Valborg!

Härliga dag. Idag har det varit kanonväder hela dagen och hur skönt tror ni det var, på en skala, att veta att luta skolan idag och veta att man är ledig imorgon och kan göra vadhelst kvällen bjuder idag. Kvällen bjuder nämligen mys med mina finaste i en sjöbod. Lite grilning blir det för dem som vill och ja, man vet aldrig vad vi kan hitta på!

Just nu sitter jag hos Flisan, just hemkommen från en kort fotbollsträning och Flisan är i duschen. Jag ska snart hoppa in jag med, får vänta på att hon ska bli klar först bara (i) . Efter det blir det lite räk med hennes föräldrar och sedan vet ni...

Puss!

Not just a boomboom-thing



Can you feel my heart?
Yes, I thought so.
But It´s not just a boomboom-thing.
You see, there are feelings inside. A heart full of emotions.
But what I´ve understand It´s nothing to have and nothing someone someday will love.
So, just jump on it baby or do whatever you like. I mean, who care?
It will hurt, but so what?
It´s just me.

sunshine

Tjena Tjena!

Detta väder säger jag bara! Visst är det underbart att kunna ligga och steka på balkongen med ett glas istavettn i näven. Just vad jag och Flisan gjorde idag och efter det drog vi ner över och köpte naturgodis (vår dråg!). Efter det blev det till att kolla på fotbollsmatch med lite andra folk och nu är jag hemma. Jag hatar verkligen att behöva ta bussen hem varje dag. Tänk vad skönt det skulle vara att slippa det, att inte bo så öde för en gångs skull. Det hade gjort mig lite lycklig faktiskt!

Nu måste jag läsa klart den sjukt tråkiga boken som ska vara utläst imorgon. Greven av Monte Cristo, hur kul? Nej ush jag får väll ta tag i dethär nu, puss! Om jag läser riktigt snabbt kanske jag hinner ut och springa.. Fast egentligen, jag skulle inte för fem öre tro att jag hinner det.

Kyss

Godmorning sunshines !

Nu drar jag till skolan men jag tänkte bara säga ... esh det glömde jag. Det var nog inte så viktigt endå. I skolan är det väll rät tlugnt idag. Slöjd hela dagen nästan om ajg itne väljer bort två extralektioner och pluggar på dme istället. har ju så mycket sådant nu så det blir antagligen så endå. Aja, puss hej! ;D

stupid body!

Tjenare!

Idag var det skolan för första dagen på några dagar för mig. Jag aakn ju inte säga att det är skönt att vara tillbaka i skolan men det är skönt att vara back on track igen. Även fotbollsträning orkade jag med idag trots min näsan-rinner-förkylning och min konstiga andning jag får när jag är förkyld. Så jävla jobbigt det är ! andningen altså... Jag behöver inte äns röra på mig för att behöva ta djupa, tunga, jäspande andetag ochså känns det ända ner i magen efteråt.
 
Aja, nog snackat om det. Nu ska jag ta mig lite tid för läxhögarna som snart invaderar hela skrivbordet.Ojoj, vaför ska det vara så mycket? Bäst att börja på en gång.

Sleep tight!


THAT SIMPLE



Jeans - Lee
Linne - Crocker
Blus - Bikbok
Sen åkte de låga, vita, hundrakronors-tygskorna på och skinnjackan.
Änkelhet är gött i skolan, bara för det måste det inte vara tråkigt. :)

Konfa!

Hey dudies! ;D

Idag har jag konfirmerat mig. Vi har haft lite kalas här efteråt och jag har fått pengar tilll en systemkamera! Jag är så glad som man kan vara. Jag skriver mer i kväll för nu ska jag och Kacka se på film.

Puss!



Ta inte bilden allt för seriöst är ni snälla..

memory - adventure on the sea








- Kvartsita 08


life in a bed

Bloggandet är inte på första prio just nu så det blir inte mycket av det. De senaste dagarna har 99% av min energi gått åt enbart skolarbeten och resten har min förjolade förkylning tagit ifrån mig. I går var jag sängliggandes hela dagen och det enda jag fick i mig var ett äpple och en knapp deciliter fil. Det känns som att det blir lite för mycket ibland. Allting kommer på samma gång och kroppen orkar inte riktigt med. Inte bara det att skolan pressar en utan nu börjar utesäsongen med fotbollen och då är det självklart att man vill träna så mycket som möjligt. När då kroppen inte tillåter en att göra det blir det bara "kapoff" av alltihopa. Det är då det blir såhär tror jag. Är hemma från skolan idag med men har  i alla fall orkat äta lite fil nu på morgonen och imorgon måste jag orka gå till skolan.

Jag vet att det är fler än jag som tycker det är mycket att tänka på/göra/hinna med nu. Dessa tänkte jag pigga upp med lite härlig musik - ( för alla med spotify) Lyssna och njut  HÄR!

Trots allt - keep smiling at the world . .


Take me to You - by Jenny



Grymt fint!

damn complex


Why do I always end up, staring to myself and thinking - What if I was like something else then this?

If I was brilliant, sweet and thinner , would I be happier then? 
If I had the legs I always wanted or that well-trained belly, whould I be satisfied? 
Just thinking - Can everybody pic who the want to be? Are all people equally dissatisfied with their emissivity as I am?



 


jump and bounce

Dagen började med att jag kände mig som piss, trött och sliten. Nu senare på eftermiddagen känner jag mig mycket piggare - lite som en studsboll, och det är väll bra.

Håltimme vart det idag med. I solskenet satt jag och Flisan, stekte med varsin stor glass i handen och lyssnade på musik, vi hade det bäst! Nu ska jag packa väskan och åka iväg på endags(?)träningsläger. Det kommer bli riktigt riktigt bra det med.

Min kondis är deremot inte riktigt riktigt bra nu efter pencillinkuren. Nej, positive thinking - det ska det vara.
Puss!



 

Bara för att ...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

... Fashiontoast är mycket mycket coolare än många många andra!

Pizza i solen

Idag satt vi ute i solskenet och åt pizza på hemkunskapen och jag och Flis hade håltimma efter matrasten så vi stack upp till henne en stund och hämtade kamera och fotboll! NU ska jag ut och lägga mig på en filt i solen och läsa ur den tråkiga boken och kanske få lite färg på samma gång. Sedan .. ut på joggingrunda!

Keep smiling at the world - er egen Karro!

The supreme suprise !



 
Halvtunna kalasbyxor
 vitt linne crocker
 vita converse
Blåvitrandig skjorta Cassels
 Jeansjacka divided
Hippieband Monki

Översakning! Här har ni en dagens för ovanlighetens skulle. Lite halft oseriösa bilder sådär men såär det med mig. Jag kan för det mesta inte vara fullt seriös framför en kamera helt enkelt. 

FATIGUE

Woooops, jag är redigt trött! Nu ska jag ta mitt sista piller och sen är jag back on track igen. Idag har jag faktiskt varit med på gympan och kört lätta intervaller. Det käns verkligen att jag hade penicillin i kroppen och det kommer det nog göra nu i några dagar.

Pluggat har jag också gjort idag, lite gran i alla fall. Eftersom jag somnade  när jag läst ett kapitel i "den urtrista boken" blev det iten riktigt lika mycket pluggat som jag tänkt mig. Nu har jag i alla fall lovat mig själv att komm igång igen eftersom att sommaren snart är här. Jag ska även försöka blogga roligare än vad jag gjort på det sista. Puss!!!



Våren är här!


rednaild baby

Vad roligt att Paulina blev glad över sin vinst! Glada vinnare betyder fler tävlingar i framtiden. Idag har vi tagit kort på konfan och haft något slags demokratitorg i skolan. Trots alla läxor som klämmer värre än mitt skoskav på högerhäle käns det som en rätt bra start på skolan nu igen efter lovet. De flesta är glada och har lite fler fräknar på näsan än vad de hade innan lovet, precis som det skall vara. Nu är det bara att kämpa på med skolan och se fram emot sommarlov, årets solbränna och helt enkelt  bikinisäsongen 09 ! Whi vad jag längtar.

Jag har ätit aldeles för mycket påskgodis i år. Jag hade egentligen slutat äta godis innan påsk igen men jag var tvungen att göra en veckas fusk.  ( Åt inte på hela förra året men har haft uppehåll ) Tvungen och tvungen men Flisan fick mig att bli jäkligt sugen när vi var i göteborg. Som vanligt är det hon som får mig godissugen, konstigt konstigt... Nu är det slut på skiten i alla fall och nu ska jag bli duktig och börja träna igen efter min penicillinkur. Gud vad härligt det ska bli att få spela fotboll igen! kommer vara helt slut imorgon efter intervallträningen mne vad tusan det är sådant man får ta när man inte har tränat på ett tag.

Nu - borsta bissarna och läsa några kapitel till i  en bok som är ruskigt tråkig. Keep on smiling at the world darlings and gents!

GIVE ME! - freckles and sunshine

Jai ho!´;D

Jag försov mig en timme i morse så det var precis att jag hann ut och bli upplockad av min fotbollstränare. Inte fick ajg spela någon match mne att kolla på är kul det med. Jädra penicillin som , som tur är, jag snart får sluta med. Vann gjorde vi med 3 - 2. Gött!

Jomen nu ska jag röjja lite här uppe och fixa inför imorgon, vilket innebär skoldags ... Laga en väska och fixa lite måste nämligen göras. Jag har massor av läxor att göra också, ush det gillar jag inte. Nu vill jag liksom bara ha sommar, sol och jag erkänner gärna att jag längtar som bara den till Gothia.


The angels fly in the air tonight


Taylor swith - Love story


Taylor Swith - beautieful eyes


förlängningssladdar och nattpromenader

Har ni haft en bra påsk? Jag har haft en mysig påsk med mycket tårta, pratande och nattpromenader. Tjocka släkten och lite annat folk har varit här och umgåts. Vad har ni gjort på påsk/påsklovet ?

Nu sitter jag uppe på mitt nya rum och har fått upp datorn hit. Viserligen med förlängningssladd eftersom elektrikern inte har fixat mitt rum än men det är mysigare att sitta här uppe och skriva än nere i vardagsrummet. Nu bli´r det hopp i sängen och imorgon ska jag kolla på våran första seriematch som jag inte får vara med och spela eftersom jag går på penicillin, "yippie".

Btw, jag har blekt slingor i håret. Jag är inte specielt nöjd men jag antar att ni vill ha en tjuvkik i alla fall. Puss!




Bilden är dock redigerad av mig nu på kvällen, borde egentligen låtit den vara som den var för nu ser jag helt orange ut menmen.. nu vet ni varför i alla fall. I bakgrunden ser ni min nya tapet, tycks?

- It could have been worse!

Godmorgon mammor, pappor, flickor, gammelmorfrar och alla ni som läser!
Ennu en molnig dag, enda skillnaden är att det idag är en Torsdag och inte en Onsdag. Klockan 11.00 sitter jag i frisörstolen och klipper mig. Någon större skillnad tror jag dock inte det kommer bli men jag ska däremot ljusa upp håret med lite slingor själv antingen i kväll eller på fredag. Får se om Flisan ska göra det på mig eller om mamma vågar sig på det.

Sa jag att jag har fått en däng av halsfluss föresten? Så  nu får jag inte träna på tio dagar nu eftersom jag käkar pencillin. Det suger och jag mår skit när jag inte får träna, blir grinig och ont i magen har jag med. Inte får jag vara med på seriestraten heller. Trots detta får  jag tänka positivt, - Det kunde varit värre!


3 saker att göra en molnig onsdag

Tre saker man kan göra en molnig dag som denna!


1. Baka pannkakor med mycket bakpulver och äta dem med jordgubbssylt och grädde. Mums!  Varför inte bjuda en kompis eller någon i familjen?


2.Städa, fixa på sitt rum och röja ut alla vinterkläder ur garderoben och hoppas på att sommaren snart kommer. Gör man detta nu så slipper man stå där med moppen när man villl gå ut och ha det gött i solen.


3. Träna! Om du inte vill gå ut och springa kan du haka på närmsta gym. Gymma kan man alltid göra i sitt eget tempo men glömm inte att ha bra upptempo-musik i öronen för då orkar du så himla mycket mer.


Vinnarna!

Vad jag har förstått har min tävlning varit lite svår att förstå men det har varit kul att se vad ni alla tycker om min blogg. Bland er som har länkat till bilden har jag lottat två vinnare.
Vinnarna är ..*trummvirvel*... Salman Ghauri ( ej bloggare ) & Paulina på paulinasintressen.blogg.se !

Till vinnarna: Efter att jag har kontaktat er och fått er address kommer ni få erat pris hemskickat på posten!



 


du ska inte tro det blir sommar om inte någon sätter fart



Idag låter jag Bikbok stå för inspirationen!

sista tävlingsdatum idag! :D

http://bloggofstyle.blogg.se/2009/march/vinn-sockersota-smycken-fran-marmalaid.html#comment

Skitlätt att vinna eftersom det bara är 14 kommentarer än så länge..


att hinna med allt är inte lätt

Tjillevippen allihopa! Här sitter jag och har just gjort klart inbjudningskorten till min konfa. Rosa körsbärsblom och grova svarta bokstäver blev det. Enkelt och bra!  Jag skulle egentligen snart vara i stallet på hopplektion men jag hinner tyvär inte med det idag eftersom jag istället skall spela träningsmatch mot stenungsund. Fy sjutsningen vad lördagar alltid skall vara fullproppade med "att göra"-saker. Det är skitkul att spela match men jag hade gärna hunnit med att rida också eftersom jag inte har gjort det sedan förrförra helgen. Nu är det lite mer planering för konfirmationen som gäller och packa fotbollsgrejerna ska jag också hinna med innan klockan slår tre. Ha en fin lördag, Ciao!

Taste fo spring

Det är verkligen vår i luften och jag vill helst av allt ta med mina vänner på pikninc och skutta omkring i jeansjacka och aldeles för korta tunikor. OM ni nu inte har det lika fint som jag kan ni, för att få lite smak av våren, kika in här http://www.vila.dk/. Jag har varit på jobbet hela dagen och imorgon blir sista dagen för mig. Ska bjuda min moster på pizza imorgon tänkte jag. Nu måste jag kila i sängen för vi har varit lite på stan och jag är trött i fötterna! Shine and smile.

RSS 2.0