somna på skrivbordet i natt... xD


Mums-dagen





 



1. Jag fryser i snön. Ni skulle sätt när jag och fannie rullade oss, BRRRR!
2. Frida och Alma är snygga.
3. Fannie 4. Elin
5. Visst är jag och Jessica snygga i våra termosar. Vi byggde en snögrotta!

Här har ni de bilderna i från helgen som jag har lovat er så länge!

Jag älskar semlor, mums vad det är gott! Jag skulle kunna äta en hel del av dem men en fick räcka idag, annars skulle jag väll rulla fram till skolan imorgon. Eftermiddagen har tillbringats med huvudet i matte och svenska böcker och lite träning han jag även med. Vi har riktigt mycket i skolan nu.  Nu ska jag kolla på The city och somna, puss!

The city

Skyhöga klackar, mode och vänskap i New York

"Snart har den omtalade spin-off serien "The City" svensk premiär. Ingredienserna är designerkläder, take away kaffe och skyhöga klackar. Film & drama har sett serien och kärleken till Whitney Port och The City-gänget är total."
- citerar svt film och drama.

Som jag har förstått en uppföljare av "The hills" ... Själv har jag sett alla avsnitt som har kommit ut på MTV´s hemsida utan undertexter. Om ni, som jag, inte har något emot att lyssna till det engelska talet utan "subtitles" så kan ni se en hel dle avsnitt här och vara lite före. Serien är verkligen grym och jag kärar ner mig i Whitneys outfits i varje avsnitt! Sevärt, sevärt, och mer sevärt säger jag bara!
The City. Foto: MTV.


Sorry darlings

Heyhey! Sitter o kollar på Vakna med the voice, mitt frukostprogram när jag har tid. Skulle bara updatera er lite. Jag är ledsen för att jag glömde att slänga upp bilderna igår. De kommer idag efter skolan istället för nu kommer snart Jessica och jag måste dricka upp min mjölk. Puss och ha en urbra dag!

Några av de bloggar jag läser dagligen

Emmylinnea

Lisaplace

Mysigt

Can´t people relax?

Utseende idag: Vit blus från H&M, Mörkt blå stuprörsjeans , svarta skor, kort jacka med dragkedja från Monki, plattat hår ( Jag plattar faktiskt inte håret alls lika ofta nu, tro det eller ej. Är lite stolt över mig själv! )

Idag var det skola för mig precis som för så många andra. Jag blir så less, så fort man kommer till skolan får man ont i magen av allt som ska göras och alla "deadlines" som man har att passa. Egentligen hade jag tänkt ägna en del av eftermiddagen till att råplugga matte och svenska men ush, det kallas huvudverk, mitt huvud bultar förfult...

Istället sitter jag här och känner mig fet, smällde just i mig tre knäckemackor med ost och gurka. Idag får jag åtminstone träna och det gör mig skitglad! Jag komer flåsa som bara den, har för tusan inte tränat på två veckor  och det känns hur hemskt som helst.

Nej, nog på allt gnäll!! Varför gnäller jag så hemskt mycket här i bloggen? Inte bra och inte kul för någon att läsa. Utan att låta för dum så ville jag bara säga att jag  inte tänker fråga vad ni vill läsa om i min blogg som så många andra bloggare gör. Eftersom att jag är jag är jag  tänker jag inte ändra mig bara för att en liten blogg ska bli roligare att läsa, däremot ska jag försöka skriva lite bättre här. Jag har blivit alldeles för slapp och skriver mycket sämre än vad jag faktiskt kan. Så, jag ska bli bättre! Det lovar jag er. I kväll kommer det bilder i från helgen, något att se fram emot kan jag lova! :D

Puss och kram, nu ska jag på fotbollsträning snart!


Cooco har just fått in..

 ..dessa fina klockuren. Jag har länge funderat på att köpa mig ett klockur likt dessa men jag tycker nog de är lite tråkiga i färgen. Jag skulle vilja ha ett som var riktigt guldigt och inte i mässing, men jag vet inte. Dessa är väldigt fina i designen annars så vad tycker ni? Köpa eller vänta med att köpa? Priset för ett sådant här är 295 :-


Do we like?

Hej i snön!

Ja idag är det verkligen vinter, snön den bara faller och faller. Vaknade i tv-soffan in morse eftersom jag och sis somnade framför en Bond-film där i går. Antagligen var den inte så bra eftersom jag inte kommer ihåg mer än att han var i Kina typ. Efter frukosten tog jag en liten promenad med musik i öronen. Jag hade ett redigt sug efter att få jogga men tyvärr är inte kroppen tillräckligt frisk än. Åh, jag blir så sur! Det var inget skönt väder att gå i eftersom jag hela tiden fick snö i ögonen så jag  vände efter inte alls långa biten.

Nu har jag just fått hjälp av mamma att laga min väska. Fick ett sms från Patricia förut där hon frågade i fall jag ville hänga med och bada och basta senare till kvällen. Klart jag ville det! Jag får liksom trosta förkylningen lite i alla fall... Så kvällen spenderas förmodligen med tjejerna i en bastu till runt 20-tiden och senare drar jag hem till Kacka för att se på en bit av Melodifestivalen. Det blir nog en väldigt mysig kväll anar jag. 

Jag drar med mig Kameran tror jag så ni får lite rapport från kvällen imorgon. Puss!

Purple topshop


Brist på något att göra kan sluta i ett kollage som detta, jag är kär i den klänningen!
Alltihopa från Topshop!

Vet ni vad?

Jag har en tävling på G ! :D

Hunnebostrand







can I workout?

Lite folk som kommenterar, det gillar vi mycket! :D

Idag är det också slapp som står på schemat. Ska försöka mig på lite träning kanske och se hur illa förkylningen är. Lite magträning kan itne vara så farligt, eller? Det är liksom bland det värsta jag vet att inte kunna träna, det är nog det VÄRSTA jag vet faktiskt. ( för stunden i alla fall )

Förövrigt är det jag som ska laga mat i kväll. Kyclig med parma och sparris blir det typ. Ett recept från Jamie Oliver som jag snor, haha. Från hans "ministry of food". Vi får väll se hur det går men det ska ju inte vara så svårt och gott lät det.

Ha en snöig,underbar dag och glömm inte " keep smiling at the world" !
Själv ska jag hosta lite, sakna flis och hålla tummarna för min matlagning senare i kväll.

Jag vill.. nu!


My story



Såhär blev framsidan till "Boken om mig", vad tycker ni? :)

jag blir grå

Jag har ruskigt tråkigt. Sådär urtråkigt ni vet som man kan ha ibland! Jag måste hitta på någt, inte får jag träna fotboll i kväll heller  för min förbaskade sportlovsförkylning och inte kan jag gå o sola eller simma heller tack vare den. Fan vad tråkigt jag har asså. Alla är typ bortresta eller har annat för sig.. Vad gör ni läsare på lovet? Eller ni har kanske redan haft lov? Har ni kanske något bra "hitta på"  åt mig?

Snön är alldeles försenad här också, varför kunde den inte komma på julafton och runt där i stället? Nu är den bara tråkig och jag blir grå av tanken på att det snöade när jag klev upp ur sängen i morse. Jaja, nu ska jag fixa min väska som har varit trasig i flera månader och fixa en söm i fickan på min vinterjacka som har spruckit. Kul? Nej! Framsidan till boken om mig måste göras klart också, lite roligare i alla fall. Lov ska vara kul, jag vill liksom till fjällen och åka skidor. Det är inte alltid " bara och åk" ...

tjejkväll vettu ;D


Kvällen blev kanoners. Med lite för mycket pizza, chips och godis somnade vi tillslut. Jag och Patricia i en 90-säng och Jesper och Sofia i hennes mjuka 1,20-säng. Mjo, bekvämt kan man itne äsga att det var men mysigt i alla fall. Detta gör vi snart om, haha!

Puss på er och hoppas alla har ett bra lov!

Konfan?


Söt klänning fårn Stylebustars, tänker mig den på bar hud till sommaren eller kanske något till konfan?
 Eller måste den vara helvit på konfan? Oj, svårt att hitta något jag gillar till 100 % .

to you kids


Till er alla på alla hjärtans-dag från mig, kram!

fourteen february

Någon som blivit uppvaktad på alla hjärtans dag? Om jag har blivit det? Svar nej. Eller jag har fått en teckning av min bror med två flugsvampar på som det stod "Glad alla hjärtans dag" på. Det kan man ju tolka hur man vill haha.

Förmiddagen har varit lugn och mysig. Jga har sutti och ritat lite faktiskt, Tro det eller ej jag kan få mina infall ibland. Kul vart det faktiskt och nedan har ni relsutatet och - Ja, jag har inte mvg i bild som ni ser. ;D


Tanken med teckningen är lite att det finns många sidor av musik. Resten får man fantiser ihop själv.

Nu ska jag få i mig lite soppa och hosta ett antal gånger och efter det hade jag tänkt ta mig en fotorunda pulsandes i snön. Hoppas min kropp orkar det. Fint väder är det ju, solken och pudersnö yey!

Hoppas ni blir uppvaktade idag om ni inte redan blivit det! Det lilla betyder mycket. Tänk på min present från lillbrorsan t.ex. Puss!

Hej sportlov

Jomen - Hej sportlov och hejdå feber !  vad skönt det ska bli med lov, skönt  som i pusta ut, sova och träffa vänner. Tyvärr har ajg ltie plugg på nacken endå. Vart sjuk nu i några dagar som ni kanske har märkt så nu har jag en hög med matte, svenska och engelska i skolväskan. Får ångest av att tänka att jag måste sätta mig och räkna tre? små-avsnitt i matten och bearbeta boken om mig. Ojoj det blir nog bra endå bara jag blir av med denna fruktansväda hosta som kliar och rosslar i halsen.

Imorgon drar min babe Flisan till Thailand. Ja jag är avundsjuk som in i bänken... Hoppas hon får det bäst där borta och att hon inte blir altför brun. Är sur på mig själv över att jag blev sjuk och inte fick säga "hejdå" till henne idag. Jag,hon och Ph som skulle mysa med pizza o allt idag. Fy på mig, fy! Ska vinska till henne imorgon från mitt fönster för hon åker förbi mig påväg till flyget.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Coldplay mm och små-chattar lite. Har just sett på en film på 5:an. har sett den innan men en så så söt film kan jag se många gånger om. Visst, denär nog den mest förutsägbaraste filmen jag sett men dne är också väldigt charmig på sitt sätt. Vinn en date med  Tad Hamilton tror jag den heter och ja en av huvudpersonerna är ruskigt snygg. Kanske det som gör den sådär charmig?.. Nej tänk inte så, filmen är ju söter. Mer säger jag inte så ni får se den själva ,om ni inte gjorde det idag?



Tänk tänk, jo den magen och den mannen, delicious!
 Men, det finns snyggare tror jag. Hoppas jag!  Det måste finnas det. Jo det gör det. Någonstans..


I-roni

När man ligger i sängen med febervärk och rosslig hosta får man göra det bästa av situationen och sätta på radion, P3 såklart! Man önskar att äns favoritlåtar ska rulla fram ur högtalarna sådär magiskt som de ibland kan göra, den ena efter den andra. Att mamma kom hem med en helt okej bok från biblan uppskattas också. Nu ska jag hasa mig ner i soffan och slötitta på nyheterna. Nej, aldrig. Så duktig är jag inte. Det blir säkert någon " dousåpa"?. Längesedan man använde det ordet.. det får mig att tänka på paradise hotell, big brother eller typ farmen.

Några av de visorna som var sådär magiska idag  :




En liten hälsning;

Jag lovade att visa er dagens outfit men nu har jag bytt om till mysbyxor, munktröja och tjockestrumpor.  Dagen var iaf en vit blus, lee jeans med hål på knät och dinglande örhängen med virkade blommor i. Håret var lite av ett affro,  flätaffro om ni förstår, uppsatt med två hårnålar. Nu vet ni!

Dagen har varit fylld med snöbollar, slöjd och andra lektioner, mat (!) och mina underbara underbaringar till vänner! ;D


Är typ febrig och hostar som bara den. Jag vill vara frisk och kunna skratta och kunna träna. När jag skrattar får jag ont och ögonen rinner och mina fötter är kalla som istappar. Huttrar och gnäller gör jag. Nej, nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv nu ska jag lägga mig i sängen, föröska sova och kolla på Andra avenyn med en kopp vaaaaaarmt te och halstabletter.


Goderemårgen! :D


Idag är jag faktiskt pigg med. Konstigt jag brukar aldrig vara pigg..  Som tur är är det positiva förändringar.
 Sitter här och lyssnar på MTV " rise and shine" och kanske är förklaraing till min pigghet låtarna som spelas just nu. " Salem al fakir - Smile for you " och Chris brown - With you " ! Vilken morgonstart asså, nu kan jag le hela dagen.

Lovar att slänga in dagens outfit efter skolan och konfan ikväll eftersom kamerabatteriet var slut nu. Hoppas ni får en underbar dag för det ska jag föröska ha. Keep smiling at the world ! // Karolina


A B C

Hej era toalettborstar ;)

Idag är jag glad på nått sätt. Morfinkick möjligen? kanske det kanske. Kom hem från träningen för en stund sedan men bi tränad einte så hårt så jag hade fortfarande energi kvar. Då bestämde jag mig för att köra ett pass Booth camp ( sök på youtube ). Åh vad gött det är erfteråt när magen känns nermosad! Haha. Nu blir det en go dusch, lite mat och så får vi se om jag orkar skriva klart min sista text i boken om mig men helst hade jag velat slänga mig i sängen eller soffan. Let´s see nu är det helt klart duschen iaf, svettas som en gris!  Kisses.


I min fantasiiii


Kjol - JC
Skärp - Bikbok

Mojmoj ! Idag var det kallt när jag vaknade. Pannan hade antagligen slocknat under natten och ute är det fortfarande -6! Det är inte bara jag som längtar efter sommar tror jag. Tänkt att kunna glisa runt i korta jeansshorts och linne. Det hade varit grejer det.

Just nu sitter jag här och trycker ner lite flingor och väntar på att Kacka ska knacka på dörren. Får skynda mig att trycka ner flingorn anu för nsart är hon här.

Jag tycke rjag har blivit duktig på dagens outfit nu eller hur? Inte de mest graciösaste bilderna än men det kommer snart det med ska ni se. Jag är inte så van med att fota på morgonen än ju, haha. Megahuggs! :D

corall striped lace big



               
Oversize är bland det mysigaste. Kolla på tunikorna uppe i vänstra hörnet, någon som vet hur de sitter? De ser ute att vara kanonfina men de kanske sitter jätteknasigt på kroppen. Även den vita stickade tröjan til´l höger hade suttit fint till ett par jeans/leggings en vanlig skoldag. Ja, här är lite fint fårn monkis vårkollektion, Puss på det, på slapp-lördagen och  sist men inte minst på er.

lör-dag

Dålig uppdatering I know!
Lördagsinnehållet har varit en promenad med en kamera och en lillebror i vagn, dator, mat, gitarr och slappa framför tv'n som var instäld på the city. Tränande för lilla förkylda mig blev det heller inte. Jag som tänkte gå ut och springa eftersom ajg inte har hunnit med det denna veckan. ( första veckan som ajg inte har sprungit minst en gång sedan nyår tror jag, stolt ) Oj, vilket liv man kan ha! Jaja, alla behöver vi slappdagar ibland. Imorgon bär det av till Göteborg till mormor och morfar och för att hälsa på L på sjukhuset. Kommer att gråta minst en skvätt det är jag säker på. Nu , godnatt.


Wake up hun

 
Av musik som denna vaknar jag till och den gör att jag vill ha sommar mer och mer!


Även lite Chris Brown får mig att må bra!

Love is a game


lite småtuff låt som jag hittade titeln på hos emmylinnea!

Tyvärr lite för dyr för min portmonä



.. med kanske att den är något för dig?
Jag skulle lätt kunna se t.ex Elin Kling i denna kavaj som just nu  befinner sigi NY. Ja , den kan skickas till sverige.
 Otroligt snygg var den i alla fall och om du trycker på bilden kommer du till auktionen. Där finns även fler bilder.

Mina viskningar


I detta kapitel avslöjas tre av mina så kallade hemligheter. En hemlighet kan betyda mycket. Det kan vara en fnissig viskning i en väns öra, en stor hemlig förintelseplan och en mystisk gåta likt en skattkarta. De hemligheter som kommer avslöjas här är sådant som endast mina närmsta vänner känner till och snart även du, du som läser det här. Mina futtiga hemligheter betyder sannerligen inte ett skit för omvärlden men de formar mig till den jag är.


Så börjar mitt näst sista kapitel i boken om mig. Blev ni nyfikna nu eller?! ;D


Hot and cold

Nu är jag hemma från skolan. Det bilr tyvärr ingen tärning för mig eftersom jag är väldigt varm i pannan, fryser och rosig om kinderna. Flisan kände sig inte heller bra så hon gick hem från skolan sista lektionerna tror jag..  Hoppas inte jag smittade henne igår på eftermiddagen när jag kände mig hängig bara,  ho ska ju snart till Thailand. Nej det är många som är sjuk nu så det tror jag nog inte.

Tänkte sätta mig med en kopp te och skriva lite på boken om mig. Det är det enda jag orkar nu och sen får det bli ett tidigt godnatt tror jag. Hoppas att ni mår bra i alla fall, det gör ni väll? :)


Uppe med tuppen

Godmorning babes!

Idag blir det lång dag i skolan. Det betyder att vi har hemkunskap de sista timmarna från 13.30 - 15.30. Ush på det!
Efter skolan ska jag dra hem och plugga. Orkad einte dte igår heller eftersom jag var så trött och kände mig nästan febrig. Trodde faktiskt inte jag skulle palla skolan idag utan ligga hemma med en kall trasa på pannan. Får se om jag orkar tärningen, mamma tycker inte jag är fullt okej för att träna.

Nukom jessica så nu får jag springa ut till bussen. Puss



Tunica - ?
halsband - vet ni vid dethär laget ( h&m)

powdery snow outside her window

Tjolahopp alla läsare!  om det är några vill säga....


 

Här ha ni dagens outfit bestående av en överredigerad bild. Jag var inte så vacker i morse, osminkad o dann eftersom vi hade gymnasitik första lektionen. Boxaerobic vart det och gudarns vad kul det var, riktigt svettigt och härligt.

Efter skolan  vet ni ju att jag drog raka vägen hem till Flisan med Fannie. Oh, jag älskar de två pigilinisarna! Äta kladdkaka direkt ur formen ( jag måste sluta fuska ) , se på one three hill boxar , kika på gammla kort, ramla runt i den första  riktiga snön i puderformat , ta lite kort med en canonkamera och en massa snack är ett bra recept på en mysig eftermiddag.

Nu är jag hemma och redo för pluggande. Redo kanske är att ta i men tvungen är jag i alla fall. Boken om mig ska skrivas. Ska putsa klart de första tre kapitlen och skicka in ett av dem för respons. Redy, set and go!


Byxor och kofta cheapmonday, Randig tröja H&m, Pirat-snusnäsduk från byrolådan i hallen.

picelipics

Hejhopp!

Nu sitter jag här hos flisiflis med fannie och vi kollar på one three hill. Jag bloggar när jag kommer hem. Sålänge har ni lite bilder från en fotorunda med flisanns kanon. Puss!







Boken om mig

Hej pussungar!

Sitter i datasalen och skriver på boken om mig. Jag fick lite överflöd i fantasin häromdagen och fixade till slutet på kapitlet " Jag nu och 2029". Vad tycker ni då?

Vem vet, jag kanske slutar som en olyckligt rynkig tant med grov PMS. Sittandes där i min husvagn och hoppas på att min man ska komma tillbaka för att hjälpa mig med våra sju barn. Min bästa vän är kanske ingen mindre än en klen liten katt med analklåda som bara äter mitt gamla tåludd. Varken jag eller någon annan vet hur deras liv ser ut om tjugo år, de flesta vet inte ens hur deras morgondag ser ut. Tur är väll det, för vad hade livet varit om man visste vad som skulle hända och man aldrig blev överraskad. Jag ska försöka tänka på livet som en överraskningsfest. Det kommer aldrig bli som jag har tänkt mig, men kanske blir det bättre än vad jag har tänkt mig.


sweet feat hard


Hårband - bild från the city ( skitgulligt! )
Hårband och diadem - Forever21
Skinnpaj - Forever21
Skjorta - H&m

Jag tycker det är ursnyggt när man blandar enkelt och sött med lite tuffare. Tilexempel en tunn skjorta och en skinnjacka och till kanske ett gulligt hårband. Tuttifrutti eller gott o blandat, kalla det vad ni vill men snyggt är det! Vad tycker ni?

Monday morning

Godmorgon på er! Jag är sådär sömnig i ögonen som bara jag kan vara en måndag. Just nu känne rjag mig inte redo för no-provet som vi har innan lunch. Ush, är inte laddad alls. Ajha, det får gå så bra det går. Jag slänger bara in en dagens nu. Puss!


   

Dagens:
skjorta - cassels
kofta - cheap monday
Jeans - ?
Halsband - H&m

två presnentkort á 1000 kr på H&M



Kissie är så sjukt generös och ger bort två presentkort på H&M á 1000 kr. Nu håller jag tummarna och deltar i tävlingen, vad gör ni?

( För att komma till tävlingen tryck på bilden )

Eveything feels "good"

Klockan 17 skulle jag vara i kyrkan på gudtjänst. Jag var där en bra stund innan eftersom min buss var tidig och där satt jag och ph och väntade. Gudstjänsten var deprimerande och sorglig, allt är så jobbigt just nu. Satt bredvid Flisan iaf, hon är guld värd.


Efter kyrkan gick jag med Patricia en bit på vägen hem till henne eftersom pappa var påväg med bilen för att hämta upp mig. Vi pratade om allt som är juts nu, det är mycket ska ni veta. Inet som jag går ut med i bloggen men jag vill att ni läsare sk aveta att det är sjukt mycket för mig just nu och då menar jag inte alla ton av läxor eller massa härlig träning utan det som är vid sidan om allt detta.Innan vi skildes fick hon en kram, en "hoppas allt blir bra snart med allt och alla för allas skull-kram"! KÄns bra att det är fler som känner som än själv, eller åtmisntone någon man kan prata med.Visst är det viktigt att ha någon att kunna prata med när allt känns jobbigt?!

Väl hemma blev det mammas hemmagjorda nyponsoppa med grädde i, mumsfillibabba!
  NU - Kemi..


 


På min kropp:
leggings - H&M
Rutig flannelskjorta - pappas garderob ( truck original )
kofta - H&M
+
vita converse all star

H&m



Änkelt basic och snygg med ett vitt linne och brun hud till sommaren. Under kan man ju ha en bikini i svart eller varför inte någon knallig sprakande färg? Här är lite snygga accesoarer till sommaren och våren!! Alltihopa från H&M.

RSS 2.0