29/4-08 önskeoutfit.


 

Linne - Nelly.com
Vit tygsko - Dinsko
Björnborg trosor med blå kant - Asos.com
Jeans shorts - Asos.com


image90

Det var ett tag sedan dagens önskeoutfit publicerades nu. Men jag lovar förbättrning, för visst är det kul att se vad jag egentligen skulle vilja ha på mig. Eller ?

Superfin klänning från Nelly.com

Denna klänningen funderar jag på att fjäska till mig av mamma.
Kanske lite för lång? Kanske att symaskinen + ett par flitiga fingrar skulle kunna fixa?


Vad tycker ni, fjäska eller inte? hehe...

Hittade även några till fina klänningar på Nelly.com som jag ville visa er! Se och njut nedan.










Sommrigt på inte allt för hög klack - Dinsko.

( klicka på bilden för att komma till sidan där skorna säljs )image89

Nu till sommaren vill vi kunna springa runt på rasten emellan lektionerna och se fina ut. Då är det inte bra med alltför höga klackar. Här är ett par exempel från Dinsko. Jag gillar de allihopa och skulle gärna köpa allihopa. Alla passar till olika tillfällen och olika outfits.

Det är svårt att köpa en sko som funkar till allt så satsa på budget alternativ så kan ni istället ( om man har råd ) köpa några stycken att välja emellan. Se till att det endå är bra kvalitet på skorna innan ni köper billigt, ni vill ju inte ha en trasig sko om några veckor!


Engelska

Sitter här i skokan och ska snart ha engelska. E kliar mig i nacken, haha hon tror nog att jag e en katt ! ;) Sötnos.

Ikväll blir det plugg och städande på rummet. Kanske skriver lite sedan i kväll. Någon som vet när den blommiga klänningen från h&m kommer ut? Var det vecka 20? Jag har fått hjärnsläpp.
image88

Peace and love <3

Hejsan hoppsan alla söta, allt bra med er? Idag ska jag bara ta det lugnt med J & S , antagligen chillar vi bara lite hemma hos J !
Klädseln idag blev enkel men mysig.
Som vanligt, mitt favoritplagg, randig trlja från h&m.
 Mina mysiga favvoojeans från Lee ( in & upp sydda ).
Halsband som jag fick från syster i namnsdagspresent förra året som är en virkad blomma från H&M.
Slitet orange nagellack som åker av ikväll.

Nej, nu väntar flickorna!  Puss, vi ses i kväll.

  &

H&M

H&m har skapat en väldigt fin klänning. Den är tyvärr alldeles för lång för min smak. Jag orkar inte springa runt i så långa klänningar tyvärr. Det kan ju vara så fint! Men nej, jag orkar inte det. Den är småblommig, som är en så stor trend i vår och sommar. Jag känner att den är snart uttjatat även att jag knappt köpt ett enda plagg i småblommigt.
Tycker ni småblommigt är uttjötat?


Brokade väskor , tradera och Ebay !

          Klicka för att visa Megabild!

Vintage sommarväska hittades på Tradera! Jag ville tipsa om denna eftersom att jag själv försöker mig på att spara pengar just nu. Kolla in åtminstone. Den är rätt så fin, men värd priset ?




Denna underbaring hittades på Ebay och den kännde just jag för mer än den övre. Vackert mönster och fina färger. Den får mig att tänka på när man var liten och sammlade på bokmärken med sina kompisar i bergen utanför skolan. Oj, vilka minnen jag får av den. (:

Det finns även en likadan småväska här. . .

Hör gärna av er om ni köper någonting jag länkat till. Alltid kul att veta vem som fick napp på godsakerna.

Voodolls

Tror ni på Voodo kraften? Denna lilla voododocka ska hjälpa en att få killen man tycker om. Visst känner man sig lockad att testa! ;) Haha , ska ni testa på voodolls? Här kan ni hitta fler av dem. Jag ska då inte göra det, det är inte alls min grej.


I allra högsta grad.

Min kusin Ysolina och hennes klasskompis Lotta är superduktiga esteter !
Här är en musikvideo som de har snickrat ihop. :) Njut.

Dagens;

Jag bjuder er på eftermiddagsoutfit ! Härligt väder var det idag och eftermiddagne tillbringades med att umgås med J . Mysigt.

image86

P & T , sjukt uderbart söta!

Ville bara visa upp min söta vän P som var modell på modevisningen här av ortens butiker i helgen.
Det är även P´s lillasyster T som är med och visar upp söta barnkläder. Visst är dom sjukt söta?
image85

Mer bilder från modevisningen finns att se på här!


Update; Haha, jag skulle ju säga att det var värsta highfashionweek här , det kom jag o P på (i) haha ;) Älskar dej <3

Blogg.se segar loss...

Idag segar blogg.se för mig så det blir nästan inget skrivet, nus ka jag lägga mig o läsa min bok som måste göras recension på. VI spelade träningsmatch mot P97 idag, det gick INTE bra. 3 - 2 till oss. Fytusan, nu måste vi få igång kondisen tjejer!

Underbar kjol med små blommor.

Rubriken säger allt. Visst var den underbar? Från Asos för  25 £ . 
Denna kjolen+ en vit tisha med nån cool stor text på+ lila strumpisar+ svarta skinnpajen från h&m. Härligt!
Vad tycker du?

Ditsy Mini Ra-Ra Skirt


I found it on Ebay.

Titta vad jag hittade på Ebay. Tänkte att ajg skulle tipsa er om dem. Underbart söta, men jag satsar nog på vita om jag ska ha ett par tygskor till.

( Tryck på bilden för att komma till auktionen som just nu ligger på 1 euro ! )


Tråkmåns.

Money money money, I need. OKej, jag har itne lagt in dagen på typ tuuuusen år. Förlåt ! Det blir inte så bara. Jag har inga snygga kläder just nu. Bara samma dag ut och dag in. Men snart blir det nog Göteborg och då kattsingen ska jag ha sprata ihop pengar till shopping. Iiih !


I <3 Dresses from topshop.

Floral Drop Ruffle DressLotus Tunic Dress - view 1 Tie Shoulder Lurex Dress - view 1Daisy Border Bow Dress
Silk Trim Dress by BoutiqueMaternity Lattice Panel Skirt
(Var tvungen att ta med kjolen, den är ju bara för döttssnygg! )

I´m under the spell of Topshop, shieses ! NOT good.

Will Broome för Topshop.

image84


Topshops nya toppkollektion var väll helt okej, inte riktigt min smak men jag ka förstå om det är flera andra som gillar den. Jag gillar bara typ en eller två av plaggen. Annars var dom för tråkiga för mig. Denna kollektion var Will Broome gästdesigner för. Om jag ska välja min favorit ur kollektionen får det bli den vita toppen med kanin och nalle gräs, haha eller vad amn ska kalla det för. Den va ursöt.


Will Broome Zip Rabbit Tee

Nu vill vi alla ha sommar, eller?

Idag godkände jag min 100:onde komentar! Jippiie!! Det går frammåt här på bloggen i alla fall. Jag blir alltid glad av komentarer! Idag vill jag bara ha sommarlov. När jag vakande i morse var jag dock väldigt pigg, men jag vill ha sommarlov nu, nu, nu, nu! Bussen den går om 20 minuter till skolan.
 
Idag har jag på mig min randiga tröja från h&m Och lee jeans. Booring, I know! Jag har också helt omatchande skor, ni vte mina rutiga tygskor, men det får gå tills jag köper nått par till som jag gillar och som matchar till lite  fler mönster och färger.

Ikväll klockan sex blir det första seriematchen och vi möter Kungshmans/ smögens 95 haha, döskojj! Vi kommer göra potatismos av dem ! fast jag ska inte säga något, jag suger på plan...

Update ; resultatet blev 8 - 0 , mohaha vi spöa dom lätt, men vi var inte på topp. Måste bli ändring på det tills nästa seriemtach. (:

Man gör så gott man kan!

image83

Idag skulle det sitta fint med solbrillor på! Tänk om , en solig sag på stranden skulle vara vardag...

Today i want to wear something simple <3

Hej, allt väl med er ? Med mej är det väll helt okej. Känner mig iförsig rätt ner, vet inte riktigt varför. Vart håller vännerna hus igenltigen? Har ingen koll på dem just nu, haha :´D jaja, skönt att vara hemma lite ibland med, idag så ska jag nog städa rummet lite. Försöka  mig på en rensning av garderoben lite också kanske. Inte så mycket att rensa. Mne jag aka kolla fall det är något som ska ner i vinterlådanåtminstone.

Påtal om att det börjar bli sommar, gud vilket väder det är ute. Härligt härligt. Igår var jag i stallet hela dagen nästan och jag knde allt att alla min fräknar börjar träda fram. Jag tror det blir fler och fler för varge år som går. Kanse att jag tar mig en liten solninng på utsidan senare.  HÄRLIGT! 

Idag skulle jag vilja bära något änkelt men som ändå har stil; ( this is my wannabe today <3 )                               
                          
                                                                                                                                                                  

Shoppingmani

JAG vill jag shooppa! :D helst frånn forever21, men jag måste spara pengar till göteborgsresan sedan den 23 maj med F ! Jag har hittat massor av " nödvändiga " saker på Forever21 . Allt från Pyamas till skitsnygga toppar och klänningar. aaaahiiiuj :D

I was falling in love

               

Alla pratade om killen Sebastian Krantz, medans jag inte äns sett det programmet för en gångs skull. Idag kollade jag på en video med pojken , är han inte bara för söt och duktig? Han är skitsnygg, det är ju alltid ett STORT + enligt mig ! :D

Alltid tjugioett .


( tryck på bilden för att komma till online shopen )

Varför älskar jag Forever 21?
 För att dom har så underbara kläder!
 För er som inte har uptäckt sidan, KOLLA IN FFS!

Bikiniklar?

image80
( Tryck på bilden för att själv kolla ditt BMI )

Såhär bikiniklar var jag. Men jag känner mig inte alls Bikiniklar. Jag tränar ju rätt mycket,äter inte godis, men jag känner mig endåså helt uppblåst ibland, Det får bli stopp med detdär glasssuget på kvällarna helt änkelt.  jag älskar nämligen glass, det är ju så himla gott.

Nej, nu ska jag sluta klaga för jag vet att alla känner såhär ibland, jag ska istället vara glad o tänka att det finns folk som har det jobbigt med sin vikt o tycker jag har en drömmkopp till skilnad från dem. Omalla tjejer tänkte så tror jag de skulle ha mycket bättre självförtroende! 

Nu ska jag skriva på min So sammanfattning om romarna som ska in på Torsdag, det orkar man även om man har svullen hals och täpt näsa och känner sig svullen om magen, haha ;)

Peace and love



Now we talk scarfs.

image79
Blommor och lila fransar - H&m 98:-

Leopardmönster och paljetter i fransarna - H&M 98:-

Rutmönstar i gult/lila och vitt - H&M 79:50 :-

Oddmolly, grå/rosa ränder och oranga fransar - Ebay ( högsta budet ligger på $ 240.00 i nuläget ) dyrt!

Ralph Lauren, vackert blå med rosa och oranga blommer på - Ebay ( högsta budet ligger på $15.99 i nuläget )

Röd och vit fransk sjal som påminner lite om en palestinasjal , tryck med hjärtan - Asos ca 113 :-

Stor och flirtig med rosa/gula rutor - Asos ca 94 :-

Blommig smal sjal som funkar lika bra runt huvudet som runt halsen - Asos ca 75:-

Stor rag härlig randig skarf i vitt och blått/rött- Asos ca 150 :-

Ömm hals och snuvvig.

Nu siiter jag här hemma o var jättedeppig för att inte kunna gå till skolan, men som ni ser i mitt förra inlägg är jag inte riktigt lika deppig nu. Min hals värker och svider så jag hoppas det sk hjälpa med en kopp varmt te nu.
 
Puss på er sålänge!


Update; Väldigt gott te var det som mamma köpt, med lite mjölk i som vanligt. Jag drack Tahiti te från Lipton med smak av ananas och vanilj. På det sättet gör jag min dag till en bättre dag. Underbart för halsen.

I found it again!

Jag har , som dom flästa redan förstått, letat efter en bra skinnjacka länge nu. Mamma o pappa vill inte att det skavara en skinnimitation , altså fake skinn, för äkta skinn håller längre. Men nu är det denhär underbara skinnimitationen från H&m som ajg bara inte kan stå emot! Det säger bara klick om den , kärlek i första ögonkastet. Nu vill ajg bara fråga er som redan äger jackan. Är den dålig i materialet? Är den litet ( trång) i storleken? ( jag vet att den är kort, det bryr jag mig inte om, det är ju meningen. ) Men jag har hittat min 38. Jag o pappa struntade i den förra 38:an vi hittade för en annan säljare sa att dom var väldigt små i storleken, men nu skiter jag i det om det inte är någon som komenterar det i detta inlägget. Jag ska förtusan ha den jackan! haha :D

Helt ny! Trendig svart skinnjacka i mc modell H&M hm strl 38


Öppen diskution - märkeskläder , betydelse m.m



Jag tänkte att jag skulle ha en liten öppen diskution här i min blogg, alla som vill får delta i komentarsfälten!
Så,go on!

Det är nämligen så att jag undrar vad ni tycker om att märkeskläder är så viktigt för vissa? Tycker ni att det är viktigt? Eller vad tycker ni? Kan man inte ha fin stil utan ( bara som exemepel )domdär replay byxorna?
Är det skitfräckt med ett par evisu byxor? Jag vill bara veta vad ni tycker, kul o veta! Jag har inte sagt vad jag tycker ännu!



Så, nu vill jag höra vad ni tycker, så ska ni få höra vad jag tycker sedan!

Kvällens, pluggoutfit !

En kvällen outfit tack !

Kjol - Hembakad
Strumpisar - H&m
Tröja - gina Tricot


image78

Engla, fy tusan !

Nu lyser ett ljus i mitt fönster för stackars Engla. . . <3
image77

yes, i like ..

Fint från Luella. En riktig sommardrömm! Skulle vara fab att ha på skolavslutningen med bruna ben och axlar till eller på kanske ett bröllop ? ( som gäst då ofc !). .
Priset på 3.728,983 kr känns lite väl mycket däremot.         

Om jag gillar klänningen?
 Självklart !

   Om jag gillar priset ?
Självklart .. INTE !




Vem vill inte ha ... WAYFARER ?

Ray Ban, wayfarer 80/90-tal

Jag vill i allla fall, sådetså! (: Jag måååsteee ha ett par.
Fake eller inte spelar nästan ingen roll.

Nu är frågan, vad ska jag satsa på? Röda, svarta eller vita?

Dagens bild

Michaela & Chrystelle

Jag älskar klänningarna på bilden, eller iförsig hela outfitsen i sig med!
Wonderful and deliciouse in the same picture.

Rosettiiiie

Heloj, idag började jag göra mig några rosetter, bara på skojj. Hade inget specielt för mig. (orkade inte plugga) Tyget ajg gjorde dem av var ett fodertyg som skimmrade i grönt och rött. haha!
Jag satte en liten rosett på en tofs , det funkar kanske som komplement till någon outfit. Nu håller jag på med en lite större. Den tror jag att ajg ska göra en hårklämma av. Ni får helt änkelt se själv anär det är klart! Nu ska jag kila iväg och plugga lite so, I thiiiiink.

Peace and Love



Träningsmatch

Idag blir det första träningsmatchen för oss ( KIF f-94 ) i vår, den blir mot rössö på grusplan ( rimnersvallen ) . Gud så kul det ska bli. Jag lägntar massor. Klockan 15.00 idag blåser det av.

image73

H&m med samarbetspartner marimekko

Jag kikade in på den nya kollektionen  på hm.com som de skapat tillsamans med Marimekko, inget hit alls enligt mig. Långklänningar med starka färger och stora mönster är inte riktigt vad som faller mig i smaken. Det var mycket som redan nu var utsålt så det fanns ju antagligen de som tyckte kläderna var fina också. Själv hoppas jag att nästa sammarbete blir bättre lyckat än detta. Vad tycker ni?


 
































Bilder; kläder från Marimekko kolektionen.

Will have !

Checka, den är min, eller, jag vill det i alla fall ! :D

Vad tusan ska man välja?

Vilken sorts jacka ska du satsa på i vår? Jag har beslutsångest. Skinnjacka är tufft, men blir det varmt till sommaren? Jenasjacka är ju coolt, men man tröttnar nog snabbt. annat? Dessa skinnjackorna, är dödssnygga, men blir det varmt till sommaren? det är frågan..
image72image70

Asos.com made it !

Grrrr,  jag ramlar av stolen, kolla in här. Shiiet i like it all !


New? watch . . .

I morse, letade jag efter något fint armband eller några fina örhängen i mammas smyckeskrin, med brist på egna. Oj, vilket fynd hon hade där! Farmors gamla klocka låg där, den var ljuvlig & underbar på samma gång! Nu tänkte jag visa er den, men då får ni faktiskt säga vad ni tycker också! ; D

Bilden är väldigt stor, men man ser dom söta detaljerna på uret bättre då. Gud så glad jag blev när det visade sig att den funkade också.Jag tycker att den påminner lite om detta armbandet från cocoo.se, lite läder och så.


image69


image68                                                                                                                                                  

















































































Shopping like me !

Igår blev det lite shoppat med Mammsen <3 Vill ni se bilder? Ja, klart ni vill!                                                                              

 Jag vet att bilderna är stora, men det är för att man ska se bättre ! haha nu lät jag som vargen i rödluvan.

image63

Armband - Glitter 129 :-



image64 


Linne " I <3 SAILORS " - Gina Tricot 149:-



image65

Shorts - Bikbok 249 :-

image66

Marinblå/vit randig trekvartsärmad tröja -  H&m 149 :-

image67


Marinblåa leggings att ha bla. under shortsen -  Bikbok 99:-



Dagens

Dagens outfit är liite marint inspirerad, vilket jag ska föröska hålla mig till i vår / sommar + lite annat smått och gott ! :) Jag han tyvärr inte prina mig idag pågrund av fotbollsträningar m.m ... Så jag gjorde ett litet kolage. Det som finns med i kolaget + svarta stuprör och svart kofta hade jag på mig.
image62

Marinblå/vit randig trekvartsärmad tröja - H&m ( ny! )
Armband som liknar en orm - Glitter ( ny! )
                                                                             farmors gamla klocka <3
                                                                                     Min lyckoklöver

Aa lovely thing!


Jag vill ha en fin U-ringad fodral klänning från American apparel ! Om jag ska köpa denna klänningen måste jag nog ha en "free bra" under, någon som har testat och vet hur det är , bra eller jobbigt?

Stress stress...

Osh, att jag hinner med allt! Svenska  inlämning av novell på fredag, Hemkunskapsprov på Torsdag, bore läsa i mina böcker som ska göras bokrecensioner på, måste komma ikapp i matten och sist men inte minst gav Hemkunskapstanten oss läxa att städa toan, o min mamma är inte som alla andra o bara skriver på utan att dom behöver göra det utan min mamma visar hur jag ska göra, ger mig några olika rengöringsmedel och säger till mig att sätta igång. Hahah, nu är det rent i alla fall!

Jag är riktigt sugen på att sy idag känner jag när jag kollade in på Lestyle bloggen och såg vilka fina klänningar hon gjort, hoppas hon lägger ut sybeskriving som jag bad om. Vill så gärna skapa en :)

Nu ska jag gå ner i källaren och kola om jag hittar något fint tyg att knepa ihop något på i kväll. Puss o hej lovers <3

Lip balm - strawberry



Jag vill dofta jordgubb ! :)

I´m in to blows :)

Woven Bow Detail Tee

Jag är värkligen för rosetten i år , vartsomhällst. På skorna, på tröjan (som här), på mössan, you name it.
Denna enkla tishn från topshop är värkligen det perfekta sommarplagget. Denna tröjjan och brunbrända axlar till ett par korta marinblåa shorts , det kan inte bli mycket bättre! :)

Wondershoes

Peep Toe Lace Up Shoe

UNDERBAR sko från topshop !  Perfekt med peeptoe nu till sommaren också. Jag kan tyvärr inte riktigt gräppa vad man ska matcha den med, blir en kluring till er att svara på i komentarerna.
Vad ska man ha  för outfit till dessa par skorna?

Rosettblus

Denna söta blusen såg jag när jag kollade runt lite på Ebay. Visst var den söt? Den är ju väldigt enkel om inte det snygga röda rosett lackskärpet hade suttit där, delicious !
Känns lite osäkert att köpa ifrån ebay bara när jag är inte är helt säker på om den skulle funka som tunika, för det är det jag behöver nu, TUNIKOR! (;




 

Fjortisfest :)

Ojoj, här va det inte updaterat på ett tag. Igår var det fest hos F som har fyllt fjortis, grattis till henne. :)
Hon fick en " Elite"  parfym av mig och några vänner. Personligen tyckte jag att det luktade jättegott!
( Jag hoppas och tror att hon också tycker det! ) Hann inte ta kort på festoutfitten, men det blev svarta shorts, svarta ribbade strumpbyxor, Rött linne, svart lackskärp i hällerna på shortsen med ett litet guldspänne, röd/vit rutiga tygskor ( nytt! ) - endast att gå dit i !             I brist på tid och fantasi hann jag inte klä mig bättre, som vanligt.

Sunny day !

Hejsan allihopa!

Idag har det varit en kul dag! Först hade vi några lama lektioner på morgonen sedan var det HK en liten stund där vi gjorde varma mackor så det blev inget käk i bamba. Vi gick istället ner över samhället och köpte ett paket med kakor och några energidrycker och klättrade upp på ett elskåpshus och hade lite picknick eftersom vi hade håltimme i två timmar. Myspys. Sedan var det bara en lektion kvar. Efter det drog jag hem till mig för att ta en macka och byta kläder så att jag inte skulle frysa så mycket sedan när vi skulle iväg och kolla på killarnas match mot Herrstad. ( träningsmatch ) Det blev 1 -0 till herrstad. Usch.
Sedan hängde jag med Josse hem en liten stund och snicksnackade lite. Sedan kom pappa och hemtade mig för jag orkade inte ta bussen.
Mysig dag, enligt mig ! Solsken har det också varigt, härligt härligt !

Imorgon ska jag försöka klä mig någorlunda iaf. Så då kanske det blir någon dagens outfit! :D

Jag och min havregrynsgröt , blåbär <3

Nu kommer jag hem från en blöt men härlig fotbollsträning med mina babes <3 Har lite små ont i fötterna när jag sitter här och äter min vanliga havregrynsgröt, känner mig duktig, det är gott med frysta bär på !

Jag vet att jag borde lägga in dagens outfit, men jag orkar inte. Känner att ajg har samma kläder varge dag just nu. Det är lixom någon konstig mellanperiod. Man vill inte  börja använda sin anya vårkläder o man vill inte ha sina gamla trista vinterkläder. Det suger rent ut sagt! Nej nu måste jag pugga så det blir inte så mycket skrivet idag. Pusshej leverpastej <3

Trendsättare nummer ett !




Gissa vart plagget kommer ifrån?
 Jajjemensan FOREVER21! Som vanligt hittar ajg så mycket fint där. Här har vi två trender i en o samma klänning. Småblommigt nedtill och marint randigt på mitten! Dessutom i sommarens härliga marinda fäger Rött & marinblått.















                                                                 Så vad tycker ni?

Shower peeling 4 av 5 möjliga !




Denna härliga duschpeelingen glömde jag att berätta om ! Den doftar  nydligen utblommad vårträdgård och den är ljuvlig att tvätta sig med . Den peelar inte så värst mycket så det är inte denna ni ska köpa om ni behöver en riktigt bra peeling produkt, men den doftar som solsken enligt mig så den får en 4:a av 5 möjliga. Den fick inte 5 eftersom den utlovar sig att den peelar, men jag kände inte någon skillnad efter att ha använt den några gånger så däför 4:a, men det är bra det med! Flaskan innehåller 200 ml.

Går att köpa på H&M för 29,50  :-   vilket är väldigt bra pris för att vara en så väldoftande produkt !

Vårkänslor & gytjebad

Idag kände jag hur det smög på i krökarna, jo det jag talar om är VÅREN ! Vi satte upp våran studsmatta idag så jag fick riktiga vårkänslor här på eftermiddagen.  Däremot i morse kände jag inte av dem ett dugg, när jag skulle hoppa över diket i morse ut på vägen till bussen så var det så lerigt så halva min sko blev dränkt i lera. snyft! Aja det är bara att bita ihop o köra, som jag brukar säga! haha.
Nu ska jag fortsätta skriva på min novell som ska in på Torsdag, ni får önska mig lycka till !
 
Hejsvejs <3

Shopping i stil marint.

Nu ska ni få se Fredagens fynd, synd att jag inte hann updatera med bilder förrens blogg.se uppdaterades ( då kunde man ju inte blogga ) , men här kommer bilder på smått och gott !


Jag tänkte att jag ska kör på det Marina/sailor stilen i år. Så detta får bli början på den somriga looken !
Därför väntar jag med att använda dessa kläderna lite, roligare att ha mycket nytt om ett litet tag sådär in på våren. 
image58

                                                                      
   Linne med ankare , sailor-stil, Gina Tricot




image59

Rutiga ( röda/vita ) tygskor - Roots



image60

Vitt blommformat diadem i plast - Glitter





image61

STORA pärlörhängen (vita) - Glitter


Frida&Karro är bäst (a)

Det blir litebloggande ikväll, för nu funkar det igen, mohahahahah ;D Zooma
Just nu sitter Frida Östberg och jag i datasalen och busar. Frida ville skriva så här får hon skriva:

Karro är världens snällast&sötaste <3
Jag älskar henne!

Eftersom jag skriver nu fortfarande vill jag också visa något gulligt. Den här söta skon från Ellos.se :)
besök mig på bilddagboken !!! TACK :D

RSS 2.0