SwishSwish

Hey ladies, sitter hos flisan och har det mysigt. Marengswish till lunch det är grejer det. Vi skulle se på filmen halloween men jag vågade inte se i mer än tio minuter. Den var ryslig! I kväll hittar vi på nått kul kan jag tro. Hoppas ni får en härlig kväll.

'

 Flisan älskar låten :) Btw så kan hon sjunga lika fint  hon med!

Lugna puckar

Yoo kids!
Idag blir det lugn puckar. Packa upp väskor och röja upp alla kläder som på något konstigt vänster har hamnat på golvet. Sedan ska jag kanske leta lite nere i källaren efter gamla kläder haha altid kul om man hittar något som man akn göra om. Jag vill ha ett par stoora jeans som jag skulle klippa om till en jeanskjol. Önskedrömma rmen vet ni vad? man får drömma. haha! Nej , hoppas ni har det bäst!

Jag är tjock.

- känner så hela tiden. Åhhhh!

Åh konfaläger

Yo chics !
Nu är jag äntligen, obeserver äntligen, hemma. Konfaläret var inte det roligaste. Visst umgås med kompisar och sådant tackar jag inte nej till men jag kände mig oerhört lam just dessa sagran.. typiskt.. men ni har väll haft det bra? Jag har tagit lite blder som kommer upp senare i veckan för nu orkar jag inte ladda upp bilderna.
 
I natt sov jag riktigt gott. Skulle egentligen upp och springa i underkläder runt huset, naked mile, men vi orkade inte även att Almas alarm borde ha väckt halva församlingen. Haha. :) Men natten till i går sov jag i typ bara en timma. Vi försökte dygna men efter mycket kackel somnade allihopa en liten stund endå. tror alla somnade i alla fall..  Yeye, ska ner i duschen och skölja av mig tröttheten nu hade jag tänkt mig.

Puss


I några dagar

Tjo.
Idag ska jag åka på konfaläger och jag blir borta tilloch me onsdag.. jag är inte direkt sugen på att spendera halva lovet med detta men vi får försöka vara positiva, pust! Jag har världens fetaste väska med mig med allt som kan behövas. Jag suger värkligen på att packa. Stoppar helst ner hela garderoben men nu blev det typ mjukisbrallor och linnen.. inte det bästa kanske? fråga mig inte. Jag har ingen aning om vad vi kommer göra. Har hört att vi inte äns fårsova med vilka vi vill.. jaja. jag ska inte klaga. Men vi ses väll på Onsdag kväll då? Puss

Höstrusket

Hej alla coolingar!

Idag har jag spelat fotboll hela långa dagen -höstrusket! Vi kämpade oss upp till final och då fick ajg tyvärr inte vara med eftersom det var två som var tvugna att stå över, putt blev jag menmen.. Vi kom 2:a och det är riktigt gött måste jag säga!
Kungshamns if är bäst även om det inte blev en seger! Vi fick i alla fal en buckla. Bilder från höstruskten kommer nog. Hade ingen kamera med mig men jag får nog några bilder av någon söt kompis.

Nu sitter jag här och lanar msn, har ni det bra?
Det har jag. Puss

Systers charmtroll




 



Kanelisar

Hejsanhejsan!

Idag var det skola som vanligt. Prov x 2...
1. Muntligt so prov, det gick skälli i alla fall. Godkänt och lite till.
2. Musikprov som jag nästan inte tränat någonting på, vet att ajg kunde gjort bättre. Godkänt endast. Jag sög helt änkelt.

Sedan efter det gick jag och flisan hem till henne och åt och sega lite framför datorn. KLockan  17 var det träning med laget, fysträning! Jag är inte i form. Miiih :/

Nu har jag precis varit hos min farbror som är sjuk med nybakat kanelisar. För att han ska krya på sig, vilket jag värkligen hoppas att han gör!


Lattetillenpluggis


Lite trött är jag allt idag det måste jag medje. Så jag sitter här med min hemmegjorda latte och kollar ut. Bäcksvart är det på landet såhär års vid denna tidpunkten på dygnet. Dagen har gått åt att göra läxor och gått i skolan som vanligt. Pratade med Ph just och nsackad elite skit, hon hade söta nyheter också. Mihihi! :) Älskar när mina vänner är glada, då blir jag glad jag med.

Nu karro hoppa in i duschen och sedan blir det mer musik plugg. Prov imorgon. Wish me luck!
Sleep hard!


I want that Tshirt





Iceice baby

Här sitter jag och har precis bearbetat klart min svensak ( bra att jag stavar rätt tll det! ) novell om Gregor Dahlsson. Det blev pretty good.
Just nu pratar jag med sötnosen Carin, komme ni ihåg? Hon som flyttade till brasilien. Jag saknar henne något fruktansvärt. I morgon är det jag som går ner till torget och köper godis till hene som jag ska skicka. Det finns tydligen inget gott sådant där nere. Hade varit bra för mig som inte äter godis haha.

Vad har alla gjort idag då? Jag har varit på  konfan och pysslat med målarfärg och glittrande paljetter. Var jättelängesedan som man satt och pysslade sådär. Mysigt värre.



Påtal om paljetter. Har ni sett vad fin man kan vara i paljetter och några armband?
Bild: Modette

Långkorven

Sitter i datasalen och har aptråkigt idag igen, fast nu är min novell klar självklart
Johan  Edén är lite paparazzi och han  vill självklart att ni skulle kolla på hans bilddagbok! Så vad väntar ni på? :)<3

She bang bang bang

 


Jag hoppas värkligen att alla har sett Eva och Adam någon gång i livet, annars måste ni i alla fall kolla på det! Jag fullkomligt älskar serien och filmerna. Så söta så det är inte klokt. Shebang - Romeo videon är ju med dem!

VadNiÄrUnderbaraMänniskor

Oj vad jag älskar er tjejer. Om ni läser detta ksif f-94 så ta åt er som bara den! Innan jag kom till träningen var jag typ nere och trött men när man kommer dit möts man av 16 lysande ansikten ! Ni gör mig hel för fan, ursäkta språket för känsliga personer, hihi. Innan jag började spela fotboll kunde jag lrdig föreställa mig att det skulle vara såhär förbaskat skojj! Det är inte bara fotbollen utan ockås allt runt omkring den.  Ojoj säger jag bara vad ni är underbara människor! Snart är det höstrusket för oss också., närmare bestämt på Lördag. Jobidobidooo...

Och vet ni vad? Min smarta kompis Maja ska vara med i postkodsmiljonären så vilka tror ni ska dit och kolla snart?
Jo laget vaklart! oj, vad kul vi kommer få!



<3

MondayMonday

Hej på er !
Nu tar ajg bussen ut på träning och efter träningen skavi ha mys med laget. tacos och snack om höstrusket blir det antagligen. Jag bloggar nog sedan när ajg kommer hem. Vi får se, jag har so arbete att göra också. Puss och ha det bra!


Aptråkigt

Sitter i skolan och har aptråkigt i datasalaen. Mitt svenskaarbete hade jag självklart glömt att spara så nu sitter jag här och inte har någonting att göra. Alla datorerna dampar endå loss så det är lugnt, haha ! ! !  Puss

K a r o l i n a

Let the leafs fall down

 

Förra året hade jag och min syster lövkrig!


Camp rock





- Jag älskar Camp rock! Har ni inte sett den så måste ni se den. Underbar film verkligen!

a real autumn day

Tjilevippen!

Idag har jag åkt hem ifrån Göteborg, vart på kalas hos morfar min. Lite senare( om exakt 2 timmar ) ska jag till stallet och rida bland de färgsprakande löven. Det är så vackert ute nu så det finns egentligen inget bättre än att ta på sig varmt och gå ut. Idag är det bff matcher för många av min kompisar så hade självklart varit kul att kolla på det men jag hade tyvär inte tid, synd.
 
Dagens är skjorta från monki och snortajta mörka jeans. + röda naglar på det. Senare blir det ombyte till ridbyxor...
Hoppas ni får en fin, höstig lördag!

I know

Nej, nu orkar jag inte skriva mer på min svenska. Det får nog bli lite tv tittande för mig. Tänkte bara tipsa om lite goa låtar som rullar runt i mina hörlurar.

For You I Will -Teddy Geiger

Kate Voegele - Hallelujah
Håkan Hellström - Ramlar
Coldplay - Viva La Vida
Jason Castro - Somewhere over the rainbow
Keane - With or without you


JuliaTekla

Kolla in denna underbara bloggen, underbar röst är vad flickan har minst sagt!
Jag får åtminstone gåshud!




 

Lite pluggmusik!
Lyssna och dröm om vad du vill . .

Tell me your storie one more time.

Dålig updatering här idag , igen.

Jag tänker på att jag ska sluta blogg flera gånger i veckan men så blir det att man endå dras hit på något konstigt vänster, igen och igen. Om och om igen.
  Men jag tog mig en funderare på dethär med bloggar. Jag tänkte på att min blogg heter ju bloggofstyle och man kan inte riktigt säga att det är en blogg o style om man tänker på alla modebloggar som finns. Jag tänker mer på blogg of style som en blogg för mig att uttryck min stil. Inte bara klädstil (eftersom jag har varit sålig på dagens och sådant ) utan också som ett sätt att utrycka min inre stil.
  För visst är det minst lika viktigt, viktigare, att ha en inre personlig stil!
 Tänk och tyck inte som alla andra om du inte gör det innerst inne.  Say wath you think baby!

Idag har jag ovanligt mycket plugg och jag är helt matt efter skolan. Trist väder sabbar en hel dag ibland. Idag har det nämligen pissregnat hela långa dagen. Känns inte alls kul. Nu ska jag skriva ett svenska arbete som jag inte äns har börjat på. Wish me luck dudes!

Puss!


Skolmat

Tja sötnosar !

Sitter i datasalen och tjompar oss. Sofia fick skrattanfall i matsalen, hahaha. Vi andra dog. Ni kanske har hört någon skratta högt men jag menar hon skrattar SÅÅÅ högt som henne! Föresten lovade jag att nämna att hon åt i matsalen idag, ovanligt som bara den. Hoppas ni har en härlig dag , har jag i alla fall! :)

Puss

I´m not sick !

Jag är såhär glad ( visar med armarna åt varstt håll) !
Jo just eftersom jag är frisk nu, F R I S K ! Härligt, imorgon ska jag testa min fot igen på träningen, hihi. Hoppas den håller för fotbollen nu. Det värsta som kan hända är att jag slår upp skadan igen bara. Esh, det finns folk som har det värre. Jag ska inte klaga, inte alls!

Idag bär det av till Ikea med min happyfamily för att köpa prylar till syrrans rum och kanske kolla på lite saer till mitt rum med. Som mamma brukar säga: - Du kan i alla fall skaffa dig en överblick av vad som finns, hehe! Sedan ska vi på 58årskalas hos en faster i gbg. Träffa kusinerna blir det väll då antar jag. :)

Hoppas ni ( om det är någon som läser)^^ får en underbar söndag!

Soulmate


Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone ?


Jag har lite småtråkigt. Inte lika ont i magen längre men jag känner att det börjar nu igen. Urrssh! Hoppas alla andra har haft en bra kväll i alla fall. Själv har man fixat bilden ovan, lyssnat på The Veronicas (kanonbra!) och haft magont, somsagt. Sleep tight, som man kan säga! Det tänker i alla fall jag göra nu.


I´m sick


The Veronicas -Untouched

Magsjuka är inget att leka med. Just därför har det varit dålig updatering de sista dagarna.

Ny header

Fixade lite med headern, så tycks? 
Den får gå an tills jag får tid att fixa nått bättre, det gäller hela bloggdesignen.

Therese har tävling



Therese (<--- länk till bloggen) har en tävling på sin blogg där man kan vinna en plåtning med henne. Självklart vill man ju inte missa den chansen! ;D Jag har då alldrig äns kunnat tänka mig tanken att få bli fotat av ett proffs förut men när jag såg tävlingen slog det mig att det skulle vara kanonkul! ´Therese har bland annat fotat Stina-lee och det bev riktigt snygga bilder!

If there was someone to kiss. . .


Maia Hirasawa



Crackers

Onetwothree

Tjingeling hjärtan !

Gudstjänsten var seg och åter igen seg! Efter det drog ajg o tuvan hem till lilla mig för att äta och sedan drog vi till Torp med Josse för lite shopping. Lite shoppat blev det. Ni får se i morgon men jag kan säga att det blev ett par beiga chinos, ett par svarta skor och lite annat smått och gott. Jag hittade värdens godaste lypsyl, japp jag menar godaste, det smakade nyplockad ejordgubbar och det funkade också lika bra som ett vanligt lypsyl. mums!

Henrik Halvarsson » Bon » 4

lundlund.com


SundaySunday

I dag ska jag först dra till kyrkan på gudstjänst med konfan och sedan drar jag , josse & Flisan till Torp. Hoppas vi hittar något fint. Här får ni lite bilder på mitt lockiga hår idag. Jag sov med fläter och fick värsta affrot, haha! Jag orkade värkligen inte platta hela håret. Och, japp jag ser oerhört trött ut på bilderna.

Företsen, någon som kollade i går? Jag menar på Stjärnor på is. Vad tyckte ni i så fall?
   


Who´s tha bambie?

                
Josefine Crafoord satsar på vågad klädsel i Stjärnor på is!

Ni har väll inte missat vad som sänd på tv4 i kväll? Jo det är nämligen stjärnos på is. Ni har väll heller inte missat Josefin Crafoords omtalade dräkt?`Heltäckande spet ska det tyligen vara ( bilden ovan). Jag vet itne om jag ska hissa eller dissa. Jag får ta det ebslutet när jag sett den på i kväll. Just nu tycker jag att det är lite för mycket spets. Skulle vart fint med spets på ärmarna och en svart kort klänning tycker jag.  Ska ni kolla i kväll?

The drugs don´t work


Samma låt som Johan Palm , colingen på Idol, körde på sin första audition.

Put the blame on me darlings

Asså shit, har inte haft tid att updatera. förlåt mig x 1000 ! 

Men nu är jag på G. Idag ar jag i stallet mellan 11.30 och 15.30 så då var min dag gjord. I vkäll har mamma tydligen bjudit hem några kompisar till dem som har barn i våran ålder o då vill hon självklar att jag ska vara hemma. Jag umgicks lite med deras dotter som är lika gammla som mig när jag var yngre men nu pratar jag nästan inte med henne. Sånt är livet, man ändras och endå förblir man den man faktisk är.

Konstigt dedär, att man växer ifrån varandra och sådant. I morgon tror jag det blir lite shopping på Torp med Josse och Flisan. Har altid roligt med dem så det kommer nog bli en kanondag! <3 Men först ska vi till kyrkan med konfan kl 11. Soft haha, not.








- Smultron i hand.
- Rosa nyponros.

Lite sommarbilder nu till  hösten kan värkligen behövas så kallt som det är nu.

RSS 2.0